Love my coat

image680

Åå jag är så kär i min kappa, längtar tills det blir liiiite kallare ute så att jag kan börja använda den. Men idag är det kallt så det kanske blir premiär ikväll. Sen ska jag bara köpa de perfekta stövlarna som matchar till ;)

Äkta kärlek

Åå det är så mycket kärlek i den här bilden, så söta!

image679

Bilden är tagen precis efter P friat <3 Och söta L (deras son) som kramar dem samtidigt naaw. Hehe han sparng fram och frågade "Vad gör ni?" Haha SÅ SÖT!

Bild-update igen

 
Jag vid grillen hos cissi, haha jobbigt det där med röken, den kommer ju på en! (Det kom jag på nämligen)


Cissi vid the grill, tillsammans var vi mästerkockar :P

70-tals outfit

 

Så här är då outfiten från lördagens 70-talsfest. Som sagt folk hade lagt ner mycket mer engagemang på sina outfits än jag, kände jag när jag var där, men jag vill inte lägga ner så mycket pengar på en kväll och dessutom försökte jag bara köpa grejer som jag skulle kunna använda igen.

Klänningen jag hade är från H&M och den kände jag att jag kunde piffa till som ovan men ändå ha den till vardags i höst. Lite mer åt det här hållet:


Mumsigt



I tidags gjorde jag och älskling egna ceasarkyckling-wraps, de blev supergoda. Och gick dessutom att göra på 5 min. Perfekt när man är hungrig och inte orkar "laga" någon mat. 

Består endast av: 

Tortillabröd
Grillad Kyckling
Ceasardressing
Sallad
Majs
Tomat
 

Hemma

Nu är jag hemma (på riktigt hemma alltså) och här fungerar mobilsladden till datorn, så lite bild uptates kommer komma nu :) Ska bara se klart på one tree hill först...


Romantisk helg

Eftersom jag jobbade igår så kommer uppdateringar från helgen nu istället.

Fredagen hos Cissi vart väldigt lyckad. Hoppas hon blev nöjd med presenterna men det tvivlar jag inte på :P Så Grattis cissi (som fyllde år igår) på 19 årsdagen!

På lördagen var det äntligen dags för Frida min fasters 30-årsfest. Temat för festen var Studio 54, alltså 70-tals disco. Det var så himla kul att se allas outfits och nästan alla hade verkligen gått in för temat och det kändes som att vi plötsligt hoppat bakåt i tiden :) Festen blev verkligen lyckad och min favoritdel var självklart när Petter (hennes sambo) gick ner på knä till tonerna en av Fridas favoritlåtar Sade - By your side  och friade inför familj och vänner. Ååå det var så romantiskt och inte ett öga var torrt (absolut inte mina jag grät som ett barn haha). Efter det fortsatte festen och det blev dans till sent på natten. Verkligen en lyckad fest, en man inte glömmer helt enkelt ;) 

Bilder kommer snart...  


Min trenchcoat



ÄNTLIGEN har jag hittat den perfekta trenchcoaten och nu är den äntligen min. Har alltid letat efter en beige med bruna knappar och brunt spänne. Och när jag var på ZARA så hängde den där och jag blev överlycklig. Den är är dessutom i a-linje modell så den är jätte fin där bak där den står ut som en liten prinsesskjol. I love it!

Provade även en mörkbrun som också var fin men den ovan var mer klassisk tyckte jag så det blev den


Äntligen Dior!



Har äntligen pallrat mig iväg och köpt mina favorit rengöringsprodukter från Dior. Ansiktsvattnet har varit slut i snart 2 veckor och sminkborttagningsmedlet har man typ fått pumpa ut som hen galning hehe. Men nu har jag äntligen mina favorites i badrumsskåpet igen :) Jag älskar dem de passar verkligen min hudtyp och de luktar otroligt gott. Visst det tar emot att köpa dem eftersom de kostar runt ca. 250:- styck men flaskorna är stora och räcker länge så man tjänar på det i längden. Mina förra flaksor fick jag i julklapp så de har räckt i nästan 8 månader, så jag tycker de är prisvärda.

Dagens

image667  

Förklädesklänning, H&M Organic cotton
Vit topp, H&M
Svarta leggins, H&M
♥ 
Jordgubbehalsband, ASOS
♥ 
Guldklocka, studentpresent
 Tur-Armband, present av Magaluf-Anton 

Ute:
Louis Vuitton Speedy
Rosa sneakers, Stadium (Behöver sköna skor när man ska gå lång shoppingrunda på Söder)

(Ursäkta för dålig bild pojkvännens kamera är inte i toppform hehe)

Nicole

image666

Man börjar se mer och mer på Nicole Richie nu att hon är gravid. Jag älskar hennes nya former och hon ser riktigt frisk och glad ut nu till skillnad från förut, då hon verkligen var så smal att jag knappt klarade av att se på henne.

Back in business

Nu har både jag och bloggen haft ett välförtjänt sommarlov men nu känner jag att jag måste blogga av mig igen. Jag har märkt att jag varit sugen på att skriva här de senaste dagarna. Tex. när jag precis köpt ett plagg så tänker jag "åå det här måste jag blogga om"

Helgen är fullspäckad faktiskt, vilket de flesta av mina helger varit den senaste tiden (skönt tycker jag, hatar att inte veta vad jag ska göra). Vid 12 ska jag åka in till city för att möta älsklingen för att åka till söder där vi ska gå och kolla kläder till honom i lite olika second hand butiker. Vi ska nämligen på min fasters 30-årsfest på lördag och då är temat Studio 54 så vi ska väl försöka hitta någon crazy skjorta och förhoppningsvis så hittar vi några häftiga bootcut byxor till honom också. Får se vad vi hittar. Det tar ju ofta mycket tid och motivation när man ska plöja sig igenom alla dessa kläder i second hand butikerna hehe så jag hoppas att älskling inte ger upp. Jag kanske hittar någon söt kuvertväska också, vem vet ;)

Senare ikväll ska jag hem till Cissi som fyller år på måndag och ha lite firande med grillning och cider, mys :) Men jag ska ta det lungt eftersom jag räknar med att det blir en hel det dricka på lördag och festande till sent på natten.

Nu ska jag göra mig iordning, sitter fortfarande med blöt handduk i håret för jag hoppade precis ut från duschen :)

RSS 2.0