Lite mera skor sitter aldrig fel...

  

Det blev 2 par skor från din sko. Ett par svarta lack-ballerinas med en söt liten rosett på, de kostade bara 100:- så det var de verkligen värda. Och ett par gråa tygskor som kostade 199:- fast jag fick dem för 159:- eftersom man får 20% rabatt om man blir club-medlem. Båda paren är bra basskor som man kan använda till mycket så därför så fick de följa med hem :) (Det börjar bli trångt på mitt lilla golv, för det står massor med skokartonger där eftersom jag inte har någon annan plats för skorna. Längtar tills vi har vår lägenhet, då ska jag ha mycket plats för alla våra skor!) Sen köpte jag ett silvrigt armband som jag ska ha imorgon kväll då Nathalie´s 20-årsdag ska firas.

Köpte även en blå skjortklänning som jag ska ha på mig imorrn men den visar jag imorrn istället :)

Så söta!

image1166

   

Åå de är så söta så man vill ha en bebis att snusa mot (Bebislukt är ju bara den bästa lukten i världen). De är verkligen söta ihop och lille Harlow Winter, jag säger bara naaaw... Tryck på länken nedan för att läsa hela artikeln.

Källa: Celebrity-babies.com

Ny Sex and the City trailer

Se och njut

Jag längtar till slutet av maj!!!

Cute



Det är så härligt nu när One tree hill är back on track md säsong 5. Jag går och längtar till varje onsdag hela tiden hehe. Gårdagens avsnitt var verkligen bra och jag var som vanligt nära till gråt hela tiden hehe. Och det är så mysigt att se Nathan & Haley, naaw, mitt favvopar :)

Världen är liten

Kom på en rolig sak som hände på min födelsedag förra året. Jag mamma och brorsan var och käkade på tgi fridays och så kommer personalen och sjunger Happy birthday to you till en liten flicka typ två/tre bord bort från oss.. och sen hör man (ja de drog ju åt sig ganska mycket uppmärksamhet) att de sjunger "happy birthday dear Emiliaaa, happy birthday to you"...


Haha hur roligt var inte det att vi satt två Emilia bredvid varandra och att vi båda fyllde år. Med tanke på att Emilia inte är SÅ vanligt (inte så vanligt att det här var normalt) så var det lite kul. Haha det var nästan så jag ville ställe mig upp och "hallå jag fyller också år och jag heter också Emilia" haha. Men nee :P

Hehe verkligen på tal om ingenting men jag kom och tänka på det nu och tyckte det var värt att skriva ner :)


Snälla gå inte sönder

Min mobil gav nyss ifrån sig ett ljud som nog är ett "hjälpjagdörsnart" ljud haha. Det var när den vibrerade när det kom ett sms så hakade vibrationen upp och gav ifrån sig ett "borrande" ljud haha. Så den lät som en liten borrmaskin och det gick inte att få stopp så jag fick stänga av den!? Det är inte ofta man gör det hehe.
image1165
Fan hoppas den inte går sönder nu. Jag är väldigt nöjd med "min" k750i (egentligen pappas men han har en ny så jag har "lånat" den). Den har liksom allt jag behöver, bra kamera för nödsituationer då man inte har med sig digitalkameran och en bra musikspelare med mycket minne. Därför vill jag verkligen inte behöva gå och köpa en ny telefon just nu. Det är så himla dyrt och jag bryr mig egentligen inte om vilken telefon jag har men man vill ju ändå ha de bekvämligheter som man har nu.

Snälla telefon gå inte sönder nu :)


Hello again

Det är så svårt att hitta tid att blogga nu när jag flänger och far mellan M´s syster och hemma hos mamma & pappa, man får ingen fast rutin och ingen "egen data". Jag laddar bara upp bilder på M´s dator och den står hos hans syster där han bor nu under stambytet. Och ni vet vad jag tycker om att blogga utan bilder (inge roligt). Därför brukar jag hoppa över att blogga den lilla tiden vid datorn jag har.

