Äntligen

Ja det är sant! Äntligen är vi hemma. Den var faktiskt klar i förrigår då jag skrev att jag inte alls trodde den var klar :) Så vi blev väldigt positivt överraskade då vi klev in och såg att badkaret var på plats. Så igår städade jag som en galning i över tre timmar och sen var det som hemma igen :) Och igår kväll tog jag ett härligt bad. Jag har inte badat i badkar på flera år hehe. Det är så skönt när man är stel i kroppen och musklerna. 

Nu orkar jag inte skriva något mer hehe för jag är helt slut. Har jobbat hela eftermiddagen och nu vill jag bara slappa framför datan :) 

Hade bra :) 

En till ledig dag

Idag hade jag jour och som vanligt så ringer de inte. Det är väldigt sällan de ringer in en när man har jourtid för det är oftast bara om någon ringt in sig sjuk och det gör inte folk så ofta. Men resten av veckan blir det iaf lagom mycket jobb. Jobbar på maxi onsdag och torsdag, är ledig fredag och lördag och jobbar på Grand på söndag. Så det blir en skön vecka. Det har varit skönt med lite påskledigt även fast jag jobbade på påskafton men just att alla är lediga samtidigt är skönt :) Det är så tråkigt att vara ledig själv.

Idag har jag ingenting planerat. Ska skriva klart min CV som jag gjorde halvt klar senast jag skulle göra den hehe och sen ikväll så ska M och jag förhoppningsvis städa i lägenheten. Men det är bara OM de har blivit klara, vilket de aldrig blir. Hela förra veckan hade de på sig att sätta in ett badkar och installera ett element och sätta in en "platta" under diskhon. Det här är tydligen jättesvåra grejer *not* och det enda de hann göra vara att sätta in ett element i badrummet. WOW! Så nu får vi se om de lyckats med det otroligt STORA projektet att tillsammans lyfta in ett badkar och koppla in det i rören på en dag. Med tanke på att de inte klarade det på en hel vecka så är förhoppningarna inte så höga. Till råga på det har de tagit sönder tapeten i hallen och gjort svarta repor i taket och repat ekparketten!

Som jag sagt förut: You gotta love the stambyte....

Sveriges nya älskling

Just nu sitter jag och tittar på Parlamentet på tv4. Sveriges nya nallebjörn Björn Gustafsson är med idag, han är ju bara för söt och rolig hehe. Vilken tjej tycker inte det haha? Jag tror att varenda blogg jag läst den senaste månaden har skrivit om hur söt och snygg han är haha.

Hehe kul när Björn var med på tips från coachen och han fick lättstött och faktiskt lyckades klämma fram riktiga tårar haha :P

Ja tack

Det är sjukt vilka priser de har på lägenheterna i New York! Det dyraste objektet på New York Times hemsida är ett penthouse för 70 000 000 $ (alltså 417 137 000 svenska kronor!) Skulle vara ganska sweet att äga den haha :P Tänk att ha ett coctail party på den där terassen på taket ;)


Mums

 

Smörgåstårta är verkligen mumsmums. Här är en hemmagjord vi åt förrförra helgen som jag glömde bort att lägga upp här :) Det borde man göra oftare för man har ju ofta mat i tre dagar och sen för att det är så himla gott!

Problemet är ju bara att jag skulle aldrig orka skala så mycket räkor som det ska vara på hehe så jag lämnar den biten till mamma och pappa tills den dagen jag bor i eget haha. Då blir jag ju tvungen att lära mig göra en lika god som mamma och pappa gör :)

You spoiled little brat



Måste jag ens kommentera det här? Haha. Finns det något mer irriterande än bortskämda brats?

Dumma människor

Man kan ju inte annat än vara dum om man tror på sånna här människor som tror sig veta allt. Jag knäppte förbi det här Montel show på tv en tråkig dag hemma men haha efter 1 minut av den där tantens skitsnack så bytte jag. Mest av irritation av männsiskorna som trodde på henne och ba ahaa, now i finally get it och thanky you SO much. Gah skitsnack det fattar väl alla, om inte kolla här haha

Vårsug

image1190 image1191

Just när man trodde det skulle bli varmt så kommer det värsta snöovädret. Men det hindrar inte butikerna från att kasta ut hur mycket vårkläder som helst. Det är det som är så underbart när det bli varmare att man kan börja ha så mycket finare kläder. Det kommer bli svårt att inte "go shopaholic" sen när värmen kommer. Men klart jag kommer handla kläder men det gäller att inte köpa hur mycket som helst, som ändå bara hamnar i längst in i garderoben efter några veckor. Men det är ju därför H&M är bäst i världen ♥ :)


Är det här inte världens vackraste bil?

image1184

image1185

    TeknikensVärld

En dag ska jag äga en Audi TT...

