Sommarkänslor

image1239

Idag är det verkligen sommar ute! Jag har ingen termoteter här men jag var nyss ute på en promenad och det måste vara minst 18 grader i skuggan. Igår på tv4vädret stog det t.o.m 20 grader så det är nog mer än så. Det är ju typiskt att man ska iväg och jobba om en halvtimme annars hade jag varit kvar ute hela dagen. Hoppas det blir fint på torsdag för då är jag ledig :)

Bilden är från tomten på vårt landställe i Järvsö sommaren 2005

Inspirerande

image1238

Kommer ej ihåg vart jag hittade den här bilden men jag hittade den nu i min inspirationsmapp på datorn där jag sparar bilder på fina hem och möbler. Men jag älskar verkligen den där stilen. Här mixas alla mina favoriter lantligt, vitmålat trägolv, rosa och vitt. Så vill jag ha det i mitt sommarhus!

Shopping makes me happy

    

Idag är jag ledig och den här dagen har verkligen hittills varit den perfekta lediga dagen. Dagen startade med ett frisörbesök på Klippotek1, där jag alltid klipper och slingar mig. Jag älskar verkligen att bli ompysslad och där blir man verkligen det. De har superfina lokaler och alla är så pratglada och söta. Dessutom så älskar jag när någon håller på med mitt hår. När man sköljer bort hårfärgen får man ligga i massagestolar i ett rum med lugn musik och när hon lämande mig där i stolen för att de övre slingorna skulle få verka så somnade jag nästan hehe. Haha det här är ju nästan som att vara på spa tänkte jag när jag låg där i en massagestol och fick hårbottensmassage och massa härliga produkter i håret, SÅ skönt!
Så nu är jag nyslingad och nyklippt, klippte bort allt som var slitet och lite uppklippt och sneluggen såklart.

Köpte även med mig min hårinpackning som var slut och även en produkt från redken som skulle stärka håret och massa bra hehe, dyr var den men frisören sa att den var bra haha så jag litar på henne :) Totalt gick allt på 1600:- (1000 för håret och 600 för produkterna)
Efter frisörbesöket kilade jag in i några butiker bland annat Oasis och där hittade jag äntligen en skitsnygg bikini. Det är exakt så jag har föreställt mig den i huvudet och där hängde den. Så den fick åka med hem. Den var inte så dyr för att vara oasis, 199 kronor per del kostade den, helt okej.

Sen kan jag passa på att visa min nya ögonfransböjare som jag köpte i fredags från Make up store, den fungerar jättebra och var absolut värd pengarna. Kilade även in en snabbis på Gina tricot i fredags och där hittade jag den här jättesöta pricka klänningen som jag föll direkt för, 149:- som vanligt superbilligt :)

Seriejunkie någon?



Är det bara jag som är helt galen i serier och tittar på precis alla som finns? Vissa tycker jag är galen som följer så många serier slaviskt. Men är det inte fler som är som jag som gillar typ alla?

Jag har som ett schema i huvudet när alla serier släpps på nätet. Ser alla serier på datorn för jag hinner aldrig se dem när de sänds på tv. Så här ser mina serie dagar ut:

Måndag: Desperate housewives
Tisdag: One tree hill, The Hills, Gossip girl
Fredag: Scrubs, Lost
Söndag: Andra avenyn

Och nu fattas det ändå två serier som jag följer; Prison Break och Heroes. Sen finns det ändå flera serier som jag följer lite halvt som jag ser på när jag har tråkigt som tex. Greys anatomy, weeds, ugly betty och lite andra som jag inte kommer på nu.

