Har köpt en kamera



här är min lilla sötnos. Beställde den från DustinHome igår, så jag borde få den på tisdag/onsdag/torsdag. Den är så himla söt och jag föll direkt för designen och självklart äer den inte bara rosa den är super bra också :) Äntligen kommer jag ha min egen kamera och slippa låna pappas hela tiden. Det tycker nog både han och jag är skönt ;)

Längtar tills min cutie kommer på posten :D

När man har tråkigt får man drömma...

... sig bort i min bröllopsgalna lilla hjärna. Är fortfarande genomförkyld och kan knappt andas. Men det här gör mig glad. Underbara fina klänningar, mmm titta och njut...



Och underbara brudbuketter, jag gilar det ju som sagt clean and simple, tycker man framhäver klänningen finast då.


Fortfarande sjuk

Är så himla trött på att vara sjuk nu har varit det i över en vecka och det känns fortfarande som om att det bara blir värre och värre. Hostan är lika illa som förut men inte nog med det så börjar jag bli snorig och täppt i näsan och det knastarar sådär konstigt när man sväljer. Usch man blir så hängig när man är sjuk. Dessutom ska jag jobba imorrn kväll. Men förhoppningsvis är det lugnt på hotellet eftersom jag tror att vi bara är två som ska jobba imorrn. Skulle verkligen bli glad om jag kunde bli friskare nu, dels för att jag ska jobba dagpass på onsdag och torsdag och de passen är mer krävande så snälla snälla, kan jag få bli frisk. Är så himla trött på den där äckliga hostmedecinen som dessutom inte verkar fungera.

Så var bara tvungen att klaga lite :P Dagens i-landsproblem...

Sex and the City, the movie

image719

Längtar tills Sex and the city filmen blir klar. Saknar serien så otroligt mycket! Bilden är väldigt intressant. Charlotte ser ju gravid ut? De skulle ju adoptera en liten tjej. Undra om typ de blir gravida sen iaf. Gud va spännande.

Längtar, längtar, LÄNGTAR!

Shopping

Efter min byrårensning (som gick sådär, rensade bara jeans och toppar och tröjor lådorna) så åkte jag och mötte mamma i Skärholmen för att kolla på wedins eftersom de hade kunddag idag med 20 % rabatt. Jag hittade en jättefin handväska i orm/krokodilskinns liknande material. Gillade den för den såg lite "lyxig" ut. Tänkte att den kommer passa så bra med min nya trench. Det var svårt att få en bra bild på den eftersom att ytan är lite lackig så fångade den upp blixten konstigt men iaf, här är den:

  

Väska från Wedins 399:- (Jag betalde 320:- med rabatten)

  

Köpte även ett guld/lila armband och ett lila diadem på Lindex, fint att kunna matcha arband med diadem

Storrensning

Nu ska jag rensa i min byrålåda. Det behövs! Det är sådan oordning så kläderna blir skrynkliga och lådorna kanppt går att stänga. Och jag vet att det finns mycket som jag kan slänga eller skänka bort där i så: storrensning here we gooo....

Uptade: Jag måste ta ännu hårdare tag på min nya sundare livsstil. Hjärnan får en verkligehetschock när man faktiskt inte kommer i jeansen man haft för 2-3 år sedan! Fan, fan, vänta prövar, fan 4 centimeter till och jag hade kunnat stänga dem, inte bra, inte bra. Det här måste åtgärdas, genast! Återkommer kanske med mer ångest snart igen...

Gossip Girl Betyg

Nu har jag sett det första avsnittet. Det var bra, inte så spännande (men det är ju bara för att jag läst första boken) men i överlag var det bra. Inget O.C direkt men absolut en serie jag kommer börja följa.

