Hotties

image563

Typ, The Hottest Girls in the world eller va? Haha

Dagens

En väldigt hastig dagens, för nu ska jag åka hem, så mamma kan få tillbaka sin bil :P hihi



♥ Tröja, H&M
♥ Hasband med hjärtberlock, Kappahl
♥ Jeans, H&M
♥ Vita ballerinas, Din sko

Myskväll



Igår kände jag för att ha lite myskväll så jag ringde tjejerna men alla var upptagna med annat förutom J :)
Och eftersom att min lilla sötnos är bortrest så hade vi ju en egen lägenhet att nyttja :P Vi åkte till maxi och laddade med glass, chokladsås, banan, gärdde och maränger, MUMS! Hihi Sen hade vi lite myspys, lyssna på musik och kollade på filmen "Säg att du älskar mig" Den var helt okej, väldit obehaglig handling och ja vet inte hur många gånger J och jag fick vredesutbrott när vi började disskutera hur samhället ser på våldtäkt, hemskt!

Men iaf skönt med en liten hemmakväll. Och det bästa är att idag är det söndag men imorrn är det söndag och i över morgon också! :P Så skönt med lite extra ledigt. Får se vad jag hittar på på Valborg, har inte bestämt något än.

Dagens



♥ Klänning, Gina tricot
♥ Kofta, Oasis
♥ Leggins, H&M
♥ Halsband, Kappahl


Järvsö

   Foto: Emilia

Samtliga bilder från vårat landställe i Järvsö. Jag vill att det ska bli sommar så jag får åka dit snart!

Carhunt



Idag har vi varit och tittat på bilar till mamma. Jag älskar verkligen att kolla på bilar och jag blir kär i alla :) Men några heta kandidater nu är ju nya VW polon, Peugeot 206 (den röstar jag på) och Toyota yaris.

Jag tycker iaf bäst om Peugeoten, den är så sportig och tuff.
Men min absoluta favoritbil är ju såklart fortfarande Audi TT, som jag såklart satt i idag, mmmmmm...



Vilken är din drömbil?

Härliga sommar

Så underbart skönt väder det har varit de senaste dagarna nu. Det har ju varit riktig sommarvärme. Det är så himla skönt att gå ut från jobbet och bara njuta av solen. Och jag bara älskar omgivningen runt Grand, kungsträdgården där alla ligger på filtar och äter glass, turistbåtarna utanför som ligger och guppar i vattnet och sen hela promenadvägen från hotellet till centralen är ju underbar. Skönt att slippa gå ner under jorden och åka tråkig tunnelbana. Nej nu är det ut i solen och bara njuuuuuuuta.


Myspys

Nu kom jag precis hem från Älsklingen. Överraskade honom med att hoppa ut från garderoben haha när han kom hem. Han såg lite chockad ut kan man säga :) Mmm, mysigt att få kramas lite, har saknat min älskling nu i dagarna :)

Nu ska jag kolla på top model och sen blir det bums i säng eftersom jag börjar 7 imorrn på praktiken.

Puss & God natt


Sentimentala Emilia



Åå jag börjar nästan snyfta när jag ser den här videon. Det påminner mig om att det snart är dags att lämna skolan. Studenten närmar sig, 36 dagar kvar!!

Gaah jag kommer gråta massor på den dagen haha. Och för att inte tala om den HÄR låten. Då börjar man verkligen gråta!

Emilia drömmer...

ÅÅååå nu står jag i min balklänning med skorna jag ska ha och allt.

Säger bara en sak:

Jag är käääääääääär, i min klänning!


What the F...

Haha detta är verkligen ett utmärkt tillfälle att säga WTF!

What is happening to the world :S ?!?!

Är det okej om jag går och dör nu??

Jag blir fullständigt galen! Sitter i skolan och nu hade vi precis prov som gick åt helvete för att det var alldeles för mycket att plugga på. Sen nu när vi endast har 2 lektioner kvar så blir vi överösta med 2 STORA arbeten som man skulle behöva typ 7 lektioner till!! Och så ska vi tydligen ha ett prov till också! Nästa lektion!