Men nu får det bli lite text iaf :) Helgen var lugn och skön precis som jag ville ha den hehe. Jobbade på fredag kväll och på söndag eftermiddag. Så det var bara lördagen jag hade tid at hitta på något. M och jag åkte till EM möbler och Stalands möbler och tittade på soffor. Hittade ingen speciell men vi vet iaf vad vi vill ha för typ och hur stor. Efter det åkte vi till vår blivande lägenhet och promenerade i området för att "lära känna" det. Det var soligt och härligt väder så det var mysigt att gå runt i sitt framtida område. Jag kommer trivas jättebra, vi har allt som behövs. Haha vi testade allt. Kollade så att ICA´t var bra och det var det (kollade inte coop eftersom: vem vill handla där? haha), det finns ett jättemysigt fik, bageri, apotek, pressbyrå och sånt som man vill ha nära. Vi testade också att gå från tunnelbanan till våran port: 2 minuter (!!), gud va skönt! Åå jag är så glad :) Det här kommer bli perfekt.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta på tv, är SÅ trött efter en lång dag på jobbet. Ännu tröttare blev jag när jag upptäckte att jag har fått för lite lön på ALLA mina löner sen jag började där i november! Jag har nämligen inte fått någon OB på någon. Jag har ju inte märkt något eftersom jag bara fått 3 lönespec. (varav en var så lite att jag knappt kollade på den, pga av att det var min första månad) och de andra har jag aldrig direkt räknat om det stämt. Men nu när jag tittade på min senaste lönespec. så undrade jag varför inte OB timmarna stod utskriva så man kunde se ordentligt och då tog jag fram och kollade de gamla och där stod det inget heller. Så det första jag gjorde idag var ju att kolla om OB timmarna skulle stå utmärkta och ja de skulle ju de göra. Så nu måste jag hålla på och krångla med det här också, suck. Det är ju ändå en del pengar så man blir ju lite trött... Åter igen suck... Men det betyder ju iaf mer pengar nästa månad :)

God natt på er :)

God natt

Det känns så konstigt att kunna sitta vid datorn i sängen. Jag har ju lånat M´s bärbara dator eftersom min dator här hemma hos mamma och pappa har kraschat. Jag kollade nyss på Kitchen Nighmares på kanal 5. Jag gillar det programmet men ikväll blev jag bara hungrig av att titta på det haha. Jag är SÅ sugen på italiensk mat! Det jag vill ha mest är en Pizza de la casa på Ciao Ciao Due, godaste pizzan på jorden, här snackar vi pizza som det ska vara inte någon regular "påhörnetpizzeria". Mmm va gott. Får se om jag kan locka med mig M dit i helgen :)

Så det blir dagens tips ät på Ciao Ciao Due på karlavägen. Jag har bara prövat pizzorna och pannacottan med båda var underbara, varav pizzan den godaste jag ätit i hela mitt liv, så allt ännat är nog också gott. Bra priser också men boka bord för det är alltid fullt.

Puss & Gonatt :)

My name is Forrest, Forrest Gump

Idag var jag ledig så jag har haft en relax dag. Inte gjort mycket alls faktiskt men ibland måste man få ha sånna dagar. När jag satt och bläddrade på tv:n så kom precis Forrest Gump på canal plus och jag fastnade som vanligt. Jag har sett den typ två eller tre gånger förut men den är så bra så jag fastnade framför tv:n även denna gång. MEN jag upptäckte något stort efter ca två tredjedelar av filmen hade gått; att jag inte hade sett klart på den någon gång. Det visste jag inte ens om haha för alla gånger jag har sett den har det varit sena kvällar framför tv:n på en vardag och då har jag tydligen somnat utan att märka det de gångerna. Så nu såg jag klart på den (skönt utan reklampaus så den inte blev evighetslång) och jag måste säga att jag gillar den ännu mer när jag sett HELA filmen haha. 
Forrest är så söt och omtänksam så man sitter liksom och ler under hela filmen och när det gick dåligt för honom så märker jag hur jag viker ner läppen haha. Antar att de flesta har sett den men om du inte har det, så måste du iaf se den. Det är en sådan film man kommer ihåg och kan se hur många gånger som helst. 



"Forrest why are you so good to me?"