Gossip girl får 4 stjärnor av 5 i betyg av mig. Här är en trailer på Gossip Girl för er som vill få en hint av vad serien handlar om. Man kan ju säga att det är som O.C fast man byter ut Orange County mot New York, see for yourselfs:


Mysmorgon

YES! Nu har jag fått ner Gossip Girl, nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta på första avsnittet. Återkommer självklart om hur det var ;)

Inredningsgalen

Jag har på senaste tiden blivit mer inredningsgalen än modegalen. Men det är så himla kul med inredning. Längtar så mycket tills man får köpa möbler och inredning till en framtida lägenhet. Senaste tiden har jag suttit och drömt i mio och ikea katalogen. Men speciellt i Mio katalogen, gillar verkligen allt i den. Synd att det är ganska dyrt. Men vissa saker är jag beredd att lägga ner mer pengar på som säng och soffa. Jag vill verkligen hitta den perfekta sängen tills M och jag hittar lägenhet. Här är några jag kollat på hittills som blivit mina favoriter:

Ikea: 

   

Mio:

  

Sängjätten

 

Gossip Girl

image701

Längtar tills imorrn då man förhoppningsvis kan se nya tv-serien Gossip Girl någonstans på internet. Har längtat länge nu. Har läst den första boken och gillade den. Sen när jag såg att den skulle bli en tv-serie blev jag hur glad som helst. Och inte nog med det sen såg jag att det är Josh Schwartz (skaparen av O.C, världens bästa serie) som gjort tv serien också. Äntligen en tvserie som kan ersätta mitt älskade O.C. Kan det bli bättre? Ja det får man ju se imorrn :) Eller ja på svensk tv lär man ju få vänta ett år, men vem orkar det när det finns internet ;)

Det är det som är bra med hösten; att alla serier börjar sändas igen. Igår kunde man äntligen se första avsnittet i säsong 3 på Prison Break och snart är det även premiärdags för Desperate housewives i usa, längtar nog mest till DH, har sett på trailerna och det verkar så spännande, cant wait...

(Längar också till One Tree Hill säsong 5 börjar i vår och LOST) haha som sagt jag älskar serier

Lite Greklandpics

Här kommer lite bilder från Grekland:



1. Sovrummet 2. Balkongen (Vi fick den bästa på hela hotellet hihi) 3. Vårt rum högst upp till höger 4. Jag i gränd i Chania, de hyrde ut rum i rucklet ovanför mig haha vem vill bo där? 5. Restaurangmys 6. Det här är grekland <3 7. En utav stränderna 8. Solnedgång 9. Jag i hamnen 10. Pannacotta, mums! 11. Semesterbild :) 12. Mys på italiensk restaurang

Finns fler bilder (lite mer bilder på oss ville inte lägga ut det här) på Facebook för de som är vän med mig

Sjuklingen

Jag är så trött på den här hostan nu! Varje gång man hostar känns det som att man ska hosta upp hela lungorna. Och värst är det när man får lock för halsen mitt i en hostning så man inte får någon luft. Bläääää....

Nej nu vill jag bli frisk!

Men älskling kommer hem med hostmedecin idag, så det blir nog bättre då <3

Önskelista

Den 1 oktober är det min födelsedag. 19 år fyller man denna gång. Känns inte som en speciell ålder, bara något man är ett år innan man blir 20 hehe. Tänkte i alla fall knåpa ihop en önskelista. Mest för att det är kul att titta ut saker man vill ha hihi. Men kanske också ge lite hjälp till föräldrarna hehe.

Ittala Essence rödvinsglas
Ittala Kartio Kaj Franck glas 21 cl, Sea blue
♥ Presentkort på Åhléns
Ittala Kivi ljuslyktor, i olika fina färger
♥ Bra stekpanna i teflon, kastruller, gryta
♥ Bra kökskniv
♥ Annat praktiskt till hemmet
♥ Rosa köksförkläde (Behöver inte vara rosa men det ska vara sött/gulligt)
Emilia-halsband i guld från Supastar Längd: 45 cm, kedjetyp: Kabelkæde
Bok; 101 saker att göra innan du blir gammal och tråkig




Uppdateras hela tiden...

