Äntligen har vi hittat det

 
   

Vi har hittat vårat matbord! Vi gick in en snabbis på mio igår och så gick jag vid de vita wilma borden och så sa jag till M: "Ååå varför finns det inte sånna här bord med svartmålad trä yta" Och så går vi lite längre fram och vi båda stannar upp och jag gör mitt klassiska klassiska OMG ljud. Haha jag blev helt frälst och gick fram till bordet och satte mig ner på stolen och sa: DET HÄR BORDET SKA VI HA! Och som tur var så vart M lika frälst, annars hade jag börjat gråta haha för jag blev kär vid första ögonkastet. Jag har ju alltid velat ha ett Wilma bord. Så nu letar vi bara efter stolar. Antingen blir det Wilma stolarna till eller så vill jag ha den vita ovan ifrån Oliver Furniture (Finns hos Syster Lycklig), de svarta är också fina men jag tror jag gillar den vita mest. De kostar 1295:- styck och bordet kostar 7500:- så totalt skulle det bli 12680:- Lite saftigt men jag vill verkligen HA dem! Och dessutom så kostar det ju faktiskt en del att köpa matsalsgrupper.

Vi får se men I think this is the one :)

Note: Bordet har jag målat svart på ytan i Photoshop eftersom de inte hade någon bild på just den varianten på mio. Men det ser ungefär ut sådär.

Keith Richards does Louis Vuitton



Blev väldigt förvånad när jag surfade in på Louis Vuitton.com och såg att de har en reklamkampanj med Keithan. Men jag tyckte den var riktigt cool. Så nu har jag den som bakgrundbild på datan hehe eftersom då har jag och M något vi båda gillar. Jag får min Louis och han får en stoneslegend = Alla glada och nöjda :)

Pjuu vilken vecka

Som ni märkt har jag varit lite frånvarande den här veckan och det är för att jag är VÄLDIGT närvarande på jobbet :P Det har varit en tuff vecka och det värsta är att nästa vecka är det dubbelt så mycket bokat, gaah! Men då kommer vi i alla fall ha extrapersonal. För nu den här veckan har vi jobbat över varje dag och självklart av alla dagar mest idag! Jag jobbade från 7.20 till 17.30 alltså över 10 timmar och jag hade typ en 5 minuters rast då jag kastade i mig lunch kl. 15! Så jag hoppas på en lugnare vecka nästa vecka (hehe vilket det inte är men jag låtsas som det)

Skönt att jag inte planerat in något ikväll. Älskling och jag ska bara ha hemmamyskväll. Så nu väntar jag på att han ska komma hem (han har också jobbat över) så ska vi åka och hämta mat och kanske köpa något gott och krypa ner i soffan och titta på de nya Heroes avsnitten. Sen blir det sova, för imorrn blir det upp tidigt (!) igen för vi ska ha möte hemma hos vår chef kl. 8.30. Vi har ju aldrig tid att ha möten på vardagarna så vi var tvugna att ta det på en helg. Så nu hoppas jag bara att jag hittar till Tyresö imorrn :P

Trevlig helg allihopa :) ♥

Dagens låt



Äntligen har jag hittat den här låten. Jag har hört den på radion typ 2 gånger men alltid missat vem det är. Men nu efter lite letande på topplistor så hittade jag den. Så dagens låt får bli Erik Hassle - Hurtful

Make me babies.com

Jag fastnade på makemebabies.com. Hehe självklart testade jag göra en bebis med mina 2 favourite boys John mayer och min egna älskling haha. Ja resultaten ser ni här nedan haha. Jag tyckte M´s och min rödtott blev helt okej. Men typ inga bebisar i sånna här program blir ju typ söta de ser ju alltid lite konstiga ut. :P Men frågan är varför ungen har rött hår? haha. Testa själv här.
 

 

Coldplay Viva la vida tour



Konserten i torsdags var jättebra. De var grymt bra publik, alla var igång och dansade, specillet när Viva la vida spelades. Det var konsertens bästa låt, den andra bästa var Fix you (härlig allsång på den). Helt klart en utav de bästa konserterna jag vart på. Den får 4 stjärnor av 5.

