IDAG TAR JAG STUDENTEN

Ja som sagt IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!!

Nu hinner jag inte skriva mer ska göra mig i ordning...

Skriver mer om min stora dag imorgon :D

IMORRN SMÄLLER DET!!!

Imorrn är den stora dagen här. JAG TAR STUDENTEN! Kan inte fatta det själv. Allt känns rätt så overkligt och jag tror inte jag kommer fatta det förns i övermorgon när man vaknat.

Här hemma är det massor som ska fixas, det städas, lagas mat och det är fullt upp. Nathalie och jag har precis varit och plockat björkris till flaket och sen i eftermiddag ska vi sätta upp skyltar och sånt på sidorna. Aaah det här är sjukt. Jag tar studenten!! AAAaaaaah..


Ni betyder allt <3

image616

Bild på oss från studentbalen. Verkligen en fin bild. Fick nästan tårar i ögonen när jag såg den, just för att vi tar studenten nu och allt.

3 dagar kvar!!

Bort till Järvsö

Idag har jag gjort lite småärenden. Först  hade jag tandläkartid kl. 07.40! Så jag fick gå upp waaaay to early. Men det gick iaf bra och jag hade inga hål :D Sen gick jag hem till M och slappade lite för att vänta tills kl. blev 11 då jag skulle möta J i skolan för att köpa biljetter till slutskivan eftersom det var sista dagen idag och jag skulle köpa biljett till M. Hehe vi såg att det var pannkakor i skolan så självklart så stannade vi och åt.

 

Bild 1: Så här ska det vara     2: Men oftast ser det ut så här :(

Nu är jag hemma och håller på att packa. Vi ska åka till vårat landställe i Järvös över helgen. Ska bli skönt att komma bort lite. En helg där uppe är alldeles lagom, sedan längtar man hem igen. Hoppas på att vädret blir fint, enligt prognoserna ska det regna i Hälsingland :( Så det verkar bli som vanligt när vi är där, för det spöregnar nästan alltid där känns det som. Jaja nu ska jag bestämma vad jag ska ha med mig. Blir väl som vanligt: Mjukiskläder, varma tröjor och bekväma skor. Hehe sånt behövs, det är ju ändå landet liksom :D


Studentbalen

Gud vad jag är glad idag. Balen blev verkligen lyckad och alla verkade trivas. Kändes verkligen som ett sista hej då, innan studenten och man blev lite nostalgisk där mot slutet. Allt blev verkligen lyckad. Alla var jättefina och alla var verkligen uppklädda, vilket inte jag förväntat mig. Och jag blev så nöjd med min klänning och mitt hår, även fast jag bara hade en timme på mig att fixa i ordning mig. Nathalie och jag hade ju detta som vårat projektarbete och vi båda kände absolut att vi lyckades. Det var också väldigt kul att alla verkligen följde temat i klädväg som var Black & White. Åå va bra det blev...
Maten var jättegod och restaurang-tvåorna gjorde verkligen ett bra jobb. Det här fick vi äta:

♥ Förrätt: Entrétallrik som bestod av laxtarta, kräftsallad på ägghalva, brie & mögelost
♥ Varmrätt: Black & White, med klyftpotatis, bearnaisesås, madeirasås och sparris
♥ Dessert: Choklasbakelse, jordgubbar och passionsfrukt & blåbärssorbet

       

1. Min bal-outfit      2. Den fina uppdukningen     3. Våra fina menyer :P    4. Jag, C och A på middagen     5. Den supergoda desserten    6. Sötnosar       7. A & N är riktiga hotties     8. Alla tjejer och Ramel, vår hotellärare


Dagens

 

Marinblå klänning med hjärtan, H&M
Leggins, H&M
Väska, Mammas gamla från England
Emilia-guldhalsband

♥ (Skor, svarta ballerina, Din sko)

Nu ska jag åka ner till skolan och sätta upp inför balen... ;)

What a night

Igår blev en lyckad kväll och födelsedags barnet C tyckte förhoppningsvis lika. Vi började kvällen hos C där vi hade en typsik tjejkväll. Vi åt jättegod middag, där N gjorde en siciliansk förrätt som var mycket god och sedan åt vi carré med potatis och bearnaisesås (såklart) och till "efterrätt" blev det popcorn och sedan ost & kex (som vi alltid äter hehe, speciellt N) :D
Sedan efter att vi fixat och trixat med hår och smink och babblat på om lite roliga ämnen var det dags att åka in till studentskivan vi skulle gå på. Skivan var på Sthlm kök & bar. Det vart en rolig kväll och jag la mig i sängen vid halv 5 på morgonen! :P

Idag har jag varit lite trött men inget som inte lite solsken kunde bota. För att bli pigga och glada traskade vi ner till mcdonalds och käkade lite hamburgare och glass, mums!