Kollar du också på lika mycket eller mer serier som mig? Hehe för det känns som jag kollar på så himla mycket serier. Det är så himla härligt att veta att man har ett nytt avsnitt att titta på på datorn. Tisdagar är bäst för då är det One tree hill och det är ju favoriten :)

Helgen

Snart är även denna helg slut och den har varit riktigt skön, mest på grund av det fina vädret. Fredagskvällen var jättemysig och det var roligt att ses och verkligen kunna sitta och snacka som förr :)
På lördag åkte jag hem ganska tidigt till mamma & pappa för att jag skulle hjälpa pappa städa och göra ordnig maten för kvällen då farfar skulle komma över på middag. Vi grillade vitlöksmarinerade räkor på spett till förrätt och entrecote och halloumi till varmrätt med tillbehör. Det var min första grillning i år och GUD va GOTT det var. Det är verkligen så att grillat är godast.

 
Från lördagens grillning

Idag söndag har jag jobbat 11-17, skönt med lite money :) Efter jobbet mötte M mig på affären så handlade vi kvällens middag som blev gissa vad: räkor, haha. Men de kostade bara 59 kr/kg och om man köpte 1 kg så fick man dessutom ett bröd från bageriet. Och eftersom vi ändå köper vårat frukostbröd där så köpte vi såklart ett kilo räkor så vi fick det gratis :) Nu är vi proppmätta på räkor och jag har tvingat på M att vi ska ta en kvällspromenad.

 
Dagens räkmiddag

Hoppas ni också hade en bra helg :)

Finally

Nu ska jag snart gå. Är riktigt taggad! Kommer bli så kul ikväll :)

Älskar ni inte den här känslan man har när man precis har fixat klart sig och ska iväg på något kul?

Ha en bra fredagskväll, kram :)

Fan va pinsamt!

Som ni vet njuter jag av min lediga fredag här hemma och i det ingick att jag skulle ta en lång härlig dusch, göra hårinpackning och allt. Jag står precis redo för att hoppa in i duschen naken och allt och så PLING PLONG! NEJ! tänkte jag bara. Sen hör man hur nyckel går in i låset och klick klick så hör ja hur någon går in. Hallå ropar han, haha och jag svarar lite lågt, hallå HAHA. Det är bla bla från våtrumsbygg. Mm får jag fram och frågar ska du in i badrummet? (Jag står alltså med dörren stängd i badrummet. Men det är ändå inte en rolig situation att stå naken med en total främling bakom dörren som vill in där du står) Han ska ju självklart in där och han frågar om han ska  komma lite senare och jag var ju tvuingen att svara ja för jag var inte redo för att gå ut haha.

Så nu sitter jag här med kläderna på igen, fortfarande oduschad för jag vet ju inte vad han menade med senare?! 5 minuter, en halvtimme, två timmar?? Så nu vågar jag ju inte gå in och duscha! Han trodde säkert att jag satt på toa eller något haha jag dör :P

Ang. stambytet så disskuterade jag och M igår det här med hyran. Man får ju ersättning för hyran under stambytet och då undrade vi hur det var nu. De är ju TYP klara men de springer ju SOM SAGT här lite då och då iaf. Och vi kom fram till att så länge de har byggcylindern i låset ska vi fan ha ersättning för om de kallar det över nu ska jag fan fråga om de inte tycker det är stambyte när folk kommer in när man sover och står naken i badrummet!

TGIF

Äntligen är det underbara fredag. Allt är underbart med den här dagen: LÖNING, det är superfint väder ute, jag är ledig och ikväll ska jag träffa tjejena och käka ute.
image1221
Idag är alltså en bra dag! Jag trodde att jag skulle lyckas få klippa och slinga håret idag också men dumma jag glömde ju att boka i veckan så jag fick ringa imorse och såklart att det inte finns några tider idag när det är löning och allt. Så jag bokade tid på måndag, längtar! Det är så skönt när man är nyklippt och nyslingad, just nu känner jag mig jätteful för jag hatar verkligen utväxt. Okej det syns inte så mycket på mig eftersom att jag inte har så ljusa slingor men ändå :P

Men jag ska åka till skärholmen iaf för jag måste köpa en fransböjare asap. Sen ville brorsan med och leta efter ett par skor och det är alltid kul med skor hehe även fast det inte är till mig :P
Jag längtar tills ikväll, var så länge sedan vi gjorde något alla girls :) Alltid lika mysigt när vi väl ses allihop. Saknar gymnasietiden då vi kunde ses varje dag. Men ikväll ska vi iaf ut och käka på fridays och kanske ta någon drink någonstans sedan, vi får se helt enkelt.