"You´re my girl"

"I will always be your girl Forrest"

Gimmie more

  

Jag som hade fått ro på mit shopping begär i flera veckor (!) men i helgen när jag handlade något igen så fick jag mer smak. Kunde inte låta bli att göra en raid på hm, laredoute, nelly och asos. Hittade massa fint. Det som jag fick mest HA-begär på var de två klänningarna ovan. Men mest den första klänningen, så söt! Men båda kostar över 800 så det är ett no no just nu. Armbandet vill jag föresten också ha ;)

Bild: Asos

Får de aldrig nog?

Läste i tidningen idag att de chockhöjer SL priserna ännu mer! Nu kostar ett månadskort 690 spänn!! Det är ju för sjutton helt sjukt. Nästan 700 spänn?!!!

image1160

Och de vill att folk ska åka mer kommunalt istället för bil? Klart man väljer bilen om det är såhär dyrt. De tycker väl man ska köpa årskort istället men det är kanske funkar så bra för de flesta vuxna behöver kanske ta bilen då och då och vissa dagar behöver man inte åka buss/tåg alls därför passar månadskort bättre. Så man kan se över om man ska åka mycket kommunlat. Okej hade SL blivit bättre efter alla dessa prishöjningar skulle jag väl inte tjasfa så mycket MEN det har de ju inte. Det blir fortfarande sjukt mycket förseninger på pendeln varje vinter och ofta sommartid också. Jag har sagt att jag ska undvika att köpa bil så länge som möjligt både pga de övriga kostnaderna som tillkommer med bil men även för miljön. Tack vare att jag ska flytta närmare stan så jag åker tunnelbana så behöver jag inte köpa bil, men hade jag inte flyttat hade man ju nästan varit tvungen. Så alla som bor utanför stan köper ju bil pga av de dåliga kommunikationerna. När de dessutom är svindyrt, vem fan åker kommunalt då, om man inte måste??

Ingen!

Suck! Det är väl ändå här politikerna borde sätta stopp. När de ser vad prishöjningarna leder till? Fast det ska jag inte gå in på nu haha för det är en helt egen disskution. Men något måste ju göras. Höj bensinpriset ännu mer och förbättra kollektivtrafiken REJÄLT (tätare trafik, går enligt tidtabbeler och billigare). Jag är öppen till att åka kommunlalt varje dag men då ska det fungera också... 

Made for me



Var inne på MQ i helgen och hade inte alls planerat att köpa något eftersom jag har mitt "köpfria" år haha. Men när jag såg den här tröjan från Sunshine så var jag bara tvungen. Den var så "Emilia"(rosa + rosett = Emilia), så den var tvungen att följa med hem. Men eftersom jag hade presentkort från när jag vann MQ tävlingen så var den ju gratis :) Den kostade 399:- så nu har jag 101:- kvar på presentkortet. Härligt att shoppa gratis...

Löp & köp



Som ni ser på mitt förra matinlägg så har jag en balsamvinäger på all min mat och jag måste verkligen tipsa alla att köpa den eller en liknande. Den heter Crema balsamico och är köpt på Martin Olsson. Den är supergod att ha på sallader och nästan all mat. Jag gillar inte vanligtvis olika vinäger dressingar. Men den här är jag helt kär i och nu för tiden när jag bor hemma så har jag den på allt hehe.

Den andra är en ceasardressing som ni måste köpa om ni ändå är på Martin Olsson. Supergod! Mycket godare än de tjocka som finns i vanliga mataffärerna.

Kyckling mums

   

Fredagens middag: Cesarsallad (fast med lite extra tillbehör: räkor & ägg). Så himla gott när man dukar fram massor med goda tillbehör och så får man blanda ihop sin favoritsallad. Det var riktigt mumsigt. Hehe min sallad är på bild 2 och 3. På bild 4 var pappas. Hehe vi tävlade lite om vem som la upp snyggast. Jag gillade min mer haha ;) Han byggde mer på höjden och jag körde mer på sprida ut lite jämnt hehe.



Jag lagade den goda kycklingrätten hemma och försökte få lillebrorsan att smaka bönor med det gick inte så bra men resten gillade han :)



Min lunch idag, som ni ser, ett litet hopkok av rester från gårdagens kycklingrätt. Och lite räkor från i lördags mums :)



Snabbmiddag förra veckan. Sagt det förr. Men grandiosa´s ovala pizzor är så goda iaf om man lyxar upp dem lite. Här med favoriten: pinjenötter, "crema balsamico" dressing, avokado, oregano, extra ost och sallad.

