Emilia är en riktig trötter

108200-227

Detta skulle mycket väl kunna vara jag just nu. Kom precis hem från jobbet. Galen dag, sjukt mycket att göra på de 4 timmarna jag jobbade. Haha men bästa var den skrikande japanen som inte fattade ett ord engelska! Ja mycket får man vara med om när man jobbar på hotell. Nej nu ska jag sova och det tänker jag göra till minst 12 imorrn, mmmmm va skönt.

God natt <3

Dagens önske-outfit

108200-225Åå jag önskar jag kunde få klä mig så här idag:

* Supersöt kofta från Net-a-porter
* Min drömväska Louis Vuitton Speedy 30
* Några läckra bruna skinnstövlar i stil med dessa från Topshop


By the way...

Btw, jag klarade lilla uppkörningen idag. Även fast jag gjorde lite tabbar men men jag blev godkänd iaf. Det tråkiga är bara att jag inte fick uppkörningstid förns den 15 januari!?! Måste alla köra upp nu?


Smoothie och Christina

   
Sitter här i mitt pyttelilla rum och gör, well ingenting om man får säga så. Sörplar på en nygjord jordgubb/hallon smoothie och lyssnar på Christina Aguileras "Hurt". Den är så bra! Kan inte få nog av den. Plus att videon är så himla vacker, kunde inte låta bli att fälla en liten tår när jag såg den första gången. Men sen är ju jag väldigt känslosam av mig (hehe) också. Kolla på den här nedanför:

  

En lång dag..

Usch nu är jag trött! Lyckades sluta vid fem iaf så jag kunde komma iväg i hyfsad tid, stannade sedan i stan med älsklingen och hjälpte honom med lite shopping. Sedan kom jag hem vid sju-tiden. Ingen hemma, suck. Ringer: Vart är ni? Då var de tydligen på öppet hus på en gymnasieskola med min lillebror. Så min tomma mage fick vänta på mcdonalds maten som de tillslut kom hem med. Proppa i sig en Chicken tasty, mums! Nu är klockan redan halv 9, omg! Iväg med mamma och övningskör i södertälje och tillslut så kommer vi hem. Och här sitter jag nu och klockan är 23:08! OMG! Jag måste sova. Imorrn är det "lilla uppkörningen" som gäller klockan halv 9. Klarar jag denna så blir det rikiga uppkörningen snart, weii. Wish me good luck :P

Orkar inte praktisera idag!

Vill inte, vill inte, vill inte!!!! Orkar inte sitta i det där jäkla linnerummet från klockan 13-22! Och dessutom inte få betalt för det, ibland suger det att vara praktikant. Jag vill tillbaka till roomservice! 

My new addiction

108200-222

Okej jag erkänner! Jag har blivit beroende av pepparkakor. Sedan pappa köpte hem storpack av Annas pepparkakor, kan ju jag inte låta bli att gå och fingra på burken hela tiden. Fy på dig Emilia!
Men vadå det är ju faktiskt jul...
 Snart! ;)

Street-chick in New York



Plockade ut några favoriter ur elle´s senaste street-chic rapport på hemsidan. Titta och inspireras


27 dagar kvar till julafton 


Först på önskelistan

108200-214

Så himla söt! En sådan vill jag ha i min julstrumpa!

Då kanske man får extra mycket pussar av sin älskling när man sover. Den finns att köpa på Victoria´s Secrets hemsida. Vet någon om de fraktar till Sverige??

Viktoria´s Secret fashionshow of the year!


108200-208

Snart är det dags för Viktoria´s Secrets årliga modevisning. Jag har kollat på dem de senaste åren sedan det började visas på svensk tv också. Jag fullkomligt älskar att se den. Showen bjuder alltid på världens vackraste supermodeller som man (jag) avgudar, snyggaste och sexigaste underkläderna som man skulle offra mycket för att få och en catwalk som är som en riktig fairytale. Ååå hoppas verkligen tv3 eller kanal 5 köper in det i år också!!!