Varför?

Jag blir galen! Varför är det ALLTID så att när det är superfint väder ute så jobbar man! Jag har jobbat sedan i fredags och ska jobba tills imorrn torsdag och då har det varit superfint varje dag men självklart ska den härliga vårsolen inte titta fram på varken fredag eller lördag då jag är ledig.

Säger bara en sak: Så jävla typiskt. Men det är ju bara början på våren än så länge så klart att man kommer få njuta mer sen. Men det är ju nu i början man är så himla sugen på att vara ute i solen och njuta :)

Jag lever..

..men har inte så stor lust att uppdataera eftersom jag inte har något att upptatera om hehe. Jag har jobbat långa pass varje dag sedan i fredags och kommer göra det tills på torsdag så det blir ganska tomt här då. Känns tråkigt att bara skriva idag har jag jobbat, nu är jag trött osv.

Men nu ska jag åka till jobbet strax. Idag kommer jag längta hem extra mycket för nu har jag ett härligt och nytt One tree hill som väntar på mig här hemma :)

Hemma igen

Nu kom jag precis hem från jobbet. Det gick väldigt fort att jobba eftersom det bara var 4 timmar. Efter passet så handlade jag och jag har verkligen gaddat upp mig för myskväll. M ska bort ikväll och då älskar jag att köpa hem god mat och bara njuta framför en tjejfilm eller någon serie. Nu köpte jag färska räkor (de är ju så billiga på fredagar!), toastbröd och ägg (har redan sallad och majonäs hemma) Så jag ska göra en räkmacka och så ska jag prova en sparrissoppa som jag velat prova hur länge som helst. Det är Keldas amazing aspargus soup, haha jag frestas nog mest av namnet. Men de var iaf en liten förpackning med färdig soppa som man bara värmer.

Sen blir det mys framför tv:n eller datan med Marabou daim, haha svollokväll va? :P Men det är ju fredag och jag jobbar kväll hela helgen så det här är min njutar dag :)

Hoppas ni får en mysig fredag :)

Typiskt

Jag är helt säker på att jag hade kryssat bort min jourtid idag (när man lämnar in schemat kan man kryssa bort en dag man inte vill eller kan jobba) Och då hade jag kryssat bort den här för jag ville inte ha jourtid på en fredag. Så tråkigt att inte kunna planera något till kvällen men enda ledig kväll den helgen tänkte jag.

Och så imorse så himla typiskt så ringer de och säger att jag får komma in och jobba idag. (När man har jour brukar de typ aldrig ringa annars) Ja var ju helt nyvaken och förvirrad och frågade om jag inte hade kryssat bort den här. Men de sa nej. Fast jag vet att det var den här fredagen för jag har ingen annnan jourtid denna månad på en fredag. Men tiden var hur som helst 10,30 till 14,30 och det var ju en bra tid så det blev ju bra iaf :)

Men haha tur att de inte hade sagt 15-22 eller något sådant. Så nu får jag pengar och får ha en ledig kväll, nice :)

Nya skor (igen) hihi

 

Helt vanliga vita sneakers från H&M för 98:- (!!) Alltid bra med sneakers och nu har jag i alla bra färger (vita, rosa ocu gråa). Finns på H&M´s barnavdelning :) Tur att jag har 39 (tror det är den största barnsko-stl där)



Cissi var snäll och köpte Stones linnet åt mig i förrigår när hon var i stan. Men jag tyckte 36.an satt alldeles för tajt så igår åkte jag och bytte det mot en 38. Gillar inte när det är sådär supertajt. Känns mer modernt med lite löst sittande kläder. Men tack iaf cissi för att du letade i onsdags :)

