GOTT NYTT ÅR!



Ps, det syns att jag inte har photoshop va? :P Jaja paint fick duga. Jag tror ni fattar the message

Gott nytt år ♥

Årets sista tisdag

Idag har jag haft en alldeles för lat dag. Har absolut inte gjort någonting vilket har gjort att jag är väldigt rastlös. Så nu ska vi åka och träna (ovanligt, hihi) Men det är ju lika bra att komma igång innan jag ska börja på nya gymmet :P hihi.

Imorgon är det nyårsafton, årets sista dag! 2008 har gått väldigt fort!
Hur som helst imorgon ska det firas. Vi ska åka till Jessica och Jesper och fira in det nya året :) Längtar tills imorgon, jag har alltid gillat nyårsafton det är lite som julafton. Alla går runt och väntar på ett klockslag och sen pang är det slut.

Gott nytt år ♥

Kvällsmål



Ikväll hade vi bestämt oss för att inte äta något så onyttigt för en gång skulle (det har ju blivit en del ätande nu i juletider). Så jag gjorde supersmarriga smoothies istället. De blev extra goda nu för jag tog riktigt mycket jordgubbar och lite mindre hallon. Mums!

Popcorn



Igår invigde vi min nya fina popcornskål som jag fick av farmor i julklapp. Hur löjligt det än låter så var det "godare" att äta popcorn ur den här än en plastskål. I love it!

Nu är jag arg

Jag som äntligen tyckte att jag hade mycket pengar över och kände att jag skulle kunna lägga dem på att köpa något till mig själv och en fin present till älsklings födelsedag. Och så kommer jag på att mitt SL kort går ut vid årsskiftet. Hade räknat med att det skulle bli dyrt men så HÄR dyrt, det är fan löjligt. Jag har ju tidigare betalat reducerat pris men nu är det slut med det. 2670 kr (!!!) vill de ha för den KORTA perioden januari-april (!!!). Det är fan inte värt det! Med tanke på hur korta sträckor jag har bilvägen till jobbet skulle jag fan nästa tjäna på att ha en liten skitbil istället.

Det här är så typiskt precis när man kände att man äntligen skulle få gå och köpa lite vad man ville. Nu måste jag hålla i varenda krona resten av januari. Nu känns det som om jag egentligen inte borde åka till Järvsö och åka snowboard eftersom det går en del pengar där, tur att det bara är 2 dagar. Men det är ändå liftkort, mat i backen, mat på bilfärden ner och upp osv.

Jag hatar SL just nu, förut tyckte jag att det var okej med tanke på att man betalade vad det var värt. Men nu när man betalar så mycket så känns det inte värt det längre om man räknar med alla förseningar osv.

Till råga på allt det här så har våra matpengar vi fört över till Ica kortet försvunnit spårlöst (M förde över dem för typ 5 dagar sen men de har fortfarande inte kommit in) så nu måste vi lägga ut all mat från våra vanliga konton och det är inte så kul när man redan lagt undan 1500 kr var för mat.

Kokböcker



Har glmt att visa våran senaste uppdatering i hemmet. Pappa har varit här och jobbat igen hehe och den här gången fick han borra upp en tavellist i köket. Vi hade köpt 2 stycken men när nummer ett var uppe så kände jag att det skulle bli alldeles för mycket med två. Så nu sitter mina favoriter upp på väggen medan resten står på ett eget hyllplan vi spisen.

Nu saknas verkligen bara gardiner sen kommer det verkligen kännas som hemma. Det är så mysigt för ju mer saker som kommer upp på väggarna osv ju mer personligt blir det.

Nu är julen över


Jag tog inte så mycket kort men här är ett på julgranen och en på min favorit vid julen: Mammas ris á la malta med hemgjord hallonsaftsås, mmmm...

Det är alltid samma konstiga känsla man får när julen är över. Man förbereder så himla mycket inför en dag och så pang så är den över. Men vi hade hur som helst en jättemysig julafton som vi först spenderade hos M´s pappa där vi åt jullunch, sen åkte vi hem till mina föräldrar och där åt vi julmiddag (en massa ätande, men det hör ju till) och öppnade paket. Där stannade vi tills det var dags att åka till sista stoppet som var M´s syster där vi hade det mysigt och spelade spel, bland annat rock band :)

Jag fick så himla många fina presenter att jag undrar om jag varit extra snäll i år ;) hihi




Bruka Designskålar, Filippa K muggar, Tomas Sabo berlocker, Dior rengöringsprodukter, blus, vas, vetekudde, bäddset, ljuslyktor, trisslotter, presentkort på H&M, skedar från rosti, fångrem till snowboarden, muffinsformar, lykta till balkongen (ej med på bild), vit hemtelefon (egentligen M´s present men den gynnar mig med hehe)

