Top model, omg bith

Alltså kollar någon på Top model nu. Hon Monique är ju helt dum i huvudet. Jag klarar inte av sånna människor. Skulle jag någonsin smälla till någon i mitt liv skulle det vara någon som hon. Snacka om noll respekt. Och den hon pratade med (förmodligen mamman) var ju inte sen att heja på. Liksom "Om de bråkar med guds barn för de skylla sig själv om telefonen är upptagen, bra där" OMG inte konstigt att människan har blivit helt fucked up! Grrr blir så arg när jag ser sånt här.  

Mys framför Girlylicious


Sitter här med min nygjorda choklad/kaffe milkshake, mums. Så gott! Nu ska jag kolla på Top model medan jag gör klart mitt svenska-arbete så det är klart innan Spanien. Idag har jag fått ganska mycket gjort faktiskt. Jag har packat ganska mycket, nu är det bara alla klänningar, necessärer och småplock kvar.

Bara 4 dagar kvar nu...

The Hills = The Biatch

108200-448

Hehe typ , kolla på det senaste avsnittet här. Omg, Heidi is such a bitch. Har aldrig riktigt gillat henne. Kände direkt i säsong 1 när hon klagade på sitt jobb FÖRSTA dagen för att hon fick slicka kuvert, ja mener hon trodde att hon skulle få vara festvärdinna första dagen, such a brat. Och dessutom hatar jag hennes pojkvän Spencer, han är ju t.o.m otrogen och allt. Fattar inte vad hon ser i honom.

Nej jag gillar Lauren. Whitney och Lauren är mer som mig hihi. Liksom down to earth :)

Btw, har ni tänkt på att nästan i varje avsnitt i The Hills så är de ute och de dricker och sen så kör de bil :S Hmm weird...

Packing is not my thing


Packa är inte riktigt min grej har jag märkt. Jag kan inte komma igång. Jag tänker jaja men det är ju 4 dagar kvar så det är ju inte bråttom. Men så står man där dagen innan. Och det får inte hända nu. Nu ska vi ju vara borta i en hel måndad. Jag pratade med N igår och båda börjar bli lite nervösa nu. Vi är nog mest nervösa över att vi inte ska trivas eller att vi får dåliga arbetstider och så. Eller att vi båda kommer sakna våra pojkvänner här hemma :) Men det kommer vi att göra hur vi än gör.
Jaja tillbaka till packningen. Jag vet inte vad jag ska ha med mig, förutom det självklara som kläder, mobil, ipod osv. Jag har mer problem med tex sånt här: Ska jag ta med mig Louis eller inte? Ska jag ha med mig saker som väger mycket tex lotions och sånt eller köpa nytt där nere? Ska jag ha med mig en eller två handukar? Ska jag ha med mig alla skor jag tänkt? Gaaaaah a girls packingproblmes, verkligen! Det är svårt att veta hur mycket man behöver, jag har aldrig varit borta såhär länge och man vet ju inte hur mycket tid vi kommer at spendera på att hitta på saker. Jag tänker t.o.m på saker som ska jag ta med ett par gympaskor OM vi ska typ hyra cykel, motionera eller något.

OMG! This is going to take all 4 days long! :P

Studentklänningen

 

So this is the dress. Den är jättesöt och verkligen sådär puffig som jag ville ha den. Men jag ska som sagt korta ner axelbanden lite eftersom att de var lite för långa.
Hehe jag klippte in en studentmössa på mig själv också för att se hela paketet. Så vad tycks? Är det en keeper? Passar den som studentklänning?

Klänningen är här


Japp nu har den kommit. Min kära studentklänning. Den är jättefin, MEN den måste sys in lite under bysten och kanske korta axelbanden lite. Hoppas mamma kan göra det annars tvingas jag gå till en skräddare hehe för jag SKA ha den här klänningen.