Tack för hela kvällen mamma :)

Önskelistan igen

Eftersom det verkar som några (hehe ta åt dig simon) inte verkar veta hur man går in i arkivet :P så publicerar jag önskelistan igen :)

Burberry plånbok, Nova check wallet
Burberry paraply, Chelsea, svart med monogrammet på insidan
Burberry signature cashmere scarf, Färg: Rose
Emilia halsband från Supastar, Cable chain, 40 cm 
♥ Presentkort på NK
Viking gummistövlar, rosa, stl 39
Mateus tallrikar, gräddvita stora med mönster i kanten, alt. presentkort på nk :)
Sex and the city boxen
♥ Drinkshaker, helst i borstad aluminium el. liknande
A piece of cake, kokbok av Leila Lindholm
Leilas guldkant på vardagen, kokbom av Leila Lindholm (Men helst "A piece of cake")
Margarete skålar ljusrosa, ljusturkos eller ljusgrön (några utav de som strå på andra hyllan uppifrån) alt. presenkort på nk eftersom de finns där.
Bruka design skålar med text (tex. godis, popcorn) eller det rosa tårtfatet
♥ Redken shampo och balsam från den blåa Extreme serien
♥ Redken hårspray maximum control
♥ Redken Vinyl glam 02
Chanelbok från NK´s bokhandel
Thomas Sabo armband, silverkedja med fina berlocker tex. någon utav dessa eller den här eller den här

Uppdateras...

Thomas Sabo


Jag hade totalt missat hela Thomas Sabo hysterin. Men efter att ha sett armbandet nu på en kompis och nu en gång till nu när vi gav ett till Angela i avskedspresent eftersom hon åker till Australien nu :(, så har jag också blivit kär. Jag vill ha ett silverarband och 3 fina berlocker på. Det finns så många fina att välja mellan. Det är nog försent till födelsedagen men i julklapp kommer det definitivt stå på önskelistan :)

 

Coldplay imorgon

Jag känner mig som en dålig bloggare med tanke på hur lite jag skriver på vardagarna. Det är bara för att jag inte har den orken när jag kommer hem från jobbet. Den här veckan har jag stängning i konferensen och som idag kom jag hem 20.10 och imorrn har jag öppning (bytte med camilla så jag kommer iväg i tid imorrn) så då börjar jag 7.30. Så jag måste verkligen sova nu.

Imorrn ska vi på Coldplay. Det bli med familjen och av en slump ska båda mina fastrar med sambos också gå. Så imorrn blir det middag ute och coldplay i globen. Ska bli riktigt kul.

God natt ♥


Helgen var alldeles för kort

Idag har jag nog fått min första söndagsångest inför jobbveckan. Och det är av dessa anledningar:

1. Jag är förkyld och jag är fortfarande i det stadiet då det bli värre varje dag.
2. Jag jobbade på lördag så det blev bara en dags ledighet.


Hehe så nu längtar jag till nästa helg :) Dessutom längtar jag till lön för nu har jag bara 26 kr kvar på kontot! (jag väntar iofs på pengar för paulinas present, så så illa är det inte) men ändå. Det är bara för det varit många stora utgifter denna månad: busskort, jacka, och MYCKET sparande. Det är ju så mycket roligare att lägga undan pengar nu när man vet att pengarna som man sparar nu bara går till inredning :)

Sjuklingen rapporterar

Ja jag har gått och blivit sjuk. Så tråkigt! Jag hatar att vara förkyld, det är så jobbigt att vara snorig och täppt i näsan. Men men jag har gjort lite saker under helgen i alla fall. I fredgas hade jag och älskling en hemmamyskväll med godis framför en film i soffan. Igår jobbade jag min första helgdag på nya jobbet. Det var en konferens som höll på mellan 8-20 så jag och Camilla jobbade tillsammans hela dagen mellan 7.30-16, det var faktiskt kul trots att man var sjuk och trött hela dagen hehe. Efter jobbet åkte jag nästan dirket till Paulina som fyllde 20 i veckan, så hon skulle firas :) Tyvärr följde jag inte med ut eftersom jag kände att jag behövde vila om jag ska orka jobba hela veckan när jag är förkyld, men det var jättekul hos henne och det bjöds på god mat och god bål :)

Idag vaknade vi kl. 12! Hehe det behövdes kan jag säga. Jag bestämde mig igår för att inte ställa något alarm, så får kroppen bestämma när den är nöjd hehe. Eller jag vaknade redan klockan halv 8 av att jag inte kunde andas, så jag fick gå upp och ta en ny dos nässpray för att kunna somna om hehe.
Idag när vi vaknade kom vi på att idag är det bara 1 MÅNAD kvar tills vi flyttar in i vår lägenhet, gaah! Nu börjar nedräkningen på riktigt :)

En musthave!