En tripp tillbaka till 90-talet

   

Kvällen startade med att mamma och jag skulle hitta något ställe att käka på. Vi gick runt lite rund medborgarplatsen och kom tillslut till Koh Phangan eller vi såg deras resebutik först och då kom vi på att vi kunde gå dit och äta. Jag hade aldrig varit där och måste säga att jag blev riktigt impad över inredningen. Det kändes verkligen som att man helt plötsligt var utomlands. Alla små detaljer som paddor som låter och "plötsliga" strömavbrott med åska och regnväder var häftiga. Maten var jättegod, dock lite dyr men helt överkomligt med tanke på att det är mitt i stan och en så populär restaurang. Både mamma och jag beställde Pad Thai eftersom vi båda älskar det. Det enda dåliga var när vi beställde dricka så sa jag "och jag tar en en cider tack" och då tittade hon på mig med värsta blicken och sa jättestöddigt: "Hur gammal är du" (Och betoningen på DUUU lät inte trevlig). Då känns det ganska skönt att kunna köra upp körkortet i ansiktet på henne. Inte för att hon fråga för det skulle jag också ha gjort om jag var henne. Men hon sa det så himla stöddigt och otrevligt. Man kan väl fråga på ett trevligt sätt typ: Kan jag få se legitimation eller hur gammal är du, med en trevlig röst. Sånt blir jag så irriterad på. Men annars var det jättebra och jag tänker verkligen gå och äta där flera gånger.

image1213

Sen var det dags för konsert. Med inga mindre än the number one boyband från sena 90 talet, Backstreet Boys. Mina stora idoler när jag var liten, mina favoriter nummer 1 var de verkligen. När jag var liten hade jag massor med posters på mina väggar, jag samlade på alla idolkort, hade alla skivor och så gick jag även på en konsert med dem när de var som allra störst. Efter det har jag sett dem en gång till med Cissi för några år sedan. Jag tycker det är härligt att gå på konserter med artister man verkligen älskat förut (jag gillar dem fortfarande men inte i närheten av hur det var förr hehe). Men så fort de ställer sig på scen och sjunger Everybody, Show me the meaning of being lonely, I want it that way så kommer man direkt tillbaka till de åren då man satt och drömde om sina idoler och sjöng med i alla låtar.
     
Förband var EMD (erik, mathias och danny från idol) hehe och ja de passar ju in på en BSB konsert och visst är de söta pojkar men det var väl sådär. Men tjejerna blev galna iaf, hehe och då hade inte ens bsb kommit. Sen när de väl öppnade skynkena och de började presentera deras namn så blev alla galna och skrek så högt så man trodde de skulle trilla av stolarna. Fast jag blir inte arg för det haha för jag har ju varit precis likadan haha. Hur som helst så kom de ut i en boxningsring till "Eye of the tiger" introt haha. Mamma och jag tittade lite roligt på varandra för vi båda tyckte det var lite töntigt. Men är man boyband så är man haha. De inledde iaf med "Larger than life" men jag kunde inte sluta le åt att de stod i boxarrockar och lådsasboxades. Sen bytte de kläder och då blev det bättre och sjöng en fin låt från nya skivan som heter "Unmistakable".
Någon låt senare sjöng de "I want it my way" och då sjöng verkligen alla med och de låter så häftigt och det måste vara en så mäktig känsla att stå på scen och höra ett helt hav av folk som sjunger ens låt.
Går inte igenom hela låtlistan utan säger istället att de bästa låtarna var: Show me the meaning of being lonely, Incomplete, Siberia och The shape of my heart. De två sistnämda spelade de efter att de gått ut (och man ska tro att det är slut som vanligt). Jag tänkte precis när de spelade sista "riktiga" låten att det var synd att de inte spelade en av mina favoriter (Siberia) och så kom de ut och körde den och då var verkligen mysfaktorn hög inne på hovet. Sen körde de The shape of my heart som sista låt. Och det var nog sista gången jag såg dem för jag tror att det räcker med bsb för mig nu. Nu har jag sett dem tre gånger och det är ändå bara de gamla låtarna jag vill höra och de har jag hört live nu flera gånger så nu är det kapitlet slut haha.