Söta älskling

image1150

Blev så himla glad för jag fick min favoritparfym "Gucci Envy me" av älsklingen på alla hjärtans dag. Jag har inte haft den sedan typ än ett eller två år tillbaka så jag blev förvånad över att han kom ihåg att det var min favorit hehe söt.
Jag gav honom en bok som jag tror han ville ha hehe och sedan alla hjärtans dag bakelserna som jag la ner en massa tid på hehe :)

Tack baby :) Nu kan jag lukta Envy me igen, Mmm :)

Rosa hjärtbakelser

      

Lovade ju en liten beskriving av mina alla hjärtansdag bakelser och här kommer den.
Det är faktiskt lättar än det ser ut.

1. Man börjar med att baka en sockerkaksbotten och sen dela den i tre lager. Skär sedan ut hjärtan med pepparkaksformer i önskad storlek. Jag tänkte göra ett stort hjärta först men tänkte att det var gulligare om alla fick en egen :)
2. Sen väljer man själv vad man gillar och fördelar mellan lagrerna. Jag hade vanlijkräm och hallonsylt på det första och jordgubbsfromage (med en sked vispad grädde i så det blev fluffigare) på andra lagret och ett tunnt lager rosafärgad grädde på toppen. Grädden gör så marsipanen fastnar lättare.
3. Blanda mandelmassan (jag hade 500g) med 1 dl florsocker (det är då det blir marsipan) och sedan häller du på några droppar karamellfärg i den färger du vill ha, jag hade röd färg eftersom jag gjorde rosa marsipan. Det här var det jobbigaste eftersom man verkligen fick knåda som en galning för att färgen skulle bli en jämn rosa färg. Men efter ett tag och med kramp händerna så är det bara att börja kavla ut marsipanen. Använd florsocker som "mjöl" så den inte fastnar på arbetsytan.
4. Det var enklast att kavla ut marsipanen till varje bakelse separat för att det inte skulle bli så stort och bökigt.
5. Sen är det bara lägga på marsipanen och trixa och fixa i kanterna och skära bort resterna vid kanten.

6. Sen färgade jag en liten del av marsipanen mörkare rosa för rosorna. Det är jättelätt att göra rosor. Skär 5 små runda marsipanbitar och lägg dem lite över varandra i en rad och rulla sedan ihop dem. Sedan är det bara vika ut kanterna lite och trycka till lite vid botten så den sitter ihop. Jag kapade av dem så de blev platta underst så det kunde stå bra på bakelserna.
7. Färga sedan den sista biten marsipan grön och kavla ut en bit och skär ut små blad och voila! Klart!

Visst var det enkelt :) Kul att överraska någon man tycker om med :)

Glad alla <3 dag

image1142

Först mina alla hjärtans dag bakelser som jag gjort helt själv, jag är stolt hihi. Första gången jag prövade att baka med marsipan. Skriver mer om dem imorrn. Det är min present till hela familjen och älsklingen. Och nedan har vi min present till min älskling :) Härligt rosa va? :)

image1141

GLAD ALLA ♥ DAG !!!

It´s finally over!!!

Nu är det klart! Strejken är över! Äntligen!

Snart får vi tillbaka våra älskade tv-serier :)

Jobb, jobb, jobb

Ja det är väl det som står på schemat varje dag nu. Men det är bra, precis som jag vill ha det. Det är också därför jag inte skriver så mycket roligt här. Förra veckan och den här veckan jobbar jag typ varje dag och det känns skitbra eftersom jag tyckte jag hade för lite tider först. Men så behövdes jag på grand också så nu får jag mer pengar weiii :) Allt går till att spara. Men det passar mig perfekt just nu för jag har ändå inget som jag känner att jag behöver eller köpa, det skulle väl vara en resa i sommar då hehe men det får bli nästa år :)

Det är superfint väder ute idag! Snart kommer våren, yes!