Tittade även lite på skor idag och jag hittade några på Nilson. Ett par jättesöta vita med rosett vid tårna och röd sula, läckert. Men jag kommer nog inte köpa dem för klacken var för låg. Måste prova innan jag vet hihi.  

Bild kommer nog imorgon...

Utmaning: Favorit tv-program

Hittade en rolig utmaning på http://herstory.blogg.se/ så jag tänkte anta utmaningen och skicka den vidare.

Jag är en riktig tv-junkie. Är du? Skriv gärna en liten pling i kommentererna om du antagit utmaningen.

Här är i alla fall min lista på mina tv-addictions:

1. Sex and the city. Of coarse, what else? Finns inget som slår denna serie.
108200-440

2. The O.C Ingen serie har fått mig att gråta så mycket som O.C. tyvär är det slut nu men jag kommer kolla på boxarna om, och om igen precis som SatC.
108200-435

3. Desperate housewives Vem älskar inte husfruarna på wisteria lane?
108200-436

4. Vänner Ingen serie har fått mig att skratta mer än vänner. Är också en serie som man kan kolla på om och om igen.
108200-439

5. One tree hill Har bara kollat sedan säsong tre men då blev jag helt fast och sedan dess är jag ett troget OTH-fan
108200-443

6. Lost Först när jag såg reklamen på lost tänkte jag bara äh vad är det där för skit och jag kollade inte på det men efter att alla sagt hur bra det var så gav jag det en chans och laddade ner första avsnittet. Och sedan det avsnittet är jag totalt lost i lost, hihi.
108200-437

7. Prison Break Nummer ett, det är superspännande, nummer två man blir alltid obsest över att se fortsättningen efter varje slut, nummer tre Wentworth Miller är ju bara såååå snygg.
108200-438

Hehe som ni ser så är jag en riktig sucker för tv-serier :)

Asos-update

Då och då kollar jag in asos och kollar ut de snyggaste nyheterna och det här var det jag föll för denna gången:

Fina klänningar/tunikor...


väskor...


& skor...


(De första svarta flatsen var jag nära på att beställa senast då jag beställde clutchen, men frakten blev så himla dyr då. Så jag ångrade mig, blev så osäker på om storleken skulle passa också, jobbigt att skicka tillbaka men framförallt dyrt.)

Mysig söndag

Söndagar är nästan veckans bästa dag :) Nej den kommer nog efter lördag. Men iaf man kan sova ut hur länge som helst och man kan äta en riktig lång frukost. Som älsklingen och jag imorse hihi vi sov till 11 och sen låg vi kvar och drog oss i sängen och senare gick vi upp och gjorde baguetter i ugnen och njöt av söndagsmorgonen. Lovely...

Nu sitter jag hemma, väntar på att A och J ska komma över på lite söndags mys. Tänkte laga mat och sen spela Buzz, kolla film eller något sånt. Och baka kladdkaka förstås! :P

Perfekt dag alltså, speciellt när man vet att man är ledig hela nästa vecka (sportlov).


7 dagar kvar till Spanien


Min klänning

Btw Engla har nu lagt upp en bild på sin Jenny Hellström klänning som jag också beställt som är tänkt att vara min studentklänning. Hoppas den sitter bra på mig, hoppas hoppas...

NOOOOOOOOOOOOO!

108200-425

Jag är helt förstörd! Tårarna rinner fortfarande längs mina kinder och snyftandet kommer fortsätta i minst en timme till...
Jag kollade precis på det absolut sista avsnittet av O.C i historien. Kan inte säga så mycket mer eftersom jag inte vill förstöra för er som inte sett det än. Men jag säger bara en sak O.C kommer alltid finnas kvar för mig. Alla kommer leva vidare i mitt huvud...

Nooooo nu får jag flashback från slutscenen igen. ÅÅå så underbart!
Men nej! Det är över, för alltid!

Nu måste jag ta en tid för att sörja detta!