Tusen tack ♥

Dagens fynd



Dagens fynd hittade vi på Himla butiken i Sickla där de hade 50% rabatt på allt i butiken (förutom på gardiner som vi mest vill köpa, såklart). Vi köpte 3 par kuddar i färgerna grått, svart och vitt. Jag älskar himlas tyger för de är så himla mjuka men ändå så är de slittåliga eftersom de är gjorda av linne och bomull. Normalt skulle alla 3 ha kostat 1050:- men eftersom det var 50% så betalade vi bara 525:-

Så jag är väldigt glad att vi åkte och handlade idag, jag är riktigt nöjd med vårat fynd :)

New year, new clothes

Nu när det snart är nytt år och jag har skaffat mig ett gymkort på balance vid jobbet så tyckte jag att det var dags att samla på sig lite nya snygga träningskläder. Så idag har vi varit båda två på jakt efter träningstillbehör. Vi började med en tripp til Globens köpcentrum men där var det helt dött och inga reor alls så vi åkte vidare till Sickla köpkvarter och där hittade vi massor. Jag köpte ett par adidas tights som jag kollat på länge, ett rosa träningslinne från nike och en sportbh. Det var tyvärr ingen rea på någon utav plaggen men allt gick på ca 750:- vilket var bra pris ändå. Nu behöver jag bara lite mer träningslinnen, jag vill ha fler i samma material som mitt nikelinne för de är mycket bättre att träna i än de som är i bomull.



Jag hittade även ett par riktigt snygga vita nike skor som jag nu ångrade att jag inte köpte. Så imorgon måste jag ta mig till sickla och köpa dem innan dem tar slut. Det var 25% rabatt på alla skor just nu och jag har ju faktiskt inga inomhus träningsskor så man kan nästan säga att jag måste köpa dem hihi ;)

Dan före dopparedan

Jag tycker inte alls att det känns som att julafton är imorgon. Det är så tråkigt att det inte är snö ute, utan snö får man aldrig riktigt den där julkänslan. Men jag har gjort mitt bästa för att få lite julkänsla här hemma nu. Jag har tänt upp massor med levande ljus och har julmusik på i högtalarna.

Imorgon kommer M och jag för första gången spendera hela julafton tillsammans, det känns väldigt vuxet :) hehe. Vi kommer att åka runt så att vi hinner se alla.


Live från mig :) Det är synd att man inte kan få den riktiga myskänslan på bild.

Äntligen helg

Det är så skönt med helg! Det bästa med hela helgen är nästan att man får sova hur länge man vill. Idag hade vi en skön sovmorgon till 11 och efter det knallade jag ner till affären och köpte färsk baugette och gjorde smarriga frukostmackor. Planerna för dagen är bara att njuta av helgen. VI ska åka och handla, kanske gå på en promenad och så ska jag göra knäck. Hoppas det går bra för förra året så brände jag den (för första gången) så jag blev grymt besviken, så det står mycket på spel i år :P

Hoppas ni alla frå en mysig lördag.

Btw så har jag tappat bort min kameraladdare så jag kan inte ladda upp nya bilder för tillfället.

Julklappsstressen över

Idag blev jag helt klar med min julklappsshopping! Nu kan jag helt koppla av inför julen. Det blev en tripp till BR leksaker i gallerian efter jobbet med Camilla och vi båda gick som barn och testade alla leksaker. Man blir som barn på nytt när man är i leksaksaffärer, det finns ju så mycket häftiga saker nu för tiden.

Jag tycker nästan att det är pinsamt att skriva nu för jag vet att jag är usel på att blogga just nu. Jag är verkligen inne i en dålig blogg period. Får se om jag hittar tillbaka till mitt gamla bloggjag. Det var lite lättare då man bara jobbade 50%.

Imorgon är det sista "riktiga" jobbdagen för i år. För nästa vecka är det egentligen bara en dag då vi har gäster och då är det ett event så det är rätt så kul. Sen är det 2 veckors julledighet som väntar. Det är så kul för det känns som man har lite att se fram emot nu. Dels själva ledigheten och sedan julafton, nyårsafton och sedan Göteborgshelgen i januari. Kul att det händer lite saker :)

Nu ska jag kika lite på tv och snart gå och lägga mig, jag behöver lite sömn känner jag. Imorgon ska vi hem till mamma och pappa eter jobbet för att fira mamma som fyller år.

Hade gott :)

RSS 2.0