Inspiration och flytt

Idag har varit en fullspäckad dag. Vi började med att åka till Mio i kungens kurva och där hittade vi mycket intressant och vi båda fick en bra känsla av hur vi ville ha det. Och vi ville ha samma saker, vilket är skönt så vi slipper tjafsa om det haha. Vi hittade inte så många soffor med vi såg ett jättefint matbord i massiv ek som vi vill ha. Eller något i den stilen iaf. Till det vill vi ha vita tygstolar med ekben. Vi ville båda ha matplats i trä fast med lite vitt (därav de vita stolarna) också för ingen utav oss gillar de här moderna "plastiga och ståliga som jag säger hehe". Det eftersom vi båda gillar mer varm och äldre stil än supermodernt och avskalat.

  
(Bordet vi gillade och en liknande stol vi vill ha en md vitare tyg och högre stolsrygg, från Mio)

Sedan tittade vi lite på sängar också och vi båda gillar verkligen den här. Det är verkligen en mysig säng! Men den är ju så pass speciell att man får se tills man flyttat in om den ens passar in med tanke på höjden och det mörka trät. Men vi gillade den iaf. M gillade inte Wilma :( Men det gör inte så mycket för den hade inte passat in iaf.

 

Efter det åkte vi till Sickla för att titta runt lite bla. på zandvoort som jag såg på tv. Det var en jättefin butik men kanske inte riktigt något för oss. Priserna var inte alls farliga vilket jag trott det var bara det att det var mest möbler för tex. ett hus med vita trägolv eller en stor våning med vita panelväggar inte i en nybyggd lägenhet med ekgolv och ja lite mer standard utséende. Men vi kikade runt i lite andra affärer också. Vi hittade soffa som vi gillade på Folkhemmet, men jag tyckte den var för stor hehe.

Efter inspirationsrundan så åkte vi hem och började flytta. Pjuu! Det var mycket saker att ordna och lägga in i påsar och skåp och mycket att flytta över till M´s syrra. Men men nu är det klart och nu bor vi båda på varsitt håll :( Hoppas de är sex veckorna går snabbt.


You gotta love the Stambyte

Jag har väldigt tråkigt just nu. Ikväll har jag jobbat till 22 och M är och spelar poker så jag är ensam hemma. Vilket jag brukar tycka är ganska mysigt (ibland). Jag satt i kassan och tänkte på hur jag skulle mysa ner mig i soffan framför tv:n. Sen när jag kommer hem så kommer jag ju direkt ihåg att vi plockat ner tv:n från väggen eftersom stambytet börjar på måndag. Jahap, där gick den myskvällen. Dessutom är det kallt som sjutton här inne för vi glömde fönstret öppet vid 14, så det var iskallat när jag kom hem nu. Och hela lägenheten är tömd på allt som gör den mysig i princip. Vi har lagt undan allt som vi inte vill ska bli dammigt, men det är ju typ allt så det enda skåpet som vi fick ha saker i är proppfullt nu.

Det är ju inte direkt kul att de ska komma åt överallt; bakom sängen, bakom skrivbordet, bakom tv:n, under diskbänken, i städskåpet, i hallen, och såklart badrummet eftersom det ska rivas helt. Så ni kan ju tänka er då hur liten yta som blir kvar att lägga alla dessa saker som vi ska flytta på (lägenheten är på 27kvm!) Småsaker ligger proppat i skafferiskåpet och större saker ska vi stapla i sängen. Dator och tv monterar vi ner så de inte kan skadas och haha alla högtalare på surroundsystemet är täckta med plastpåsar och ja ni hör, ALLT är borta. Lägenheten är helt plötsligt helt tom. Känns inte så kul men men vad ska man göra åt det. Jag kommer som sagt flytta hem under stambytet och M flyttar till sin syster som bor i huset bredvid.

Yes! Stambyte here we come!

Mer vuxenpoäng...

... för nu ska jag åka och handla tre rätters middag för ikväll helt själv! Haha!

Äldre kanske skrattar åt mig för jag tycker att det är en grej haha men det är ju inte varje dag man går med en kundvagn!