Haha det värsta är att jag är helt allvarlig. Det var en tv-serie men den var fan en stor del av min vardag! Varje fredag då man kunde ladda hem det senaste avsnittet från O.C, å det kunde förgylla hela dagen för mig. I will miss that.

Bye bye Summer, Seth, Ryan, Taylor, Kirsten, Sandy, Julie, Katlin & Marissa

Studentklänning fixad!!! :)

108200-424

Gaaaaah! Kan inte fatta det. Satt som vanligt och tittade runt på mina favoritbloggar och jag kikade in hos Engla och där var den, min studentklänning! En vit a-linjeformad klänning från Jenny Hellström en svensk designer. Klänningen har mycket volym (vilket var det viktigaste för mig) och i glansigt vitt bomullsmaterial och sen en liten söt spetskant som sticker ut längst ner. Jag kände direkt att "this is it" och jag beställde den direkt (efter ett samtal med mamma först såklart). Så nu om några dagar kommer den på posten! Nu ska jag bara hitta skor också :) Får nog bli ett par vita eller typ guldiga.  

EMILIA ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ GLAD!!!

Ny dag, nya tag

Japp då var det onsdag och nu endast 11 dagar kvar till Spanien. Idag skulle jag egentligen haft barprov i skolan klockan 8 men det blev inställt igår. Stackars Camilla rinde imorse och frågade vart alla var hehe. (Förlåt gummsi, Jag trodde du visste :P Miriam borde ju sagt det när hon lämnade papprena till dig, dåligt) men iaf då kunde jag inte somna om så jag gick upp vid åtta och gjorde mig lite frukost på sängen och satte på Newlyweds boxen... 

Härligt att vakna upp till Jessica och Nicks söta bråk :) I miss them!  


Emilias semlor

108200-422


Woola! Här är mina fina hembakade semlor :) De var riktigt mumsiga också! Hihi jag är stolt :P

Men nu är jag alldeles för mätt, pjuu...

God natt, nu ska jag kolla på senaste prison break :) Weiii


Sista dagen i skolan...

... på 6 veckor!!! Eftersom att vi åker till Spanien om 12 dagar och nu är det ju praktik som vanligt ons, tors och fredag. Sen är det sportlov, sen åker vi på söndagen! Kan inte fatta det.

Har inte riktigt funderat ut hur jag ska göra med bloggen när jag är borta. Det kommer nog vara ganska tomt här men ni kan följa mig på min resedagboken-hemsida som jag har länkad till bland mina länkar där nere.

Matte provet gick faktiskt helt okej idag. Skönt att slippa ha ångest över det nu och bara koncentrera sig på Spanien.

Nu ska jag ta hand om min stackars lilla pojkvän. Imorrn måste vi nog till vårdcentralen om inte febern gått ner. Stackars min plutt...

Ny intressant blogg...

... nämligen Bröllopsbloggen som finns på aftonbaldet.


Jessica loves her...

108200-421

... Badgley mischka bag

Boooooring!

 <----- Emilia just nu

Neeeeeeej!
Vill inte plugga matte! Det är så himla svårt att sätta igång. Försöker uppmuntra mig själv men det är inte så lätt när man vet att det är en mattebok med superkrångliga tal som väntar på en. Nej usch får se hur detta slutar, kommer väl börja plugga alldeles för sent som vanligt.

Nej, skärpning Emilia nu ska du banne mig sätta igång och du ska få vg på detta provet!

Hehe lite motivationspeach

Dagens outfit

108200-418

 ♥ Gräddvit top ♥  Svart sidenband ♥ Denim stuprörjeans ♥  Gråa ankelboots ♥  Emilia- halsband ♥  Louis Vuitton Speedy

Bayswater lookalike

 

Hmm undra vilken väska de försökt efterlikna? :P

Jag antar att ni ser orginalet hihi

Den kommer iaf från Wedins och går loss på 899:-

Dagens shopping

Riktiga budgetfynd gjorde jag idag. Köpte två klänningstoppar och en top, alla tre på Gina Tricot.