Det var en bra konsert men inte i närheten på lika bra som de andra två var. Då var det fullsatta Globen och alla hits när de var som hetast. Så den får 3+ av mig. Men det var ändå mysigt att åka tillbaka till slutet av 90-talet och början på 2000-talet :)

image1217

Måste till H&M

Kikade nyss in på kenzas blogg och såg linnet med Stonestungan på. Jag har letat skitlänge efter ett sådant. Har bara sett amplified´s men de har alltid varit slut i small. Och nu finns det ett på H&M för 149:-
Hoppas bara inte att det är slut nu också bara för att hon skrivit om det. Kläder tar ju slut otroligt fort om någon stor bloggare skriver om det. Men hoppas det finns kvar och hoppas det finns i vitt :)

Ett skokap

  

Igår åkte jag och M en snabbis till Skärholmen efter att han jobbat klart. Han var ute efter nya skor och jag skulle bara köpa en hudlotion ;) Vi gick in först på wedins och M hittade ett par snygga skor direkt och jag kikade runt bland rea skorna men hittade inga fina. Men såklart så kollade vi ia alla andra skoaffärer först innan han köpte dem och när vi kom tillbaka för att köpa dem så såg jag de här på rea hyllan. Vilket kap! De kostade från början 699:- och nu var det halva reapriset (449:-) så de kostade bara 225:- Vilket kändes väldigt bra för ett par skinnboots. Jag älskar att de har lite platå och att klacken är ganska hög (10 cm är lagom). De var bekväma också! Men jag måste töja ut vänsterskon för skinnet i den skon var mycket tajtare. 

Jag ska inviga dem ikväll då mamma och jag ska ut och käka och senare gå på BSB, hihi. Riktig tjejkväll alltså :)  

Härliga söndag



Jag älskar verkligen lediga söndagar. Det är så härligt att få sova ut och sedan stiga upp och göra en riktigt god söndagsfrukost. Idag gjorde jag hallonsmoothies och så åt vi toast och nybakat bröd från Maxi. En perfekt söndagsfrukost. :)

 

Igår åt vi faktiskt vårrullar (som jag tidigare sagt att jag inte gillar). Men när jag såg förpackningen så blev jag jättesugen på vårrullar och de här var det även kyckling i, vilket lät smarrigt. Det var fakiskt jättegott! De blev sådär härligt krispiga i ugnen så de knastrade sådär härligt när man tog en tugga :) Vi måste däremot köpa en ny sötsur sås, den jag köpte var jätteäcklig och smakade typ parfym, blää. Vilken sötsur sås är det som är mild i smaken och ljus i färgen?


Filmtips

image1200

Det blir ytterligare ett tips ikväll eller ja inatt hehe måste gå och lägga mig snart :P Men först måste jag bara tipsa er om en bra film vi såg ikväll. Filmen heter "The Kite Runner" eller "Flyga drake" som den heter på svenska. Den handlar om två pojkar i afghanistan som är väldiga nära vänner. Varav den ena pojken är tjänstefolk åt den andra pojken men de är ändå bästa vänner. Det var det som var så fint med filmen och fick mig att gråta flera gånger. Pojkarna skiljs åt när de är små och Amir (den ena pojken) flyr till USA med sin pappa. Där får han senare veta att han måste tillbaka till Afghanistan (där det är krig) för att rädda hans väns son.

Vill inte skriva mer för då avslöjar jag för mycket. Men om man gillar filmer som verkligen tar tag i en och berör så tycker jag absolut att ni ska se den här. Jag började gråta flera gånger för att den var så hemsk, mest när de behandlade alla barn så illa, då börjar jag alltid gråta. Jag hade en som en klump i bröstet under hela filmen för man kan inte sluta tänka på hur många barn som lever sådär på riktigt. Det är så hemskt...