M & jag tar aldrig vagn för man känner sig plötsligt 10 år äldre :P haha (Fast ärligt så handlar vi aldrig så mycket att vi behöver vagn iaf)

Veckans godaste

  

Vår nya favoriträtt; kyckling, bulgur, avokado, kidneybönor & halloumi, som vi provade förrförra veckan är verkligen supergod! Den ligger numera på min topp 5 lista! Det som gör den är nästan halloumin, den tillsammans med kyckling och avokado är mums!

 

Pannkaka är en klassiker som man aldrig kommer att tröttna på. Var evigheter sedan vi åt det så i veckan var det pannkaksdags.

Den här veckan har vi varit väldigt duktiga (eller ja jag haha). För i månads åkte vi och handlade och då hade jag planerat vad vi skulle äta hela veckan, för att undvika att vi åker och handlar varje dag, vilket vi annars gör. Så det ska vi förtsätta med och då planerade jag ju efter det vi hade hemma i kylen som vi behövde förbruka ju innan stambytet (eftersom vi flyttar ut tillfälligt då) så nu har vi sparat pengar och tömt kylskåpet :) Vuxenpoäng till Emilia!

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering på sistonde men nu har jag så mycket att titta runt på när jag har min lediga tid. Ni kan ju gissa vad jag gör; lägenhetsplanering. Det är så kul!

Det jag gör just nu är bara att surfa runt på olika bloggar och mycket på hemnet. Hemnet är faktiskt jättebra för att hitta inspiration eftersom du får se så många olika hem och olika stilar (även fast många ser exakt likadana ut). Just nu har jag suttit och gått igenom en utav mina favoritbloggar Gizmolinas, hon har verkligen ett fint hem!

Idag är jag ledig och på kvällen blir det middag hos Patric & Nike (våra gemensamma vänner som köpt lägenhet i samma nybygge som oss, alltså våra blivande grannar). Så himla kul att ha några man känner så himla nära, perfekt att det är ett par också :) Och alla mina vänner här får komma och hälsa på mig ofta! Hehe det ser jag fram emot mycket också att kunna bjuda hem folk, för det kan man ju inte direkt göra nu när man bor hemma på samma sätt.

Nu, frukost! :) ♥

(Inlägget funkade inte att publicera i natt så det förklarar pupliceringstiden, hehe jag åt inte frukost då :P Ändrade texten imorse från sova till frukost hehe)

Hjälp mig hitta butiken?

Fick reda på idag att jag inte ska jobba på söndag, vilket passade mig ganska bra egentligen för nu kan vi åka på uppdrag inspiration på söndag. Ska iaf åka till Zandoort, den där inredningsbutiken som var med på tv igår som jag också skrev om i förra inlägget.

Men är det någon som har något tips om en annan stor inredningsbutik i storstockholm med mycket möbelemang och inspiration, alltså inte en liten butik som har småsaker utan en stor där man kan gå runt och titta på olika "miljöer". Förutom ikea och mio då såklart :) ????

Vet att det inte är så många som brukar kommentera här men om du råkar veta en och läser det här så skriv jättegärna :)


Hit ska jag!

Såg precis på Design: Simon & Tomas och fastnade direkt vid tv:n när jag såg vilken stil de skulle inreda i.

image1127 image1128image1129 image1130

Inredningsbutiken de gick in i i början fattade jag intresse för direkt, kollade upp det och den heter Zandvoort och ligger i Henriksdal som ligger typ vid hammarby sjöstad. Alltså inte alls långt ifrån dit vi ska flytta hehe så jag började direkt tänka på smidigt att flytta möbler haha. Nej nej, det såg ganska dyrt ut. Men jag och M ska dit och få lite inspiration. Visst vi ska inte köpa möbler än men snart måste vi ändå börja bestämma tapeter och sådant och då måste man ju veta vilken stil man ska ha.

Bilder: Zandvoort.se


Nu är jag nöjd

Jag har rensat igenom hela "Mina Bilder"-mappen och det tog fan över en timme! Cheeses alltså va mycket bilder och framförallt så mycket onödiga bilder. Så nu ligger allt datumsorterat och med rubriker typ "julafton" osv så man hittar lätt. Hittade massor med roliga bilder som man glömmer bort.