♥ Den första är så himla bra för man kan ha den som top över jeans men också som strandklänning eller partyklänning. Har provat att mixa och matcha med alla mina skärp och sidenband och det blev riktigt fint.

♥ Den andra köpte jag i gräddvitt och är jättesöt till jeans nu på kalla våren men säkert väldigt söt till ett par svarta eller marinblåa shorts sen när värmen börjar komma.

♥ Och till sist köpte jag den här klänningen i marinblått. Blir nog perfekt i Spanien :)

Och allt gick endast på 370:- !!

På tal om...

Jag har alltid gillat John Mayer och hans musik är jättebra. Jag älskar den typen av akustisk musik. Det är sådan musik man kan ha på när man sitter hemma och dricker varm choklad och läser senste numret av något glammigt magasin. Jag har aldrig riktigt förstått varför han aldrig blivit stor här i Sverige. Tjejer i USA är ju helt galna i honom. Min favoritlåt med honom är den jag hörde allra först, det var då jag började ladda ner hans skivor. Och det är Your body is a wonderland och videon till denna är så söt. Jag blir helt varm i hela kroppen hehe, han är så supersöt i den här videon!

Check it out

Jessica & John Mayer= Sant

108200-415

Jasså? The rumor is not a rumor anymore! John Mayer och Jessica Simpson verkade inte direkt så blyga inför kamerorna på Grammy Galan igår. They look in love! :) Även fast jag alltid kommer se henne med nick så måste jag erkänna att de ser väldigt söta ut tillsammans...
Källa: PITNB


In your face Nick!

Jessica i nya ELLE

108200-410

Det är så här Jessica är som vackrast. Hon är fin i sin nya hårfärg men hon är ju trots allt som snyggast i sina blonda hollywoodlockar. Synd bara att hon förstört sin läppar man kan tydligt se när hon ler, som på bilden här nere, att hon förstorat dem. Synd eftersom att hon VERKLIGEN är världens snyggaste utan skönhetsingrepp. 





 

En helt vanlig dag

Har inget speciellt att blogg om idag egentligen. En helt vanlig dag. Vart i skolan och där hände det inte så mycket. På dryckeslektionen fick vi reda på vinländerprovet och jag fick vg, that´s good, fast jag ville gärna ha mvg :P hehe. Sedan så började vi med öl och vatten. Vi fick provsmaka olika ölsorter och blä säger jag bara. Allt frun ljusa (som funkade) till riktigt mörka, som guiness (som INTE funkade hehe).

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem. Min lilla mäklarassistent ;) Är så stolt är honom. Känns som allt händer så fort alldeles nyss började du på KTH och nu har du redan ett jobb/praktik.

Du är min McDreamy! Haha

Du är ännu mer mcdreamy om du köpt chilinötter på ica på vägen hem :)

Och på onsdag är det alla hjärtans dag, weiii <3

Update: Älsklingen köpte chilinötter :D Yiipeiii


En rolig lista

Hittade en rolig lista hos Maria, går ut på att man sätter på blandning på låtar på ens dator och så får man frågor (de här nedan) och så skriver man namnet på den låten som spelas (och det blir svaret på frågorna) Får se om det kommer stämma :P