 

Livet är så orättvist

108200-207
Sänder en tanke till Emilia och hennes familj idag. Sedan en tid tillbaka har jag varje dag gått in och läst Emilias blogg om hennes kamp mot sin skelettcancer. Idag somnade hon in klockan 17.05. Hon blev femton år. Hoppas hon har det bra vart hon än är nu <3 

ASOS supersöta kappor

108200-206
Asos senste nyheterbrev bjöd på söta vinterplagg. Och det är väl ingen tvekan om att hetaste vinterplagget i år är kappan. De här var ju supersöta, men jag har redan en kappa och har man inga pengar så får det räcka med en :( Men nästa år blir det en ny och fin kappa i alla fall...

När sjutton kommer snön???

En klänning, 5 outfits

Här är då klänningen jag köpte. En väldigt enkel klänning som man kan variera på många olika sätt. Och det bästa vara att den bara kostade mig 199 kronor!

 - Klänningen i sitt orginal

   

1. Enkelt att piffa upp en svart klänning med ett fint halsband, detta från Kapphal
2. Vardagsklädd med kofta från Saint Tropez, halsband från Glitter
3. Också lite mer casual med farfarskofta från Gina Tricot
4. Partyklädd med guldskimmrande bolero också från Gina Tricot
5. Detaljbild på boleron
6. Emilias favorit, enkelt men ändå partysnyggt. Med mitt kära röda lackskärp från ASOS
(På alla bilderna: Skor från skopunkten, leggings från H&M)

Som ni ser så funkar den till massor med skärp, koftor, sidenband och smycken. And that´s why all girls love the Little black dress...  


Snart är det Spanien :)

 

Snart åker vi Nathalie :P Fan va kul vi kommer ha. En månads praktik på härliga Mallis!!

Tur att vi fick lite "insiderinfo" av söta bartender killen på Saco-mässan idag att Grabbarna Grus öppnar i mars... Pjuuu, we have a place to party ;)

Dagens shopping

Idag köpte jag en liten söt LDB. En enkel sådan från Gina Tricot. Jag har tagit en massa bilder precis, så många att kamera-batteriet tog slut så I guess att det betyder att jag borde ta av mig mina heels och rensa sängen från alla koftor och skärp och gå och lägga mig nu :P

P.S Bilderna kommer imorgon..

Emilia finally has a job!

108200-198

Oh I´m so happy!! Jag har äntligen skaffat mig ett jobb, på min praktikplats. Så nu blir det Grand Hotel, roomservice på helgerna också. Och det betyder Money, money, money and that means SHOPPING! :P 

Britney hänger med Paris??

108200-197

Jasså? Det hade jag aldrig kunnat gissa :S

Vinn rosa Sony Ericsson mobilen!

Klicka här för att vara med och tävla om en Sony Ericsson z610i rosa. Vinner någon av dina kompisar som du värvat vinner du också!
108200-196

Light up you´re kitchen

Något som också saknas i honeys kök är en taklampa. Har hittat så många snygga men ska man verkligen behöva betala flera tusenlappar för en lampa? Det är då ikea brukar komma to-the-rescue men där hittade jag bara två lamor som jag tyckte om, var av den ena inte funkade i eluttaget och den andra tyckte inte M om, så typiskt.

Här är några lampor som jag lyckades hitta med pris (för väldigt många "lamp"sidor skriver inte ens priserna, vågar inte ens gissa hur dyra de är)

1. Ilva 2498:-               2. Ilva 1248:-           3.  Ikea 399:-               4. Ikea 199:-

Några utav de prislösa (meaning: svindyra) lamporna:


Piffa upp ditt kök, enklet och billigt

Eftersom att jag ofta skriver om inredningsprylar nu när min honey flyttat in i egen lägenhet så är det väl på tiden att jag öppnar en egen kategori för det.

Jag har försökt att komma på något roligt för älsklingens kök eftersom att det just nu ser ganska trist ut. Väggarna är helvita, likaså köksluckorna och kaklet. Så det blir väldigt vitt och för lite intryck. Efter att ha surfat runt så hittade jag den perfekta lösningen: Kakeldekorer

Att jag inte tänkt på det förut. Det piggar ju verkligen upp köket plus att det är billigt och enkelt och så kan man ändra det lätt om man tröttnar på det. Här på Kungsholmens färgbutik hittade jag massor med roliga dekorer.