Jag vill bara gaaaah dö snart haha. Det här är FÖR mycket. Jag brukar inte klaga men! Cheeses!!

Matvraket Emilia

Jag är så grymt sugen på god mat just nu. Tyvär är det mest onyttiga maträtter min mage ropar efter. Haha en Mcfeast fullkorn & co skulle ju inte sitta helt fel. Fan, Emilia! Vad hände med: efter påsken så är det slut på allt onyttigt ätande. Vad hände med att jag skulle ha snyggaste beachkroppen på playan 2007? Haha jag är verkligen sämst på att hålla mig till saker som jag bestämt. Jag skulle behöva en kock som lagade all mat till mig och den skulle vara underbart god men ändå vara supernyttig! Inte konstigt att alla kändisar kan hålla sig i topform hela tiden. De har ju någon som gör det jobbigaste åt dem. Alltså själva lagandet av all denna nyttiga mat.
Anna skippers jäkla tjat om bönor hit och dit och gaaah jag blir så trött. Det är supergott med nyttig mat men:

Seriöst vem fan har tid att ägna 1-2 timmar till varje måltid varje dag! När ska man då hinna plugga, jobba, träna och umgås!?

  eller

Hehe vad väljer du??


Beach 2007

Snart är det bikinidags och det finns inget bättre än att köpa en ny bikini inför sommarsäsongen. Jag har en del men jag har tröttnat på dem alla. Så nu är det dags att köpa en ny och dessa från Nelly är mina favoriter so far:

    

1. L*space  2. L*space  3. L*space  4. Vitamin A  5. Vitamin A

Made my choice

Okej nu har jag äntligen kommit fram till ett beslut angående mina studentskor. Igår var jag och köpte dem i storlek 39 också och så åkte jag hem och prövade i lugn och ro. Jämförde med 38:orna och gick runt med dem lite. Men jag har iaf kommit fram till att jag ska behålla 38:orna för 39:orna är för stora. Hellre få lite ont i tårna än att halka ut ur skorna hela dagen och få skavsår på hälen och vid tårna för att de halkar upp och ner.

Så nu är jag helt klar med allt gällande student. Nu fattas bara den jäkla mössan som aldrig verkar komma!

Min nya kärlek

Jag har blivit besatt. Jag är totalt nerkärad i John Mayer. Det går inte en dag utan att jag lyssnar på hans nya skiva Continuum. Det är en sådan skiva som man sällar hittar, där man tycker att alla låtar på skivan är bra. Den passar perfekt när man vill bara ta det lungt och mysa i soffan. Mina favoritlåtar från skivan är Waiting on the world to change, I don´t trust myself och I´m gonna find another you.

Men den ABSOLUT bästa från skivan är Slow dancing in a buring room, så lyssna och njut!



Jag har ju någon grej för killar som spelar gitarr ;)

Fast jag gillar min egen gittarrkille bäst :D 

Dåligt bloggande & möte med farbror blå

Usch vad lite jag har bloggat nu. Jag är fortfarande genomförkyld och det beror väl mest på det. Man får ingen ork till att göra något. Men igår gjorde iaf jag och N massor med jobb till vårt projektarbete så nu ska det bara sättas ihop, sen ska vi lämna in det för andra gången :)

Gaaah! Igår när jag hade hämtat älsklingen och P på krogen så blev jag stoppad av polisen! De hade någon superkontroll söder om stockholm och alla vara tvugna och stanna och blåsa. Jag var ju inte lite nervös men det gick bra iaf :) haha. Då har man gjort det också :)

Off to school

Nu ska jag iväg till skolan med N och leka lite med vårat projektarbete. Vi ska duka upp en provdukning i matsalen och sen ska vi till blomsteraffären och ICA och kolla lite priser för våra inköp. Nu känns det som att vi börjar få ihop ett riktigt projektarbete. Weiii :) 

Gaaah va söta

Åå jag sitter och kollar på Djur i fara på 4:an. Guuuud va söta pandorna är. Nästan så jag vill ha en som husdjur. Mmm vilka nallebjörnar, nästan så jag också fällde en tår när Linda gjorde det hehe.