Will it be ok?
Strange foreign beaty (hehe huh?)
How are you feeling today?
Do what you´re told (okej lite nedtryckande hehe)
How does your friends see you?
Angels wings (som en ängel kanske :P haha)
Will you get married?
The trumpet voluntary (haha helt sjukt det är en bröllopsmarsch, It´s a sign, thank you god haha)
What is your best friends theme song?
Red (huh?)
What is the story of your life?
My world (Kanske betyder at jag ska ut i världen? Passar med de beslut jag måste ta nu, läskigt)
What was high school like?
My immortal (hehe nja inte riktigt)
How can you get ahead in life?
Losing my way (Okej hur ska man tolka det?)
What is the best thing about your friends?
Utan dina andetag (åå min favortilåt passar absolut in på mina vänner <3 )
What is tonight going to be like?
Little red corvette (Yeah kanske får en corvette, eller kanske krockar med en när jag kör till M, gaaah)
What song describes you?
Why cant I (Stämmer ganska bra nu, det här var lite läskigt, vissa passar ju skitbra)
To describe your grandparents?
Rio (Haha okej? Iof farmor och farfar är ju väldigt beresta, tror farfar tom varit där)
How is your life going?
Boten anna (haha no no no, wrong wrong wrong)
What song will they play at your funeral?
Växeln hallå (Haha det hoppas jag verkligen inte, i så fall har mina släktingar fått fnatt haha. Men jag asgarvar nu haha ser min begravning och alla är ledsna så börjar växeln hallå spelas haha och så börjar alla dansa :P sjuk ja vet)
How does the world see you?
Big sleeper (Ähm jag är ju ganska morgonpigg men jag är nog en big sleeper också)
Will you have a happy life?
What´s love got to do with it (Well alot! Hehe. Låter ju lite deprimerande, jag vill ha massor med love hehe)
What do your friends really think of you?
Love takes two (Awwwh :] )
Do people secretly lust after you?
En dag (Hehe jasså en dag gör de tydligen det)
How can I make myself happy?
Rockin´N´Reelin (Ja det låter ju kul, rocka loss är ju min grej haha passar sjukt bra)
What should you do with your life?
Moments (Betyder det att jag ska ta vara på vissa moments kanske?)
Will you ever have children?
AudioTrack 03 (Det här är sjukt det här tolkar jag som att jag kommer få tre barn, låten har ju inget namn så det kom bara upp ett nummer på skärmen, 3)

Alltså alla borde göra det här hehe, det var skitkul. Mycket stämde in väldigt bra.
Läskigt med frågan om jag kommer gifta mig så kommer den låten som är en bröllopsmarsch upp och jag hade satt en blandning på HELA min dator vilket är SJUKT mycket musik och så kommer den! Och om jag kommer få barn så kommer det upp siffran tre, hehe hur stor är chansen!

Roligt test, hehe många garv och funderingar fick man...

Hjälp? Middagstips?

Har idétorka, vill laga något riktigt gott till middag. Men av sånt man ofta har hemma eller inte är så dyrt att köpa. Svårt...

Vad ska jag laga? Har någon något tips?

Här ska shoppas



Plockade ut mina favorit klänningar och toppas från Gina Tricot. Jag vill köpa några fler klänningstoppar innan spanien. Hmm vilka ska jag köpa?

Jessicas new hairdo



Jag tycker hon passar jättebra i sin nya hårfärg. Det är Precis sådan brun som jag skulle färga om jag skulle bestäma mig för att bli brunett.

Jessica passar iaf hur bra som helst i det. Vad tycker ni?

Kolla in det här

Hittade ett litet roligt klipp med Ken Pavés (Mest känd som Jessica Simpsons hårstylist) där han visar sin (antar att det är hans) produkt HairDo... Hmm tror ni det funkar?

Dagens ha-begär

Efter att ha suttit och spanat in ännu mera trenchcoats så blir jag bara mer och mer sugen på att hitta den perfekta, och det har jag. Den här från Marc Jacobs:

 

Problemet? Den kostar 1790 DOLLAR!! :(

Mera vårkänslor



Den här toppen är så himla söt. Kan inte sluta tänka på värme och vårkläder.  Nu vill jag ha vår!

Härlig kväll, not.

OMG! Vi har 97.5% beläggning på hotellet nu. Är helt död efter kvällspasset. Vi har inte fått sitta en enda liten stund. Bara spring, spring, spring. Dock skönt att inget gick fel och att alla gäster var nöjda. Nu ska jag sova, gud va skönt det ska bli! Får se om jag orkar kolla på SatC, somnade i reklampausen både igår och i förrigår... ;)

Good night everyone!