Jag har hittat en sak jag bara MÅSTE HA! Hittade den på NK´s bohandel. Det är en bok från Chanel som innehåller typ historian om hur chanel skapades av coco chanel t.o.m nu då det är karl lagerfeldt som styr och ställer. Den var inte så dyr heller, ca 300:- Massor med fina bilder och PERFEKT coffeetable book i vårt vardagsrum eftersom temat är svartvitt :)

Vill ha, vill ha, vill ha :) Den står nu med på Önskelistan

Då var det måndag igen

Japp då har ännu en vecka passarat och idag gick jag in på min sjätte vecka på jobbet. Trivs (som jag sagt flera gånger) jättebra och idag jobbade jag och Camilla på vår andra anläggning hela dagen. Idag fick vi äntligen börja använda våran bil som vi ska ha att frakta saker mellan konferensanläggningarna. Den var lite läskig att köra eftersom den är så hög men den var ganska kul att köra ändå :) Den här är det vi kör runt i :) Jag och Camilla pratade om det idag och hur stora är egentligen chanserna att det slutade med att vi jobbar på samma jobb, det tänkte vi nog aldrig skulle hända då vi gick i skolan. Men kul är det hur som helst :)

Jag sa en rolig sak till Micko alldeles nyss. "Emilia is back" så jag helt plötsligt och det var då jag insåg att jag under kvällen både städat, diskat och stekt pannkakor. Jag har haft en liten period nu där jag "intevaritmigsjälv" och typ inte orkat städa eller lagat mat för fem öre. Men som jag också så till mig själv "I´ve missed you"

Så nu ska vi se hur länge det håller. Det är ju lätt att inte bry sig nu när vi flyttar om typ en månad :)

Mobilblogga

Jag försöker lista ut hur man mobilbloggar. Jag testade att skicka en bild. Men då går ju den till en "mobilblogg" som skapas åt en. Vet någon hur man gör för att få bilderna till den här bloggen. Det måste väl gå att ändra adressen den skickar till på något sätt?

Snart är helgen slut

Ja snart är helgen redan slut och imorrn är det back to work som gäller. Men helgen har varit jättebra. I fredags efter jobbet åkte jag och mötte Micko, Patric och Nike på söder där vi hade först tänkt att spela biljard men det blev inte så istället gick vi och käkade på en restaurang som hette Mississippi Inn, ett helt okej ställe, god mat och bra priser. Jag åt grillad lax som var mums mums. Sedan gick vi in en snabbis på Clarion hotel där det var någon Swedbankgrej. Istället pkte vi hem till dem och kollade film och åt godis :)

Igår var vi på kräftskiva i Åkersberga som ordnades av Mickos klasskompis Emilia och hennes pojkvän och kompisar. Det var supertrevligt och det blev en helkväll med massa goda kräftor och en del dricka hehe. Det ska bli kul att se på bilderna sen när M kommer hem (han har kameran i bilen). Eftersom det var så långt borta så sov alla över där och eftersom M skulle jobba idag så fick han släppa av mig vid tunnelbanan påväg till hans jobb. Nu är jag iaf hemma och är sådär lagom seg :P Jag borde städa och diska men just nu är jag alldeles för trött :P Nu ska jag fixa iordning min nya telefon :)


Dagens låt



Kom precis hem och nu såhär "dagenefter" fest så passar det alldeles utmärkt med Rolling Stones - Angie, en mycket bra låt :)

Hittade det här klippet samtidtigt. Hehe gud va små de var där. Jag skulle vilja testa leva på den tiden, då skulle jag nog vara en utav tjejerna som står och skriker som galningar längst fram hehe,  det skulle va något att skryta om! Btw älskar jag hur Charlie Watts sitter och ser helt oberörd ut vid trummorna hehe (vid 45s), till skillnad från Mick Jagger som hoppar runt som en galning som han alltid och fortfarande gör hehe.