Vart kom snön ifrån?

image1181

Det vräker verkligen ner snö utanför mitt fönster just nu! Alldels nyss var det barmark och spöregn. Och jag som seriöst trodde att vårvädret var nära :P Där fick jag!

Jag överlevde

Hehe äntligen hemma! Jag hade inga hål och mina tänder var superfina sa hon (yes) och som jag redan visste så hade jag tandsten som hon sa direkt det tar vi bort nu. Då blev jag nervös för jag började direkt tänka på det obehagliga skrapandet med en metallpinne men hon drog istället fram en spetsig liten sak med sladd. "Oh no" tänkte jag bara när hon satte på den och man hörde värsta slipljudet (typ som den maskinen de borrar hål med låter). Fy fan vad det ilade, jag spände varenda muskel i hela kroppen och hoppades att det skulle vara över någongång. Framtänderna i underkäken är ju dessutom typ dert känsligaste området (iaf för mig) när det gäller ilningar. Dessutom tål jag inte när det smakar blod i munnen och nu försökte jag bara andas och tänka: lugn det är inte blod, det är inte blod... haha fast det funkade inte för det smakade iaf, usch.

Så 621 kronor senare är jag iaf klar och nu måste jag inte dit förns om 1½ år, skönt...


Usch usch

Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag ska sitta i läskiga tandläkarstolen. Jag är nog lite nervös och rädd för att jag ska ha hål mer för att det är dyrt än att det är läskigt. Men det jag är rädd för nu haha det är om de ska skrapa bort tandsten. Det är så himla obehagligt och jag spänner mig alltid som satan när de gör det. Det är nästan så jag får sendrag efter besöket haha. Det känns så ruttet för jag borstar verkligen jättenoga där på framtänderna i underkäken just för att jag har en metalltråd där men det hjälper inte. Det blir tandsten där iaf, snyft :P

Förra gången jag var där (sista gången som gratispatient) så sa han ingenting om tandsten. Jag vet att det är likadant nu så det ska bli intressant om han säger att det måste bort nu. Klart att de hellre vöntar och får minst 200 spänn för att skrapa lite i 5 minuter. 

Jaja nu slipper ni mitt klagande om tandläkaren. Eller ja kanske lite till när jag kommer hem beroende på hur det går :P 

Wish me luck :P  Och btw på vägen hem ska jag belöna mig själv med en cheeseburgare eftersom jag inte ätit något sedan frukost för att jag inte orkar göra om hela munrengörings processen som jag gjorde efter frukosten (borsta, skölja, tandtråda, tungskrapa och allt vad man nu gör) haha...

Nackdel med att bli äldre

Ja en nackdel med att bli äldre är ju att det kostar att göra saker som förut var gratis.

Jag hade iaf fattat det helt fel och jag måste betala för tandläkaren imorrn. 405kr! (För en undersökning som tar 5 min om inget är fel) Fan, fan, fan... Först tänkte jag avboka av ren ilska för att infon inte var tydligare i broscyren som följde med kallelselappen (på hemsidan är det mer tydligt men jag kollade ju inte där) men det är ju söndag idag och då har de stängt. Och avbokar man inte mer än en dag innan så får man betala 240-400 spänn ?! Så jag är ju tvungen att gå nu iaf. Känns bara så himla ruttet. Måste man fylla 20, hehe.

Haha jag blev verkligen arg när jag upptäckte detta idag när M sa det till mig (såg även att cissi kommenterat det nu också hehe) Men men jag har insett att det är bara att grow up och gå dit och bli pank som alla andra, that´s life...

Haha men det är inte kul första gången så jag måste få klaga lite :P Mobilen får vänta lite tills lönen kommer. Har lite andra saker som måste betalas så bäst att vänta med mobilen tills man vet att man har råd :)


Just nu

Ska precis åka iväg till jobbet. Jobbar bara 3 timmar, skönt. Sen ska jag träffa Cissi och umgås, det var ett tag sedan så det blir kul. Känns skönt att man hinner träffa folk även fast man jobbar. Den här veckan jobbar jag ju 6 dagar. Bra för egentligen skulle det bara varit en dag. Så jag är bara glad :)

Bye så länge :)