Vårkänslor



I vår vill jag strosa runt med en trenchcoat! Den här från Celine är så snygg!

Haha någon som vill bli?

108200-392

Hehe eller hur Nathalie? ;)

Väskan från ASOS



Nu är den här :) Igår kom denna goding hem till mig på posten. Jag är väldigt nöjd och det är en definitivt keeper!

Nu fungerar min blogg igen :)

Jaaaaaaaa....

Nu ser allt ut som det ska igen :)

Dumma blogg

Men varför?! Jag får liksom ingen lust att skriva när det ser ut såhär.. :(

Kan bloggen inte bara fixa sig! :(

Grey´s Anatomi! Nooooo!

Såg någon Grey´s Anatomi nu? OMG! Nooooo. Jag som tyckte om Denny så mycket, stackars Izzie. Usch hatar sorliga säsongsavlutningar, då slutar det bara med att jag inte kan vänta på fortsättningen och laddar ner :)

Vet någon när det börjar i Sverige igen?

HJÄLP?!?

Vet någon hur man får upp sin bild/kalender/länkar ruta? Nu har den hamnat på botten. Jag fattar inte för på min testblogg ser allt ut precis som det ska. Och jag har kopierat koden till den här bloggen, men här ser den ut så här, varför?!?

Gaaaaaaah. hjälp?!

Hejsan alla glada

Förlåt! Jag har inte skrivit på ett tag, har inte haft så mycket tid över till bloggandet på ett tag nu. Men förhoppningsvis ska det bli bättre nu. Här är iaf vad som hänt/händer just nu:

♥ Jag hoppas verkligen att min väska från asos vill komma snart nu har jag väntat för länge, hehe. Jag vill ha den nu!

♥ Idag är det bara 26 dagar kvar till Spanien (By the way i spanien kommer jag nog skriva mest från min sida på resedagboken.se)

♥ På lördag ska jag och C på informationsmöte för EF Culture Care för information om Au Pair i USA, nice!
♥ På lördag kommer släkten hit för att fira min lillebror som fyllt år. Jippie! Då får jag se min guddotter min sötnos!

♥ Om prick en timme börjar säsongsfinalen av Grey´s Anatomi, du missar väl inte?

Bilder på lägenheten



Lovade ju bilder på resultatet av hyllorna vi satte upp idag. Blev väldigt bra tycker jag. Nu ska vi bara lägga upp saker på hyllorna också. Blir väl lite böcker (fast bara de "snygga" enligt mig hehe) och kanske någon mer dekoration. Jag skulle vilja ha tidskriftssamlare på översta hyllan, kanske två eller tre sycken som står bredvid blomman. Kanske de här, eller de här?
Något som även är nytt är köksluckorna, de är omlackerade. Så nu är de vita och superfräscha.



Jag hade ett av mina "cleaning-moments" här om dagen. Då gjorde jag rensing och organisering av älsklingens garderob. Åå jag älskar verkligen ording och reda hehe. Att ordna efter färger och kategorier är sånt jag tycker är kul haha, jag är lite konstig :) Men fint blir det ju...

Ikea shopping igen




Trots att jag är sjuk idag, så kunde jag inte motstå ett besök på Ikea när M frågade. Blev lite småsaker som vi behövt länge som fler galgar,en matta att ha under datastolen, en teflonkastrull, liten ungsform och lite krukväxter och vaser. Idag har vi även satt upp hyllorna som vi köpte för ett tag sen. Det blev jättebra. Ska lägga upp bilder så fort jag hittar kamerasladden. Vi skulle även köpa en sänglampa men hittade ingen snygg. Får leta efter en någon annanstans. Självklart kunde vi inte motstå kladdkakan på ikea, mums! :)


RSS 2.0