108200-182 

Jag är blogg-addicted!

Herregud! Jag har suttit och läst bloggar nu i typ 2 timmar! Men tiden bara flyter iväg. Det är så kul att hitta nya intressanta bloggar. Man hoppar verkligen in i en helt främmande persons liv på bara några sekunder och sen är man fast kan sitta och läsa inlägg efter inlägg, timme efter timme.

I´m Blog-Addicted!!!

TomKat är gifta!

108200-181

Nu är de äntligen vigda i romantiska Italien. Spana in fler bilder från bröllopet här.

By the way, klänningen ser helt fantastisk ut. Väntar med spänning på fler bilder på brudparet.

OMG! Sjuka ideal!

Herregud! Jag sitter och tittar på ett program på MTV nu. Det handlar om en tjej som är med i skönhetstävlingar. Hennes mamma är hennes coach och verkar tydligen bara vara det för en "mamma" är hon verkligen inte. Tjejen var besviken eftersom at hon inte vunnit någpngång så hon och hennes mamma sitter och tittar på bilder och mamman pekar på hennes mage på en bild och säger: "Titta på den här bilden man ser bara din mage. Det är därför du inte vinner" Herregud att hon kan sitta och säga så till sin dotter. Man ser tydligt att hon blir ledsen. Och dagen efter går de och förstorar läpparna på stackars ungen! OMG! säger jag bara...

Massor med shopping på kära IKEA


Jasså då var det dags igen, ännu mera ikeahandlande blev det idag. Det behövs ju liksom grejor hela tiden när man är nynflyttad. Det blir ju säkert två till tre besök i månaden. Kanske är tråkigt med att det mesta i lägenheten är från IKEA men det är ju så när man inte har så mycket pengar. Går man till en inredningsaffär så kanske man får slänga ut en tusing för en lampa medan du på IKEA kan få hur mycket som helst för en tusenlapp. Men små grejor som ljusstakar, mattor och annat smått kan man ju köpa någon annanstans, för att få lite variation. 

Så dagens inköp blev gardiner plus tillbehör, ett överkast till sängen och lite krokar för den framtida panelväggen som vi ska hänga upp för att sklija på sovdelen och köket.


Eftersom att gardinen var metervara så behövdes det lite hjälp av min kära mor att sy upp dem. Så snart ser det ut som att någon bor här utifrån i alla fall. :)


Just nu händer inte så mycket. Vi har tvättid nu så man måste vara här och passa tiderna :P sen ska vi ta oss till affären och köpa lite mysig lördagsmiddagmat. Men jag kan inte komma på vad vi (jag) ska laga. Ville ha kött och klyftpotatis och sparris men det käkade vi hemma hos mig igår så nja det känns inte så kul längre. Vi får väl se...  


Trött trött trött...

Usch jag vill bara krypa ner i sängen igen. Hatar att gå upp tidigt!!

Skönt med ledig dag!

  

Idag har jag varit ledig
från praktiken eftersom att jag har haft lite aktiviteter på gång under dagen. Hade körlektion på morgonen och det gick väl sådär. Sabbade mig lite vid rondellkörningen men jag klarade det tillslut. Sedan bar det av till skolan och där hade vi mössprovning. Lite läskigt för nu känns det verkligen att vi ska ta studenten om några månader. Jag beställde ett paket som kallades champagnepaketet + och där ingår det mesta: Studentmössa (Lyxmodell) med egen broderad text, skolans initialer bak, guldblomma fram (fast jag valde den klassiska gula tycker den är snyggare), allas namn i klassen innuti linningen på mössan, chamapgenglas, penna, trosor (onödigt men men), klappträ (också helt onödigt varför ska man ha en sådan, slå varandra hehe?) och sen en Hoodtröja med Student 2007 trycket (i marinblått) och sedan ett par mjukisbyxor som hör till tröjan. Jag har säkert glömt något nu men det var en jäkla massa saker, gick på en tusing men man tar ju bara studenten en gång...

Nu ska jag fortsätta att titta på Top Model

Who will be eliminated tonight?