Typiskt partjafs

Det vanligaste par tjatar om måste typ vara badrumet och disken. Hehe nu hade vi det klassiska "vemskavaraibadrummet" tjafset. Haha jag som tjej tror ju alltid att jag har förtur eftersom jag har ju mest att fixa (smink och hår). Därför blir jag så förvånad när jag har planerat min tid perfekt och så kommer Micko och säger att han ska duscha och sen raka sig. Gaah! Så nu hamnade jag här medan han är i badrummet. Och såklart så är hallampan trasig så man kan inte stå vid den spegeln.

I min Emiliavärld så måste han planera in det tidigare för nu kommer jag få stressa järnet med locktången. Haha det här är Emilia och Micko i ett nötskal :P

Btw så står disken på den högsta nivån någonsin för ingen tycker att det är deras tur! Haha det är egentligen min men det tänker jag igonera tills han diskar :P Moahaha...

Min snygging har kommit

    

Idag hämtade jag ut min nya mobil. En sony ericsson K660 :) Jag är jättenöjd so far. Har ju inte testat så mycket än för nu ligger den och laddar. Men den är riktigt snygg och den känns hållbar. Vilket var det jag sökte efter. En mobil som kommer hålla minst 1 år och som inte kommer krångla (tex luckor som går sönder osv) därför köpte jag en klassisk modell fast med lite Emiliatouch (de rosa detaljerna). Har saknat att ha rosa mobil sedan min snygging jag fick av pappa för 2 år sedan, den skulle jag fortfarande använda om det inte vore för att den saknar ganska många funktioner som bra kamera, mp3 och så har den bara poly-signaler. Men damn den var söt!

Jag längtar efter att ladda upp musik på den! Tänk jag har varit utan mp3 i typ ett halvår! Jäkla ipod nano alltså, aldrig mer. Men nu har jag alltid med mig mp3 vilket är skönt :)

Dagens låt



Nu pumpas Coldplay´s Viva la vida i högtalarna medan jag städaroch ska väl börja göra i ordning för kvällen. Måste dusha och packa sovsaker osv. Hur som helst njut av låten ♥

Snart är det Coldplay i Globen som gäller. Inte långt kvar till den 18 september :)

Bruka Design

Jag kom på något som är perfekt för min önskelista och det är skålar från bruka design. Jag har alltid velat köpa sånna och så nu ska srkiver jag in dem. Gärna i dessa fäger :)


Lånad bild från Anna stina

Ny bil

Har glömt att berätta att Micko sålt sin bil så ingen mer peugeot 206 gti, kommer sakna den lite men nu blir det förmodligen en saab 93 istället. Trots att det är en gubbbil så tycker jag att den är snygg och den känns prisvärd och känns som en bil man kan lite på. Vi har verkligen inte lust med att laga några bilskador istället för att köpa möbler. Det var av den anledningen M sålde peugeoten. Vi får se när han hittar en ny, hoppas det går fort. Det är ju jobbigt att vara billös :P


I-lands dilemma..

ja det har jag just nu...

Shoppa kläder för 1500
Klippa/färga håret för 1500
Eller spara ca 1000 och shoppa för 500


??

Hehe jag vill göra allt. Jag känner ju verkligen att jag vill unna mig saker nu när jag fick dubbel lön men samtidigt så får jag typ dåligt samvete om jag spenderar för mycket för jag tänker vad de pengarna kan göra i lägenheten.


New dress?

  

Funderar på att beställa hem denna goding från Asos. Vad tycker ni? Kostar 460:- och så får man 20% rabatt om man anger koden man hittar hos Engla

Jag älskar ju klänningar. Typiskt mig att bara vilja handla sånt jag behöver minst :P

Shoppingsugen

Idag efter jobbet hade jag planerat att hoppa av på centralen och gå en liten shoppingrunda. Målet var att hitta en jacka och lite höstkläder. Men jag kände såklart när jag väl satt på pendeln att jag orkar inte hoppa av på centralen för då kommer jag komma hem så sent. Så istället åkte jag hem och gick och kollade lite i centrumet här hemma och hittade en del fina jackor på H&M och en fin marinblå på Lindex, men ingen var sådär klockren som jag vill att den ska vara. Jag vill gärna ha en grå eller marinblå. Marinblått är så fint med min Louis :)