Tanläkartid

Japp då var det dags igen. Jag hade precis börjat tänka på om jag skulle boka in en tid själv eller om det kom en kallelse (jag vill ju göra undersökning innan jag fyller 20) och så kom det en kallelse igår. Så jag ska dit redan på måndag, perfekt. Jag hade fått en tid längre fram men den kunde jag inte så jag kunde ta någon återbudstid nästa vecka. Skönt att få det överstökat. Men undra om jag har några hål :S Hjälp hoppas inte det.
Senast jag var där tog det typ 5 minuter och sen sa de hej då. Jag vet inte men jag kan ibland tänka en konstig tanke om att man inte kan lita på dem hehe. Tänk om de säger att allt är jättebra och sen visar det sig tex nästa år att man har hål eller tandsten som måste bort, bara för att man ska få pröjsa för det. Hehe jag tänkte iaf så sist för att det gick så fort. Eller så kanske bara allt var prima :P Men jag ska iaf fråga en sak. Jag har ju en metalltråd bakom undre tänderna (sån som man har efter man haft tandställning) jag undrar hur länge man har den? Det känns bra att ha den för tänderna rör sig ju inte men ändå så gillar jag den inte för att man inte kan "tandtråda" på de sex tänderna den sitter på. Men man kan ju inte ha den i evigheter? eller? Nu var det över 2 ½ år sedan jag tog bort tandställningen och jag kommer inte ihåg vad de sa om tråden haha jag var ja bara koncentrerad på mina tänder haha :P

Jaja det återstår att se. Btw hade jag en ny tandläkare, hoppas hon är bra :)

One tree hill trailer

För er som följer OTH i usa´s ordning: här är den senaste trailern för avsnitt 12 och här är en annan liten sneak peak! Oh my god det kommer bli ett spännande avsnitt. Jag jobbar 10-16 på onsdag så jag hinner inte titta innan jobbet! Jag kommer stressa hem! Haha :)

En söt liten film som de gjort för att nästa avsnitt är det 100:de avsnittet.

Nedräkning:



When are you coming?


You´re body is a wonderland - Den första låten jag hörde med John, det var då jag blev kär ;)

Why oh why!? Kan han komma till Sverige någon gång! Jag vill se min älskade John Mayer.. Han kan väl ta en sväng förbi här nu när han ändå ska spela i England. Och så kan han bo på Grand och så jobbar jag dagen efter konserten och så får jag servera frukost till honom. Haha well well, det skulle ju kunna hända :)

Btw så kommer ju Backstreet boys till sverige snart, då ska jag och mamma gå. Tror det blir mysigt att höra gamla låtar som man var kär i som liten flicka haha (och iofs några nu också) :P Hade jag inte gått hade jag ringt och bett om att få jobba kväll på Grand. De bor ju alltid där när de är i sverige och de flesta stjärnor beställer ju roomservice så man är ju på rätt avdelning :) 


Fast jag har ju ändå träffat en utav mina idoler hehe så jag är mer än nöjd ;)


Rosa söting

Jag är riktigt sugen på att köpa en Sony Ericsson W580i. Den är för det första så himla snygg (!) och bra funktioner. Det är en walkman telefon och den är snygg haha precis vad jag behöver. Jag håller på att titta på lite olika abonnemang. Tror att Tele2 snackis skulle passa mig som ringer till så mycket olika operatörer. Men är det för långt att teckna i 24 månader? Jag har ingen aning, men det tåls att ta reda på hehe :P

image1180

Dagens låt



Perfekt slappa låt :) Vilket är precis vad jag gör nu :)

Då var det dags..

... för mig att bli sjuk. Har misstänkt att jag borde bli det snart eftersom jag inte varit sjuk sedan i höstas. Kände igår när jag fick nysnings/tår attacker hela tiden i kassan hehe att nu kommer jag bli sjuk och mycket riktigt så vaknar man med ont i halsen idag. Inget farligt än så länge men det blir förmodligen värre imorrn :( Och jag som ska jobba tre dagar på grand nu, det blir tufft. Fast på ett sätt enklare än att sitta i kassan och vara förkyld, på grand är man iaf inte "in the spotlight" hela tiden hehe. Vi är ju mest nere i roomservice och där kan man ju springa och snyta sig hehe :) Fast jobbigt eftersom man anstränger sig så mycket fysiskt. Men men it´s good money och då kan jag lungt springa där och snörvla i grands korridorer haha :)

Men det blir nog lite lungt här i början av nya veckan för jag kommer nog vara ganska död då jag kommer hem hehe :P


Mera jobb, bra!