  

  

Ville först och främst bara visa de 3 övre bilderna som är från när M var i Rio i Brasilien förra månaden och de tog en guidad tur i en utav Rios många favelas (slummen hehe). Jag blev helt fascinerad av hur de dragit elkablarna haha, M sa att de låg så överallt och att det var som ett nät med kablar över en hela tiden. Haha tänk om vi skulle ha så i Stockholm tex, haha om alla drog sin egen el haha det skulle bli ett helt täckande nät på riktigt. 

De andra var jag bara tvungen att lägga upp för jag blev så avundsjuk när M kom hem och visade. Jag kunde iaf glädja mig åt att de inte haft så fint väder som ni ser på de första två bilderna. Men däremot på sista bilden, OMG I WANT! 

Skämtar de eller?

Skulle någon seriöst ha en sådan stol på jobbet? Haha NEJ! Den verkar ju asjobbig! Man lär ju inte kunna göra något haha. Amerikaner och deras tvshop alltså...

"Theeee Hawaii Chaaaaaair" HAHA


Princess

image1120

Rosa i fönstret

image1119

Jag älskar de här söta rosa blommorna som mamma & pappa har hemma i köksfönstret. Sånna måste jag också ha på vår fönsterbräda! Och de håller ju ganska länge också, om man nu kommer ihåg att vattna dem hihi.


Ny upptäckt



M hade köpt hem chokladbollar från en jobbarkompis som sålde för sitt fotbollslag här om dagen. Jag frågade M vad det var fär chokladbollar och han sa det är som delicatobollar. Jag blev typ arg på honom HAHA för att han kallade några andra chokladbollar för delicato (jag älskar nämligen delicatobollar och inga andra smakar ju som dem, så att han sa delicato var lite förbjudet enligt mig).

MEN när jag smakade på dem fick jag äta upp mina ord och skämmas lite. För de smakade verkligen delicatobollar. Hur goda som helst!

Så M satt där stolt och sa: Var var det jag sa!

(Men jag har ingen aning om vart man får tag på dem? Har aldrig sett dem i butik? Kanske finns på Martin olsson?)

Min älskling <3



Nu när vi vet på riktigt att vi ska flytta ihop så kom vi ju på att vi kan kalla varandra sambos och vi tyckte det var lite kul. Så när älsklingen åkt till jobbet så vaknar jag och hittar denna lapp, söööt! <3

Hehe gulligt på slutet (vet inte om han skulle skriva I <3 U och glömde I haha eller om det är hans försök till att rita ett hjärta första gången hehe sötnos) :)


Colbie Caillat

image1116

Jag måste verkligen rekommendera er att lyssna på Colbie Caillats skiva "Coco". Den är sådär mysig och avslappnande. Jag gillar album som man kan koppla av till och ha "lite i bakgrunden" men ändå njuta av musiken.

Och jag älskar låten "Bubbly". Lyssna på den här:



(Mamma, jag tror du gillar den här skivan, så "ordna" den hehe)

Inspiration

Sånt här gillar jag. En hel katalog med inspiration! Jag gillade sovrummet som är på sida 38. Jag gillar ju den vita lite antika och romantiska stilen och min dröm är ju att ha ett gammalt hus som man renoverar upp i den stilen. Men fråga är bara hur jag vill att vi ska ha det i lägenheten. Det passar ju kanske inte riktigt in där. Men jag var ju inne på att sovrummet skulle ha den stilen men jag vet inte. Finns så mycket olika stilar jag gillar och det här är bara en utav dem. Men jag gillar tanken av att när man går in i sovrummet så ska man känna "ååå va mysigt här vill jag mysa ner mig i sängen"-känslan.

Hmm det återstår att se, det är ju ett tag kvar ;)

Lååååån

Vi har fått lån! Imorse vaknade jag av att M lutade sig över mig och sa: "Vakna älskling, vi fick lånet" Och jag fick direkt upp världens smile, det var ett härligt sätt att vakna på. Vi ska bli sambos! Äntligen!

Nu börjar nedräkningen till inflytt 1 november :P Ååå vad jag längtar. Låt planeringen börja haha (jag är planerarnas drottning)

Jag är lyckligast i världen nu hihi :)

RSS 2.0