Hur som helst så köpte jag ingen jacka det fick bli lite fina underkläder från H&M istället :) Tänkte gå en shoppingrunda på söndag då jag ändå kommer vara i stan. Vi ska på kräftskiva hos Mickos klasskamrat, det kommer ska bli jättekul, vet inte vart det är men det var iaf långt bort så det blir övernattning. Och eftersom M ska jobba på söndag så tar vi bilen och så släpper han mig vid gärdet där han jobbar på helgerna :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol :)


Slutar aldrig förvånas

Spelar ingen roll vilket jobb man har man slutar aldrig förvånas över hur vuxna människor kan beté sig

På grand fick man se hur vissa rika trodde att de kan beté sig hur som helst (dock väldigt få de flesta gästerna där var supergulliga)

På Maxi fick man lära sig mycket om hur människan egentligen är haha! Oj oj oj! Jag tror att jag blivit konfliktexpert efter det här jobbet. Alla klagade jämt och på allt!

På mitt nuvarande jobb serverar vi ju bla fika och lunch. Kommentarer som: "Aha de får mycket större bullar än oss" eller "va? fisk idag igen" (efter 2 dagar (!) och dessutom lagar våran kock världens godaste matoch ska snart tävla i OS i matlagning, jag skulle aldrig klaga över att få sån mat gratis)
Men sånt här tycker jag nästan bara är lite kul för man slutar aldrig förvånas över hur snåla & gnälliga vissa människor verkligen är, att de inte tycker det är pinsamt.

Jag försäker iaf att alltid vara trevlig mot människor som ger mig service, det är en självklarhet för mig. Dels för att det är naturligt för mig att göra så och dels för att jag vet hur det är på andra sidan. Såklart att jag blir sur om jag får dålig service men jag blir aldrig sur på någon stackars kassörska eller vad det nu är eftersom det är ju nästan aldrig deras fel.
Nu ska jag vara duktig och sova, jag har ju öppning på konferensen den här veckan så jag måste sussa tidigt , god natt ♥


Wallpapers



I helgen åkte jag och Micko till Måleributiken i Alvik igen. Nu var vårat mission att "bestämma" oss. Inte köpa dem men iaf bestämma halvt så man kan börja planera lite. Just nu ser det ut som att det blir min favorit Amelie Stone från Colefax & Fowler i sovrummet. Men vi har nog kommit överens om att inte ha den som fondvägg utan att bara göra en stor tavla av en bit av tapeten och sätta den över den breda byrån vi ska köpa. Men frågan är ju bara om man ska spänna tapeten runt en "spånskiva" (har hört att det finns sånna som är gjorda för tapettavlor på hobbyaffärer) eller om man ska rama in den i en stor fin vit ram? Jag har ingen aning för det är något jag är helt ny på. Har ni åsikter så kom gärna med dem :)



I vardagsrummet/köket ska ju temat vara lite svart/vit. Fick jättemycket inspiration när jag såg på tv (Singelmammor) och en utav mammornas syster hade en jättefin lägnehet där det var svart/vitt. Vi hittade en tapet som kommer ifrån kollektionen Nordic Leaves från Fiona Walldesign som vi båda gillade. Den är svart/vit med löv motiv. VI har inte besämt oss för den men det är iaf första tapeten vi båda gillar hehe.

Vi får se vad det blir :) Det är ju inte långt kvar: 1 månad, 1 vecka och 5 dagar :)


One tree hill är äntligen back :)

Idag har jag verkligen längtat hela dagen på jobbet efter att få åka hem till mina tv-serier. Började såklart med One tree hill som var underbart bra, sedan blev det Gossip Girl också jättebra avsnitt och tillsist blev det ett The Hills avsnitt. (Prison break får vänta tills imorrn)

Säger inget mer om avsnitten eftersom det finns många som inte sett dem än.

Längtar tills nästa tisdag :)

Ny mobil påväg

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt en ny mobil. Det blev en Sony Ericsson K660i svart/vinröd.



Så nu har jag något att se fram emot. Den borde komma den här veckan eller i början på nästa vecka :)

Imorgon har jag verkligen något att se fram emot då kan man titta på nya One tree Hill, Gossip girl, Prison break och The hills. Jag kommer vara väldigt upptagen efter jobbet imorrn haha :)

Nu måste jag verkligen sova eftersom jag ska upp halv 6 imorrn :) God natt ♥

RSS 2.0