P.S Är inte Furonda i topmodel väldigt lik Miss J i jurrryn? :)


Utmaning: Favoritbloggar

Jag blev utmanad av Camilla att lista mina favoritbloggar, så här är mina favorites:

Engla´s Showroom- Gillar denna tjej väldigt mycket och att titta in i hennes garderob varje dag gör mig alltid glad men även lite ledsen, för jag vill också ha så mycket kläder, hihi
Pink is the new blog- Kille som skriver om kändisvärlden. Uppdaterar så fort någon i Hollywood gör något intressant. Rolig läsning när man inte har så mycket för sig.
Ebba von Sydow- Ibörjan när hon tog äver min kära VR så var jag inte så förtjust i henne. Men nu tycker jag inte alls så. Jag tycker hon är en bra förebild för tjejer idag!
StockholmStreetsyle- Världens bästa sida för att få inspiration. Det är otroligt kul att se hur vi alla tolkar modet olika.
UngMamma15- Eftersom att jag älskar att läsa om bebisar och graviditeter så tycker jag om den här bloggen.
Sigrid- Söt liten tjej med stor garderob. Även fast hon inte alls har samma stil som mig så är det kul att läsa hennes blogg för hon är så egen. Hon verkligen en egen stil.
The Sartotialist- Hur är människorna i New York klädda på riktigt? Ser alla ut som Carrie Bradshaw? Find out here. Lite småkul att se hur New Yorkborna klär sig.

Jag läser väldigt mycket mer bloggar än så här men jag kommer inte på alla just nu. Läser nya varje dag. Ofta gör jag så att jag söker på något jag vill läsa om på Google och så hittar man massor med bloggare som skrivit om just den saken.

Gå in härTjejsidan så kan du och din kompis vinna den nya söta Sony Ericsson z610i i Rosa

Nattning med Sex and the City

Nu är det dags att sova. Måste få sömn tills imorrn då det förmodligen blir en ganska sen kväll eftersom att vi har gastronomikväll i skolan. Men men nu ska jag kolla på kära Sex and the City och sen sova i min älskade säng :) God natt...

Klänningsfrossa

108200-165108200-164
Vilken tycker ni? Jag hittade lite klänningar på ASOS nu också. De här två har jag spanat in förut men kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha. Den mönstrade kostar 460:- och den lila kostar 379:-

Hittade några andra godingar:


Läckerbitar från ASOS

108200-162       108200-158
Kollade nyss in ASOS och de hade fått in lite nya godsaker. Bland annat dessa två kuvertväskor som jag blev direkt kär i och tänkte den ska jag klicka hem. Och så kollar jag på priset och den kostar 1327 kr!! Jag trodde att det skulle vara ett normalt asos pris typ 300 kr. Så tyvär får jag glömma dessa sötingar på en gång.



Hittade också de här väskorna. Den första för 460:- och den andra "marc jacobs" lookaliken för 541:-
Hmm ska man?? :P

Lyxiga skodrömmar:

Sitter här hemma i höstmörkret och vad är då inte bättre än att pigga upp sig med lite svindyra designerskor?! Hjälper för mig i alla fall :)

Emilias Fashion

Oh I love them all, särskilt Jimmy Choo skorna, är förälskad i Jimmy Choo´s ;) Men vem är inte det??

Lyxiga stövlar
Jag är helt kär i Miu Miu skorna i mitten. Jag har haft jättesvårt att hitta de perfekta vinterskorna, men här är de. Synd att de kostar 585 euro :(


Skotema uppe snart

Ska försöka knåpa ihop ett litet skoreportage och det som gäller är expensive shoes!! :D Emilia likes...

Hur ser ditt drömbröllop ut?

För er som inte känner mig så är det en sak ni kommer att märka. Och det är att jag är sjukt intresserad av bröllop. Och då menar jag inte bara: "Åå titta en brudklänning, gud va fin, en sådan vill jag ha när jag gifter mig".. Utan här snackar vi besatt. Tårtor, inbjudningskort, klänningar, bordsdekorationer, ingångsmarscher, fina förstadansen-låtar, bilar, blommor, ja det är bara lite av det som ligger och trängs i min Bröllops-mapp på datorn. Här samlar jag allt som jag hittar på nätet som jag tycker är intressant. Min stora dröm är ju att få jobba med bröllop och speciellt med kläderna och dekorationen.