Tuff brud

Cheeses, kolla in vilken söt liten tuffing :) Vilken gullunge

Inbjudningskort

Nu ska jag börja göra inbjudningskort i Photoshop till min studenmottagning. Gaaah kan inte fatta att jag tar studenten om 43 dagar!!!

Lauren

108200-536
Lauren Conrad är verkligen en utav mina favortitjejer i Hollywood. Hon har alltid klockrena outifits och lever "The American Drem". Vem vill inte ha hennes glamorösa liv? Praktik på Teen Vouge, plugga på Fashion Institute of Design and Merchandising i LA och köra runt i snyggaste mercedecen och ja man kan fortsätta i evigheter. 

Spana in hennes hemsida här. Där läste jag även att The Hills kommer tillbaka för en säsong 3! Weiiii!!! :D

Finally over

   

Äntligen börjar Britney se frisk och lycklig ut. Hoppas hon fortsätter i samma bana.

Go Britney!

In my bag

108200-531

I min väska har jag alltid allt jag behöver ha nära mig 24/7, så jag tänkte dela med mig om vad det finns i min lilla älskling (speedyn)

- Mobil (Perfekt för mig eftersom den är liten och rosa)
- Plånbok
- Ipod nano
- Min lilla mini-almenacka, superviktig, annars kan jag inte hålla koll på något
- Stimorol Fusion strawbeey/lime, godaste!
- Chanel puder, Universelle compacte

- Lancôme juicy tube, cerise
- Dior Kiss, snow cherry
- Aloe Lips från Forever, mitt absoluta favoritlypsyl. Klarar mig inte utan det!
- Miniburk med Niveas ansiktskräm, bra att ha om man blir akut torr i ansiktet 
- Busskort
- Nycklar

- Passerkort till skolan och jobbet


Mina studenskor

  

Åå mina små sötningar. Är verkligen helt kär i dem. Nu fattas fortfarande bara studentmössan men den borde komma på posten vilken dag som helst nu, hoppas jag.


Update: Fan fan fan... Jag prövade dem nu igen hemma och prövade gå runt med dem en stund. Och TYVÄR har jag kommit fram till att de är för små. Jag stod och velade i affären men valde tillslut dessa för en storlek upp kändes för stort. Men nu måste jag ge mig ut på jakt efter en storlek större innan de tar slut :(

Sjuklingen

Buhu. Jag har gått och blivit sjuk. Inte alls kul. Imorse kunde jag knappt prata när jag vaknade. Det blev ingen mattelektion eller turism. Orkade iaf gå upp och gå till hotelllektionen. Inte nog med det hade vi gastronomikväll ikväll. Men jag stannade iaf tills gästerna kom och hjälpte till med att duka upp och vika servetter och sånt. Sen gick jag hem, kände verkligen att jag inte skulle orkat att vara trevlig och glad och ta hand om gäster idag.

Nu sitter jag och halvligger i soffan hos älsklingen med laptopen i knät, som btw håller på att bränna sänder mina ben.

Nej nu ska jag sova... God natt

Studentskor!!

Nu har jag köpt mina studentskor!! Världens sötaste par på Din sko. Jag har varit inne på din sko flera dagar förra veckan men då hade de inga par som jag gillade. Men denna vecka har de tydligen fått in nya skor. För idag på väg hem från skolan så går jag och A till lilla centrumet där vi bor och går in på din sko. Och där står dem, sååååå fina vita pumps med rund tå och en sidenbandsrosett framme vid tårna. Svårt  att förklara resten av utseendet men de var verkligen precis som jag föreställt mina studenskor i huvudet. Bild kommer senare..

PLUS att de bara kostade 340 kronor. Hur bra är inte det?