Men imorrn är det nya tag för då har vi våran studentbal. Det ska bli riktigt kul och hoppas att alla kommer. Det är ju jag och N som gjort mycket av förberedelserna till balen så vi hoppas att den blir lyckad. Men det tror jag.

Bara 8 dagar kvar till studenten nu!!!

En regnig måndag



Ännu en ledig dag eftersom att vi inte har några lektioner längre. Allt är klart innan studenten. Nu känns det bara som man väntar. Men i veckan har vi iaf våran bal och nästa vecka smäller det. Helt sjukt, kan inte fatta att lilla jag tar studenten.

Nu är jag med J och vi har precis bakat chokladmuffins med hallon, riktigt söta blev de. Eller hur? ;)

Update: Här är receptet till de goda muffinsen

Härliga söndagar

Söndagar är bland det bästa jag vet och idag har det arit en riktigt skön och typisk Emilia-söndag.
Imorse tog jag och älsklingen en riktigt lång och skön sovmorgon till elva och sen gick jag upp och var riktigt huslig och bakade scones. Ljuvligt gott, mums!

 

Sen bar det av till Ikea där vi inhandlade ett par förvaringslådor. Sen har vi varit några rundor fram och tillbakla till M´s mamma som flyttade in i sin nya lägenhet igår.

En riktigt skön söndag helt enkelt....


Not again

Det här får inte vara sant!

Noooooooooooooooooooooooooooooo....

Give me please

       Allt från ASOS

Skulle jag ha massor med pengar liggandes nu skulle jag inte tveka, jag vill ha alla dessa plagg, mmm...

Update: Haha det var inte jordgubbar på skorna som jag hade med i inlägget förut. Såg lite fel :P Så nu vill jag inte ha dem längre haha :P

Lunchtime



Nu är jag mätt och belåten. Har precis ätit lunch och idag fick det bli avokadosallad. Det är så himla gott och det går fort och göra. Man slänger ihop lite olika salladssorter, tomat, avokado, fetaost, parmesan och toppa med ceasardressing & lite balsamvinäger och till det färskt nybakat bröd, MUMS!

Nu ska jag nog ta en promenad bort till älsklingen eftersom det är så fint väder ute...

Ellos imponerar

Jag kikade nyss in på Ellos och till min förvånad hittade jag faktiskt mycket fint. Det fanns massor med fina bikinis, vilket är något jag är ute efter nu.

     

Och även två söta strandklänningar

 

Dom jävlarna ska skjutas!



Jag kan inget mer än att hålla med! Otroligt magstark video med bra budskap!

Det ska inte spela någon roll vart man går, vad man har på sig eller i vilket tillstånd man är!

Jag är FÖR vuxen

Jag var ju bara tvungen att göra testet man sett att alla bloggat om. Nämligen hur vuxen man är.

Mina resultat:

Namn: Emilia
Datum: 2007-05-16
Ålder: 18
Vuxenpoäng: 14.1
Uppskattad ålder : 25


Haha ja 25 är väl ingen dålig ålder :P Fast jag håller nog kvar i 18 år iaf

Snart bär det av....

Herregud va tiden flyger förbi. Nu är det bara 32 dagar kvar tills vi åker till Grekland. Jag längtar som sjutton. Längtar efter den grekiska maten och att ligga på stranden. Mmm...
Parga verkar så himla mysigt och hoppas hotellet är bra också men det ser mysigt ut så det blir nog hur bra som helst.


Galen kväll

Ja vad säger man om igår. Haha, kanske är ett passande ord. Förfesten hos P haha ja, vad säger man om den, helt jävla totalt galen! Men det var grymt kul och sen drog vi vidare till N´s skiva. Redan då kände jag att jag ville gå och lägga mig haha (det var den där äckliga "jäger" drickans fel haha). Men väl inne på Oxid bar som vi var på, så kom man igång igen. Och N och jag var de snyggaste klonerna haha.