Så det får bli det sista för idag nu ska jag sova. God natt ♥

Bloggtips

Det finns så otroligt många bloggar där ute och det finns säkert hur många bra som helst man går miste om (tur är väl det för då skulle det ta flera timmar för mig att gå igenom alla bra bloggar). Men nu vill jag iaf tipsa om en rolig blogg som heter Photoshop Disasters och ja det är precis vad det låter som. Rolig blogg som är kul att kika in på då man har tråkigt.

Det bästa med stambyte:

image1199

Är att tappa upp ett varmt bad efter en slitsam dag på jobbet och ta med mobilen och lyssna på john mayer.

Min nya vardagslyx :) Nu när stambytet är klart så är det såklart bara positiva tankar (kanske inte hyran dock) och badkar är så mycket bättre än dusch :)

Lyxig Emilia sallad

image1198

Idag var jag supersugen på en god sallad så jag bestämde mig för att göra den supergoda salladen jag gjort förut en gång. Men jag gjorde den ännu godare idag för istället för fetaost tog jag mozzarella och sen köpte vi färska räkor (kostade bara 79:-/kg idag på maxi hehe) istället för de mindre goda på plastburk. Efter en kvarts skalande så kan jag ändå säga att det var värt det. Den blev supergod och av älsklingen fick den superbra betyg haha, den godaste han ätit t.o.m ;)

Perfekt fredagsmiddag :) Nu ska vi mysa framför en film med chilinötter och läsk... Hade bra ♥

The Hills is out!

image1197

Alltså jag vet inte vart jag har varit men tydligen inte tillräckligt med i matchen för att ha märkt att The Hills redan börjat sändas på mtv´s hemsida. Som jag har längtat! Nu har jag flera avsnitt attt titta på och det är ju guld värt :)

Alla avsnitt finns att titta på: här

Gott gott

Jag hittade nyss ett mysigt café/lunchställe som heter Sirap som jag verkligen måste besöka asap. Jag älskar ju pannkakor och de är tydligen kända för sina amerikanska pannkakor. De verkade ha mycket smarriga saker.

image1196

En ledig söndag ska jag dit på brunch, det har jag bestämt nu haha!

Drömmer

Det vart ingen bio igår, istället hade vi myskväll hemma med film och popcorn. Vi såg "I am legend" med Will Smith. Den var ganska bra inte wow-bra men bra film att se hemma. Hade jag sett den på bio hade jag väl dött, det var så himla många "hoppa till" moments där jag höll på att sätta popcorn i halsen haha.

Nu sitter jag hemma och tittar på hemnet.se hehe min favoritsyssla på internet. Jag letar ju inte efter boende utan älskar bara att titta på hus och lägenheter dels för att få inredningsinspiration och dels för att jag bara gillar att titta (har surfat på hemnet sen jag var 15 år typ hehe). Jag hittade nyss min drömvilla, dock såg jag inte att den låg så pass nära skarpnäck. Men en sådan fast mer på enskede sidan av alla villor där i området ;)

  Bilder: Hemnet

Så här ser mitt drömkök ut. Vitt, vitt, vitt och matbord och bänkskiva i massiv ek. Sen självklart ska det alltid stå en vas med rosa tulpaner på matbordet. (Älskar rosa tulpaner). Men när jag ser de här bilderna blir jag ännu mer säker på att vi valde rätt tillval i lägenheten. Vi har ju också vitmålat och ek-bänkskiva och precis ett sådant matbord och stolar vill vi ha. Kaklet vi valt är lite ljusare än deras men det är samma sorlek på mosaiken och så har vi ju också vita luckor och rostfria vitvaror. Men det som är just pricken över i:et i det där huset är de vitmålade trägolven. Det är så himla läckert och det måste jag ha i min villa i framtiden ;) Det är därför jag vill ha en äldre framför en nybyggd, det finns ju mer charm i en äldre villa :)

Jag vill se lägenheten nu! Man kan inte riktigt fatta att man köper något man inte ens sett än. Det är lite nervöst :P

Bio kanske?