Förresten så blev jag himla glad för från att jag bara skulle jobba en gång den här veckan så är det nu 4: onsdag, torsdag, fredag och lördag. Och sen fick jag en tid nästa vecka på grand också och det skulle eventuellt bli mer. Det är ju super bra :)

Gimmie more ;)

Salladslunch



Idag har jag en härlig ledig förmiddag för jag börjar inte förns kl. 17 så nu under dagen hag jag kollat på Oth, städat mitt rum och rensat en gigantisk låda som jag hade under sängen där det bara låg massor med skräp från när man var liten. Så där rensade jag bort en del. Dagens lunch blev en snabb sallad, alltså ett litet ihop plock av vad som fanns hemma så det blev: sallad, avokado, ägg, sparris, riven parmesan, tomat, fetaost och mina favorit balsamdressing över. Riktigt mumisgt :)

Nooo...

Nu måste jag skriva av mig. Jag hatar manusförfattarna till One tree Hill just nu! Det kunde inte bli värre slut på dagens avsnitt! Fan, fan, fan...

Nu vill jag bara att det ska bli onsdag igen så man får se fortsättningen, gaah! Jag vågar inte skriva varför jag är arg ifall att någon som läser det här inte sett avsnittet och jag vet själv hur arg man blir när man råkar läsa vad som händer. Men jag kan iaf säga att det är en viss person (Klicka ej om ni inte vill veta) i Oth jag vill döda just nu haha och alla ni som sett det vet vem det är. Allt är hennes fel!

Om de inte löser det här så vet jag inte om jag vill titta längre :(

Hehe som ni märker är jag galet beroende av Oth så därför låter jag lite rolig när jag är upprörd över något som hänt i serien.

Hissgardiner

image1175 image1176
image1177 image1178

Något som jag älskar är hissgardiner. Jag tycker verkligen att hela rummet får ett mjukare och vackrare intryck av hissgardiner. Himla har jättefina gardiner och de finns att köpa på bla. systerlycklig. Jag hoppas det passar med hissgardiner i våra fönster i nya lägenheten. I sovrummet vill jag iaf ha det för det blir så himla mysigt. Sovrummet har jag en bild i huvudet hur de skulle kunna se ut. Synd bara att det inte är mörka trägolv som typ valnöt för då skulle det bli ännu finare. Men jag ska inte klaga, ekparkett är ju också fint. Men jag gillar verkligen mörka träslag och det känns fel att ha mörka möbler till ett ekgolv. Vilket påminde mig om att M måste prata med bygggubbarna om att vi inte vill ha ett linneskåp som står i ett hörn i sovrummet. Jag vill inte ha det där pga av att man blir mer låst i vas man kan ha för sängram och man kan inte ha en för stor säng då skåpet tar upp en del av hörnan där man vill ha sängen.

Gud va jag njuter av att få fantisera så här varje dag. Jag har gjort det så många gånger på lådsas men nu är det på riktigt! :)

Gårdagen

 

♥ Här är klänningen jag köpte i torsdags (Allt är från H&M hehe).

Den hade jag på mig igår då vi firade Nathalie som fyllde 20. Vi startade kvällen hemma hos henne och där åt vi jättegod mat och drack massa gott (Hehe lite för mycket mot slutet. Paulina och jag tyckte det var smart att dricka upp alla våra slattar från flera cider och en vodkaflaska. Det är ett sådant dumt beslut man bara gör när man är full haha) Sedan fick vi skjuts in till kungsträdgården av Camillas snälla brorsa. Haha mitt i allt tappade paulina sin handväska påväg ut ur bilen och hon såg att den låg på marken där alla bilarna körde haha. Vi hamnade iaf tillslut på café opera. Jag skulle ju dessutom vara smart och lägga mitt leg i jackfickan för att jag fort skulle få fram det till vakten. Men tror ni inte att jag glömmer bort det när jag ska visa leget haha. Jag stod där och rota i väskan ett tag innan jag kom på att det låg i fickan haha. Juste sen gjorde jag en annan blåst sak igår. Jag hade råkat trycka på någon knapp på kamera så displayen var av när man tog kort. Men jag fattade inte hur man fick tillbaka det. Så jag gick hela kvällen och fotade utan displayen och typ trodde kameran var trasig. Sen nu imorse ser jag ju en skitstor knapp där det står disp. och där ändrar man ju olika display-lägen. Då känner man sig verkligen dum haha.

Men vi hade en jättebra kväll och det märks idag haha. Om man mår piss dagen efter då betyder det att man hade kul kvällen innan haha ;)


RSS 2.0