"Önskelista" till studenten

Många har velat veta lite vad jag önskar mig i studentpresent, så jag får väl vara snäll och säga lite saker som jag har kommit på hittills (utan inbördes ordning):

Namnhalsband i guld, alltid velat ha ett "a la Carrie" halsband fast med Emilia såklart
Guldklocka (Har jag önskat mig av mamma & pappa)
Digitalkamera :P hehe
♥ Pärlörhängen
Sex and the City-boxen
 Parfym tex: Gucci Envy me, Dior Midnight Charm, Dkny Be delicious big apple
Presentkort på Make up Store
♥ Louis Vuitton Agenda Monogram Canvas Mini Ring
Hemmaprylar som behövs när man flyttar hemifrån, inte inredning utan mera praktiska saker
♥ Pengar
♥ Dior Cleanser, Cleansing gelee, lila flaska
♥ Dior Energizing toner, rosa-lila flaska

Observera att denna lista kommer att uppdateras så fort jag kommer på nya saker :) Jag blir nöjd vad jag än får hehe :P Jag är ganska lätt att köpa present till eftersom jag gillar allt tjejigt som smink och annat girlie stuff...


Tillbaka

Det var ett tag sedan jag skrev något här. Jag har jobbat sedan i fredgas och därför har det inte funnits någon tid till att sitta vid datorn. Vi har haft sjukt mycket att göra på hotellet. Leading hotels of the world har nämligen varit hos oss i en vecka och hade bokat cirka 190 rum. Alla skulle ha vip-behandling och det betyder mycket jobb för oss med frukter och champagne. Men men nu är helgen slut och det är jag med. Har fortfarande lite sömn att ta igen.

Idag höll jag mitt tal i svenskan. Jag pratade om miljön, det gick bra, fick med allt jag skulle säga men som vanligt pratade jag lite för fort så det blev endast 3 ½ minut (det skulle vara 4-5 min). Men men nu är det avklarat och nu har vi inget mer att göra i skolan, inga läxor, inga prov!!! Nu är det nära slutet!

Ikväll ska jag på studentskiva. Så det blir inget sova ut förns på tisdag. Men det ska bli väldigt kul, det var ett tag sedan jag var ute.

Husliga lilla jag

Just nu känner jag mig riktigt huslig. Jag har städat fint här hemma hos M och just nu står jag och steker pannkakor. Kan man bli mera hemmafru? :P Men jag gillar ju det så...
Nu ska det bli gott med pannkisar, mums!


Äntligen avklarat

Nu kom jag precis hem från skolan. Matte-nationella är alltså äntligen avklarat. Igår satt jag upp till halv 2 på natten och pluggade, men det var bra för jag hade lite nytta av det idag. Provet gick faktiskt helt okej. Jag tror iaf (vågar inte säga det egentligen) att det blir godkänt, sen om det blir vg det är jag tveksam till, men man kan ju alltid hoppas. Hur som helst är det iaf en stor lättnad nu när det är avklarat. Det enda jag har kvara att göra till skolan nu är en bokrecension och ett tal till svenskan. Sen är det slut, klart, capish! Allt skolarbete klart! No more!

Nu ska jag avnjuta senaste avsnittet i One Tree Hill..

Usch, blä, nej & fan!

Jag säger bara en sak! Jag hatar Matematik!

Mösspåtagning

Idag hade vi mösspåtagning i skolan. Jag trodde dock att det skulle vara mer högtydligt än det var. Det var ett uppträdande och sen berättade rektorn om studentmössans historia i typ 1 minut sen sa han bara vi ställer oss upp och tar på oss mössorna. Trodde det skulle vara mera, typ tal och sånt. Men men efter det åkte vi till Möllebadet och hade fem-kamp mellan alla klasserna. Vi vann såklart! :)

image580 image581 image582

Spännande dag imorgon

Imorrn har vi nämligen mösspåtagning och det ska bli spännande vet inte vad som händer på en mösspåtagning egentligen, mer än att man tar på sig studentmössan hehe. Men det återstår att se imorrn. VI ska iaf samlas kl. 14 i aulan och efter det ska alla till en badplats i närheten för femkamp. Hoppas det inte regnar!

Nu är det mycket studentsnack här i bloggen. Men det kan inte hjälpas, det är ju en sådan stor grej i ens liv och det är så mycket grejer som ska ordnas och gå på innan. Men nu tänkte jag iaf dela med mig av min inbjudan jag gjorde själv i photoshop till min studentmotagning:


Beställning från H&M

  
Igår skulle M beställa kläder från H&M och jag kunde inte låta bli att haka på. Men det slutade med att han ångrade sig men jag vart så inställd på den söta klänningen så jag beställde iaf. Så nu väntar jag på en mörkblå klänning med fickor där fram och söta jordgubbar som tryck och ett par vita shorts som enadst kostade 98 kr! Beställningen skulle komma om 2 veckor tror jag. Återkommer med bilder så fort de kommit.