Så för att inviga min bröllopskategori här på bloggen så tänkte jag börja lite mjukt med att visa min egen stil. Här kommer alltså Emilias eget drömbröllop ungefär :) Cirka 3 miljoner fattigare hihi...

So let´s start with the most important thing: BRÖLLOPSKLÄNNINGEN

108200-135
Underbar klänning från Davids Bridal. Jag gillar verkligan hur det svarta sidenbandet verkligen sticker ut från det vita. Det här är en klänning som kanske är minst i den stilen som jag brukar tycka om. Jag är väldigt klassisk när det gäller allt gällande bröllop. Klänningarna nedan är förmodligen mer åt det hållet som min verkligen kommer se ut.

108200-140   108200-141
Den här klänningen är från Oleg Cassini, som gör några utav världens vackraste brudklänningar, enligt mig. Det jag älskar är att de ser helt magiska ut på något sett. Kolla in detaljbilden på klänningen nedre del, så vackert. Det är så här de flesta uatv mina drömklänningar ser ut. Alla är i prinsessform alltså som en gräddbakelse nedtill och tajta som bara den upptill.



Åå man vill ju nästan gifta sig på en gång, eller hur?  :)
  1. Kommer ifrån Raylia Designs
  2. Kommer ifrån Oleg Cassini
  3. Underbart släp från Justina McCaffrey
  4. Wow det här kallar jag för "pouff" klänning.. Mmm preces som jag vill ha det. Av, Jessica McClintock
  5. Oj oj oj, här har vi, "THE DRESS" från the one and only Christian Dior
  6. En härlig liten askungedröm från Cosmobella, kolla in de söta blommorna.


Då går vi vidare till kanske det näst viktigaste och det är ju såklart blommorna:

108200-146 Här är den absolut snyggaste brudbuketten jag hittat. Den är stilren men ändå väldigt speciell. Färgerna passar så himla bra tillsammans. Jag gillar inte riktigt det här med att alla säger att eftersom att klänningen bara är vit så kan man sätta massor med färg i buketten. Men varför då? säger jag. Det är ju meningen att klänningen ska sticka ut mest. Risken med en för färgstark bukett är att man tittar mer på den än klänningen. Jag tycket att buketten ska framhäva klänningen. Därför tycker jag att denna är lagom. Mer färger än sådär tycker jag inte behövs.



Här har vi ännu några urläckra brudbuketter. De vita tycker jag är hur snygga som helst och jag tycker det är snyggt att ha vit klänning till vita blommor. Sen har vi ju då den röda i mitten. Vill man nu ha något mer färgglatt så är det så här man ska slå till, tycker jag. Jag gillar inte de här typen av buketter. Det blir för plockigt och för mycket att titta på, på tok för mycket färger.



Över till den mumsiga biten: Bröllopstårtan



Även inom det här området är jag väldigt klassisk. Eller nu när jag tänker på det så är jag inte så klassisk, inte ur svensk synpunkt. Alla mina val är ju väldigt amerikanska. Men det är det som är klassiskt för mig. Alla de här tårtorna ovan är amerikanska. De har så mycket finare stil än vår svenska, det är mer stilrent och romatiskt. Här i Sverige har man ofta det klassiska tornet , men det är inte jag så förtjust i.



Lite rolig bröllopstårta för Louis Vuitton älskare kanske? :)



Man ska ju självklart ha något läckert att lämna sitt eget bröllop med. Och vad är då inte bättre än en riktig klassiker, jag menar självklart en Rolls Royce a´la 1961 :)

108200-154  108200-155

Man ska åka med klass, inga fjompiga limousiner här inte. Det ska vara klassisk lyx! :)


Ja vet nu börjar det här inlägget bli väldigt långt men jag tänkte avsluta med musiken.

Då är det stora ögonblicket här, du ska gifta ig och gå in i kyrkan vackrare än någonsin och vad vore inte då bättre än klassikern Wagner Bröllopsmarsch ur lobengrin ("here comes the bride") Finns bara ett ord då: Pampigt!