Hemma i kalla Sverige

Nu är vi hemma! Äntligen hehe. Vi blev ju självklart drabbade av det här
Men lite jobbigt var det. Vi stod och väntade på transferbussen som skulle ta oss till flygplatsen. Då var klockan, 21.30 (igår fredag) och man var ganska seg och trött efter en hel dag utan hotellrum och inte haft något at göra. Så kommer äntligen en buss och det blir såklart kaos när alla som bodde på Sirios Village skulle med, men sen skriker Solresorguiden att detta endast är bussen för de som ska till Landvetter. Nej, typiskt tänker man då, för jag och M var ju så snabba haha och hamnade längst fram i kön. Sen efter Landvetter kommit iväg så ropar hon ut: "Okej alla som ska till Arlanda, vi ska samlas nere i konferenssalen nedanför trappan i lobbyn och där kommer vi att ge er vidare informantion om vad som kommer att hända." NEJ, haha det var första tanken, NEJ haha vi kommer inte härifrån, NEJ jag kommer behöva tillbringa en till dag här imorgon utan att ha något att göra, NEJ jag vill hem haha typ det tänkte jag dessa sekunder. Då fattade man ju att det var något som hade hänt, annars skulle de ju bara kört ut oss till flygplatsen och låtit oss vänta där. I alla fall så kom en annan tjej från Solresor sen och berättade det som hänt, att planet hade nödlandat i budapest och att vi nu inte hade något plan längre, men att de skulle flyga in ett från island så vårt flyg skulle gå 07.20 (det skulle gått 23.55 på fredagen egentligen). Alla från vårt hotell skulle få checka in igen över natten och sen skulle frukost serveras 04.30 (kul :P) och att bussen till flyget skulle gå 05.30. (Planet blev dessutom försenat ännu mer när vi väl var på flygplatsen så vi lyfte inte förns 08.20, alltså mer än 8 timmar försenat!)

Så det var bara gå till receptionen (hehe jag och M var snabba så vi var först ut med att få rum) sen typ gå och lägga sig. På ett sätt så var det här ganska skönt eftersom man nu fick sova ut lite, vilket jag nog inte hade gjort på flyget mitt i natten. Och sen ska man ju vara tacksam för att det inte var vi som behövde nödlanda. För det kunde ju bara ha hänt några timmar senare (felet på planet alltså) och då hade vi fått nödlanda, så tur i oturen. 

Sen till det mest positiva, förhoppningsvis får vi ut försäkring för det här, på cirak 1200 kr per person vilket typ blir vad halva våran resa kostade per person. Så då har vi bara betalat 1300 för en veckas semester på fyrstjärnigt hotell. Så vi är ju inte direkt ledsna över förseningarna hehe :P 

Hur som helst, semestern har varit jättehärlig och jag ska väl ta och berätta mer om den inte bara om förseningen. Men det blir imorrn i så fall, nu är man trött efter en lång dag.  

Hej då

Nu är allt färdigpackat och klart. Klockan halv 3 inatt ringer alltså klockan, och runt 3 åker vi till Arlanda. Arlanda har gått ut med varning om långa köer, så vi la till en extra timme så det inte blir stressigt. Vi vill kunna ta det lungt på arlanda, äta lite frukost och kolla i taxfree butikerna. (Undra om de ens har öppnat då, jaja vi får se). Men jag skulle vilja hitta ett par solglasögon och eventuellt köpa lite smink.

Men men nu ska vi försöka sova lite. Inte för att jag kommer kunna sova men försöka måste jag nog :)

Hej då.... Puss & Kram

Mycket att ordna

Idag är det mycket som ska göras:

(Update: Snart är allt klart, pjuu)

♥  Packa klart
♥  Växla pengar
♥  Måla naglarna
♥  Leta fram lite restaurnagtips på internet Hittade nästan inga så jag struntade i det
♥  Skriva klart cv till NK och skicka det på posten Måste köpa frimärke, gör det på ICA maxi sen
♥  Duscha och göra helkroppspeeling så man får sol på ny och fin hud
♥  Handla: Shampo, solkräm, tandborste och köpa lite frukt vi kan äta på morgonen (natten!) när vi ska åka. Vi ska åka runt kl. 3 på morgonen!