Har också glömt att berätta att jag äntligen fått mina efterlängtade solglasögon jag letat efter. Det var min kära svägerska som inte ville ha sina längre så hon var så snäll att hon gav dom tll mig. Tack tack :) Nu slipper jag leta efter dem något mer, skönt.

Time to go


  

Visst är den fin :) Nu fattar man att det snart är dags

Studentmössa

Nu har vi äntligen fått alla våra studentsaker, alltså kläderna och mössan. Kläderna är jag jättenöjd med. Mössan är jag också nöjd med men två negativa saker: 1 mitt namn är felstavat, DOCK bara på klassbandet som sitter innuti mössan, de har skrivit Emilia som "Emilija" (hur jäkla dum får man vara!) men huvudsaken är ju att det är rätt utanpå. Och nr 2 mössan känns ganska liten, hoppas att den töjer sig lite om man har den på sig lite nu innan. För nu tycker jag att den ser lite tajt ut. När jag provade M´s mössa tyckte jag den var ganska lagom kanske pyttelite förstor så det är kanske därför, att jag jämför för mycket med hans. Men men nu ska jag ha på mig den haha så den töjs ut. Hoppas den gör det också, men skinn tänjs ju så, hoppas hoppas...

Nu är det bara 24 dagar kvar!!!! 

My favorite couple



Nu när O.C är slut så har jag såklart gått och skaffat mig en ny favoritserie och det är underbara One tree hill. Och i takt med att alla mina verkliga favoritpar som Jessica & Nick och Travis & Shanna gjort slut så fick tvpar bli mina favvisar istället men självklart så sprack det ju mellan Marissa & Ryan för marissa gick och dog.

Så mitt absoluta tv-par nu är Nathan & Haley, så söta :D

Utmanad

blev utmanad av Ange

tre saker jag inte förstår
- att jag ska ta studenten om 27 dagar
- att O.C är slut för alltid
- att jag börjar bli vuxen :P

tre saker som finns på mitt skrivbord
- Massor med smink
- Smycken
- Fruit drops

tre saker jag gör just nu
- Kollar på One tree hill
- Ska sminka mig
- Funderar

tre saker jag vill göra innan jag dör
- Skaffa barn
- Åka till Usa
- Jobba med något jag älskar

tre saker jag kan göra
- Spendera pengar
- Äta!! haha
- Garva så jag gråter

tre saker jag inte kan
- Ljuga
- Hålla mig för skratt
- Vara dum ( ibland :P )

tre saker jag tycker att du ska lyssna på
- Mig :P
- Dig själv är nog bättre än mig hehe
- Mamma och pappa :P haha men bara ibland

tre saker jag skulle vilja lära mig
- Spela "welcome to the jungle på gitarr" haha!
- Spela piano haha har alltid velat kunna det, men min dröm krossades då M krossade min synth haha! :P
- Photoshop ännu bättre

tre favoriträtter
- Grillat
- Räknas kladdkaka och pannacotta? :P
- Grekiskt


Dress up

Asos har massor med klänningar inne nu som jag gärna skulle vilja strosa runt med i sommar, här är några jag inte skulle tacka nej till:


Valborg

image564

Idag är det första maj vilket inte bara betyder ledigt utan även att min guddotter Tindra fyller två år idag. Kom nyss hem ifrån hennes lilla kalas. Hon bara växer så det knakar nu för tiden. Nu springer hon runt och pratar och skriker för fullt. Känns som det inte var så länge sen hon satt tyst och bara tittade på vad som hände runtomkring henne. Hon blev superglad för sina tuffa prickiga Vans som hon fick av mig. Hon var så söt när hon gick runt och hoppade med dem. Min lilla cutie <3

Igår var det valborg och jag hade en väldigt trevlig kväll. Först såg det ut som att det inte skulle bli något alls. Men efter mycket om och men så vart det parmiddag hehe :) Vi hade väldigt mysigt och grillade och åt jättegodmat. 
Det håller nog kråkorna och skatorna också med om, eller hur Patric! Haha 

RSS 2.0