Vill se "Shine a light" en dokumentär/musik-film om Rolling Stones. Tror den är häftig att se på bio med riktigt bra ljud. Fast undra om den är kul efter 2 timmar? Kanske mer är en "titta på hemma" film.

Vad kan man se mer på för filmer? Går det några bra på bio nu? 27 dresses har jag redan sett, Juno har jag redan sett (bra film), PS I love you vill jag se men den vill nog inte M se haha, Jumper och Vantage Point verkar vara som alla andra action/thriller filmer som kommer på bio nu för tiden, men de kanske är sevärda ändå? Men en film som jag vill se är Flyga Drake, jag såg en trailer på den i höstas innan den hade premiär i usa och tyckte att den verkade bra och nu går den på bio här. Den har dessutom fått bra betyg på imdb.com och det är alltid ett plus.

Så det kanske blir ett biobesök ikväll då, inte lika kul som en utgång men det är kul att göra något mer än att bara sitta hemma :)

What to do?

Jag är ledig min hela första helg på evigheter (2 månader) och jag har ingenting att göra. Är inte det typiskt? Jag är jätteparty sugen men det verkar inte bli någon utgång idag :( Vad ska man hitta på, hmm. Suck...

Är det inte sjukt: när man jobbar så vill man vara ledig, när man är ledig vill man jobba (iaf som nu när man ändå bara sitter hemma och degar) ?

Haha varför är man aldrig nöjd?


Nu har vi valt tillvalen

Igår var vi som sagt och valde tillvalen till nya lägenheten. Det tog längre tid än vi trodde med att välja trots att vi hade bestämt typ allt utom kakel i köket. Men tillslut efter 1 timme och 20 minuter hade vi valt hur vårt framtida boende skulle se ut. Vet inte om det intresserar andra men det här blev valen:

 
I köket blir det en massiv träskiva i ek (där kunde man välja mellan olika laminatskivor och en valnötsskiva men eftersom ingen utav oss gillar laminat och valnöt var så dyr så blev det en ek). Det blir matta vita köksluckor. Alla vitvaror uppgraderade vi till rostfritt och vi valde även intregerad micro. Det kommer bli så snyggt jag har alltid velat ha inbyggd micro i skåpen och våran micro är så snygg (så snygg att jag var tvungen att lägga upp den här), jag längtar :) Kaklet i köket blev en väldigt ljus grå mosaik (den är mycket ljusare än på bilden, den är inte silverfärgad hehe).
Det fanns inte så mycket att välja mellan, endast dessa (och sen fanns det dem som de andra som köper lgh får välja mellan men det var bara 10x10 plattor och i jättetråkiga färger) och då gillade vi den gråa mest eftersom det blir så himla mycket vitt annars och eftersom den ändå var så ljus grå så gillade jag den. Kommer vara snyggt mot ekskivan och mot det rostfria i köket.

I badrummet tog vi standardkaklet på väggarna. Det var ett vitt blankt 15x15. På golvet valde vi till så att vi får ett svart 10x10 så att det matchar i hallen där vi har svarta 20x20 klinkers plattor. Det kommer blir finare eftersom att badrummet och hallen är bredvid varandra och då när man öppnar dörren så matchar golven fint.

Sen till det valet som jag helst inte vill göra och det var tapeterna. Det fanns ju som sagt bara jättetråkiga att välja mellan så vi hade ju tänkt att välja den ljusaste och sen typ sätta egen fondvägg när vi flyttat in. Men när vi väl satt där så blev vi ju så suktade på vitmålat trots priset. Så det slutade tillslut med att vi valde det för vi hade väl säkert kommit upp i liknande kostnader om vi hade målat om själva sedan med tanke på att vi skulle få köpa allt, penslar, spackel, färg, grundfärg och sådant. Så nu har vi det precis som vi vill ha det och det känns så skönt. Då är allt klart då vi flyttar in. Då är det bara egna fondväggar som vi ska tapetsera efter inflytten någongång.
 