När man går ut ur kyrkan vill man ju ha något mera gladare. Kanske något i stil med den här. Klassisk låt när man springer ut ur kyrkan, som på filmer. Sen kan man ju även att passa på att ha något mer personligare här. Vilket jag nog vill ha. Min kusin gifte sig i somras (finaste bröllopet jag varit på) och de hade en kille som spelade Bon Jovi´s Bed of Roses på elgitarr. Hur fint som helst.

Sen har vi det uberromantiska momentet kvar: Första dansen. Här har alla olika åsikter, typiskt svenskt är väl att man ska dansa en vals. Men jag vill ha (även här lite mer amerikanskt) att man dansar tätt ihop och bara håller om varnadra till en låt som betyder mycket för båda. Min låt som jag absolut vill ha under min första dans är den här:
Kent - Utan Dina Andetag, min absoluta favoritlåt i världen. Tänker alltid på min baby <3



Då var väl bröllopsdagen över för idag :) Allt kom ju såklart inte med men då skulle jag få skriva i evigheter. Men det kommer mer. För Emilia kommer aldirg att sluta tänka på bröllop hihi. ;)


Nära och kära, ser ni dessa kuvert på posten så är det jag som ska gifta mig ;)




Jag klarade teoriprovet!!!!

Weeeeeiiii. Jag är så glad! För jag klarade teoriprovet idag! Gud va skönt att ha det överstökat och slippa tänka på trafikregler så fort man går ut :) Jag fick 61 rätt av 65, godkänt är 52. Så jag är klart nöjd med provet! Imorrn är det halkbana som gäller och det sägs ju vara svårt att misslyckas med. Så då är det bara uppkörningen kvar. Weii, snart har Emilia körkort!!! :)

Britney lämnar kevin, finally!


Då var det klart. The big moment som alla skvallertidningar har väntat på. Britney har lämnat in skilsmässopapperna och nu vill hon alltså skiljas. Läs hela artikeln på aftonbladet.

Dilemma! Köpa eller inte köpa?



Var och shoppade lite igår eller ja det skulle ju inte bli en shoppingrunda. Meningen var bara att jag och älsklingen skulle stanna snabbt på Gina Tricot för att jag skulle  köpa den här tröjan fast i mörkgrått:
 Men den fanns ju självklart inte så då blev jag lite ledsen och sa: Men nu måste jag ju köpa något istället för tröjan. Hehe och då hittade jag massor med grejor. Och det slutade med att jag köpte de tre plaggen som är ovanför. En bolero fast den var guldfärgad, ett par mörka denim-stuprörsjeans och en "farfar"kofta i mörkgrönt. 

Sedan då till dilemmat. Jag prövade även ett lila partylinne med  jättesöt sidenbands-rosett i midjan. Finns ej någon bild men finns med på reklamfilmen för festtopparpå Gina Tricot´s hemsida. Sen funderar jag också på att köpa det svarta linnet/toppen i svart sidenliknade material som också är med på samma reklamfilm.
Den svarta toppen, snygg med leggins och pumps till en utekväll.
  Så gällande den svarta och den lila toppen, köpa eller inte köpa?????

Körkortet närmar sig med stormsteg :)

Polo Gti

Det är så himla tråkigt att inte ha tid att skriva här längre. Men förhoppningsvis så är det slut med det på onsdag, alltså om jag klarar teoriprovet. Var precis ute och övningskörde i mammas lilla polo :) Som förhoppningsvis ska bytas ut mot den nya polon på bilden, så himla läcker. Skulle vara perfekt, för då kommer jag kunna ha den som "min" bil haha om jag vill låna den av mamma, om hon är snäll ;P För snart har jag körkort!!!! :D :D :D

Körkort

Körkort Förlåååååååt. Jag vet jag bloggar nästan ingenting just nu men den här  veckan så ska all min tid gå åt att plugga körkortsteori. Har nämligen provet nästa onsdag. Men efter det så sätter jag igång som en galning igen, det lovar jag. (Om jag nu klarar provet)

RSS 2.0