Bloggpaus

Bloggen har sommarlov ett tag tills jag känner för att börja skriva igen. Blir så mycket hoppandes i skrivandet när man blandar ledigehet med jobb och resor. Blir liksom inga vettiga inlägg känns det som.  

Men förhoppningsvis känner jag för att börja blogga snart igen :)

Glad sommar allihop!

Sex and the city blir film!

Yes äntligen! Nyheten som alla vi SatC-fans har väntat på. Nu ska man ännu en gång få se Carrie & co strosa runt på gatorna i New york. Gud så spännande. Nu kommer man ju få se hur det gick för alla. Carrie och Big, Chorlotte och Harry och deras dotter, Samantha och Smith och supergulliga brooklynfamiljen Miranda, Steve och lilla Brady. Gaah I can't wait! 

image664 

Matdags

Just nu sitter jag och väntar på att kycklingen ska svalna så jag kan börja rensa den, sen ska jag laga min lilla thai"gryta" bestående av kyckling, wok, nudlar och en asiatisk sås man blandar i. Jag håller på att hungra ihjäl, bah :P

Det är inte så mycket som händer i mitt liv nu. Består mest av jobb och ledighet hemma. Så därför är det lite tomt här. Känns ibland så tråkigt att skriva om ingenting. Hehe ungefär som det här inlägget. Men jag har faktiskt shoppat lite igår så det ska jag visa upp, kanske ikväll eller imorrn.

Annat som händer är att min älskling ska köpa en bil, har vi tur kommer han hem med den imorrn :)
Det är en sån här bil som gäller. Hihi en av mina favorti bilar så jag är mer än nöjd haha.

My love :P



Åå du är så underbar. Snälla John kom till Sverige snart!

RSS 2.0