Som sagt mycket att göra, bäst att sätta igång med packningen så att den blir klar. Men jag är expert på att lägga ner en grej i väskan sedan börja göra något annat och så har helt plötsligt en timme försvunnit. Men nu ska jag sätta på lite bra musik och packa klart :)

Favoritbloggar

Det var länge sedan jag listade mina favoritbloggar, så nu tänkte jag göra det. Några är kvar sedan förut men några nykomlingar är det också:

♥ Englas Showroom: Slutar aldirg att älska denna blogg. Gillar Englas klädstil, hon tar det som är modernt och gör det lagom och det gillar jag. Nu när hon dessutom fått en bebis blir bloggen extra rolig.
♥ Prinsessansblogg: En av mina nya favoriter. Josefine skriver om hennes liv som mamma och annat. Jag gillar familjebloggar och den här är så varm och mysig att läsa.
♥ Gizmolinas: Också en familjeblogg, hittade den från bloggen ovan. Också jättemysig att läsa och man nästan längtar tills man själv får skaffa familj. Hennes prinsessa är ju bara för söt också :) Sen är AnnaStina faktiskt en stor inspiration för mig, hon är en riktig buisinesswoman och jag älskar när hon skriver om sin butik och hon kan verkligen det här med kundkontakt och ger massor med smarta tips. Verkligen en inspiration för mig som drömmer om att öppna egen butik en dag.
♥ DevilinPrada: Rolig blogg som handlar om allt möjligt. Men jag gillar den för att hon skriver om precis vad hon vill och det blir ganska rolig läsning ibland :)
♥ Pink is the new blog: Som förut: Alltid bäst på det senaste skvallret från Hollywood, mycket roligare än PerezHilton tycker jag
♥ Ungmamma15: Gillar fortfarande denna blogg, kul att läsa och söta bilder.
♥ StockholmStreetstyle: Fortfarande den absolut bästa sidan för inspiration när det gäller mode. 
♥ Alvas Värld: Också en jättemysig blogg, Alvas pappa skriver om Alva och lite annat. Kul för jag har följt den här bloggen nästan sedan den startades.

Har säkert glömt någon nu, för jag läser dagligen över 20 bloggar men de här är deem jag gillar mest. Som ni ser har min bloggsmak ändrats sedan jag skrev denna lista sist. Nu har jag tröttnat på de flesta modebloggarna och de flesta jag läser är faktiskt om barn haha :) Nej ni behöver inte oroa er, än är det inte dags hehe. Men jag älskar barn och det är kul att läsa om allas mammaliv och annat.   

Resan

Kom ju på nu att jag inte ens skrivit det här i bloggen. Men jag och älsklingen har äntligen bokat våran sistaminuten resa. Det blir Grekland (mitt favvo-land såklart). Vi hade verkligen tur, det var verkligen ett kap: Fyrstjärnigt hotell, nära till stranden och nära till mysiga Chania på Kreta. Det var verkligen hotellt vi blev kära i, resemålet vet vi ju redan att det är bra eftersom vi båda varit där tidigare. Och gissa vad vi betalade för det här?!

     

5000:- FÖR BÅDA OSS! Haha sjukt alltså bara 2.500 var ;) Och då är det paketresa alltså boende och flyg och sånt :)

tidigt på fredag morgon lyfter vi från Arlanda... Jag längtar

På fredag bär det av...

Snart Grekland älskling...
Daisypath PicDaisypath Ticker


7 september: Även dagen då vi har varit tillsammans i 4 år och 3 månader och baaabababambaaaaaaa bloggen fyller 1 år. Mycket bra saker som händer på fredag :)

Ridstövlar

Har ju länge varit sugen på ett par svarta ridstövlar. Hittade inga förra hösten/vintern men i år verkar det finnas flera alternativ. Föll direkt för de här från Wedins som kostar 599:- , finns även ett par lite billigare (480:-) från Dinsko

image681

RSS 2.0