Så väldigt många tusenlappar senare var vi klara hehe. Men nu är jag så himla glad och jag känner verkligen att vi kommer flytta in i en lägenhet som är precis som vi vill ha den. Nu längtar jag ännu mer :)

6 månader 4 veckor och 2 dagar kvar ;)

Dumma glömska lilla jag

ÅÅååå... Nu är ett det ett sådant tillfälle man bara vill skälla på sig själv för man är så dum. Jag tänkte hela dagen igår: Glöm inte kamera sladden, glöm inte kamera sladden. Klart att jag glömmer kamera sladden! Så jag kan inte ladda över några bilder just nu. Ska försöka ta mig hem idag men förmodligen blir det imorrn. Så då blir det färggladare här :P


Äntligen fungerar bloggen

Som alla nog märkt har det varit rätt dött i bloggvärlden de senaste 2 dagarna. Blogg.se har bytt server eller något sådant så ingen har kunnat logga in. Jag har inte kunnat logga in på 3 dagar?! Jaja nu fungerar allt igen och förhoppningsvis blir blogg.se lite bättre nu.

Lite update då. Jo i helgen har jag varit på kryssning på Birka paradise. Anledningen till att jag inte kunnat skriva om det innan vi åkte vara att det var en överraskning till M´s systerson som fyllde 20. Vi lyckades väldigt bra eftersom han inte alls hade någon aning om att vi skulle åka någonstans så när vi mötte han och M i slussen med resväskor blev han ganska paff hehe. Kryssningen var väldigt rolig. Blev lite party på natten men inte så länge eftesom deras dj var så himla dålig (spelade alla låtar fullt ut, alla borde väl veta att mixa om efter ett tag innan alla tröttnar på låten) Så det kändes liksom som om det var en färdiginspelad skiva eller något. Men det var kul iaf. Och jag fick äta frukostbuffé (mums) som jag älskar. Jag är ju en riktig frukost galning så jag älskar att få välja av typ allt. Okej ingen riktig hotell frukost men ändå mumsigt. Middagsbuffén var väl sådär, desserterna var som vanligt det bästa (jag åt typ bara kladdkaka med grädde, jordgubbar och glass :P) Sen var det härligt att få handla lite tax-free. Men till min stora besvikelse hade de inte YSL (jag skulle ha köpt ny mascara för min är verkligen snart slut) så jag ska köpa den idag på åhléns istället. Men jag kunde iaf handla mina Dior rengöringsprodukter som nästan var slut. Så nu har jag två stora nya flaskor, känns alltid lika skönt då man vet att de räcker länge till.
Det är synd att inte Make up store finns på taxfree också för då skulle man kunna shoppa loss. Jag använder mest make up store, ysl och dior, det är dem jag gillar mest :)

Söndagen jobbade jag på Grand, ganska normal dag där: meaning saker att göra hela tiden men klockan tickar på fort så det gör ingenting. Träffade lite kändisar ;P och det är ju alltid kul :)

Igår var jag ledig och M slutade tidigt så vi kunde åka och titta på tapeter eftersom vi ska välja dem idag. Vi får bara välja mellan 2 kollektioner och de är ju inte de roligaste direkt så vi ska ta en så vit som möjligt och sen köpa egna tapeter/målarfärg och ordna så småningom.

Så det är vad som står på agendan idag :) Klockan 15 ska vi åka till Solna och välja alla tillval. Så man kan säga att det här är det första vi gör som binder oss till lägenheten. Ångrar vi oss efter det här så får man alltså betala tillbaka för tillvalen man gjort. Idag är det prick 7 månader kvar tills inflytt :)


RSS 2.0