Dagens



♥  Tröja, H&M
♥  Sjorts, H&M
♥  Halsband, Kapphal
♥  LV speedy
♥  Skor, Din sko 

Vackert

Åå jag älskar verkligen den här låten. Och i denna videon så har de klippt ihop med Grey´s Anatomy och jag tycker videon är så fin. Värd att se om man gillar GA...

Dagens



Pretty simlpe idag, tog en bild nu precis innan jag ska åka till älsklingen.

♥ Shorts, H&M
♥ Ribbat baslinne, H&M
♥ Kofta, Gina tricot

Och inga skor idag, har sprungit runt barfota på framsidan, mmm jag njuter av våren...

Duktiga Emilia

Nu har jag suttit och jobbat jätteduktigt med mitt och N´s projektarbete. Weii nu är jag stolt :P

Så nu förtjänar jag att få gå njuta av solen. Mmm..

image522

Drömväskor


       



Dream on Emilia...

Mmmm...


What to wear

 

Jag har ett litet kläd dilemma här hemma hehe. Jag tycker att outfit nummer två är snyggast men jag tror det kommer bli väldigt varmt med skjorta inne sen när man shake that thang på dansgolvet hehe. Så just nu lutar det åt outfit nummer 1. Dessutom har jag matchande naglar till det också:



Hmm...

Jessica hjärta John

image513

Åå vilka sötnosar. De är så söta tillsammans. Ska jag lyckas komma över Nick & Jessica nu?

Dagens shopping

   

Letade runt i flera timmar idag innan jag hittade något jag ville ha. Det blev en brun och en grå topp från H&M och ett par mörkblåa shorts, även de från H&M. Och till sist köpte jag H&Ms summer tan body lotion, efter att ha läst att den ska vara väldigt bra.

 

Provade mina nya shorts med min vita shorta med lite olika kombinationer. Jag gillar sidenbandet bäst. Men det är för att jag älskar rosetter.

Jag vill också köpa

Dessa Adidas-sneakers:

image505
Men får se om jag har råd efter jag köpt studentskor och klänning till skivan. Men en sak irriterar mig lite här: Storlek 39 kostar 538:- men storlek 38 kostar 496:- Fan att jag inte hade en storlek mindre :P

Nästa köp

Blir en stor brun skinnväska från Wedins som tyvär inte fanns på hemsidan men den liknar denna från Tiger (som liknar "the one and only" mulberry bayswater). Fast den som jag ska köpa ser inte riktigt lika mycket ut som en bayswater. Vilket jag tycker om, får inte vara för lik.

image504

Beroende igen?



Jag trodde inte jag skulle börja använda msn så mycket igen. Har inte användt det särskilt mycket på snart 2 år nu men nu har jag typ suttit flera timmar den här veckan. Har jag fallit tillbaka i fällan? :P

Slukad av modeblogg-världen



Oj oj oj nu har klockan bara rusat iväg. Nu har jag suttit i flera timmar och surfat runt på olika modebloggar och kollat in lite olika vårkollektioner för att inspireras bland andra Fillippa.k och Whyred 

  

  

  

Kan det bli vårvärme, tack!

Schooltime

Japp då var det igång igen. Känns som en evighet sedan. Men i skolan var allt som vanligt. Lärarna har som vanligt ingen koll. Våran hotell-lärare frågade liksom OSS: "Är praktiken slut nu eller?" Då blir man ju ganska trött. De om några, ska väl veta att den håller på till maj.
Dessutom så kanske nationella proven i svenska komma ivägen för våran klass Ålandsresa, vilket vore grymt tråkigt. Det skulle verkligen vara kul att åka iväg som en sista grej med klassen.

Idag har jag verkligen blivit taggad på allt som ska hända framöver. I veckan är det vår studentskiva, vilket ska bli grymt kul. Ser verkligen fram emot det. Nu börjar man förstå vad som närmar sig med stor steg. Det är bara flaket som har lite saker kvar på, vi ska fixa musik men A verkade ha någon kontakt där så det här kommer nog bli hur bra som helst.

Föressten åt jag supergod middag idag. Pastagratäng med avokadosallad, mums! Kändes lite nyttigare också. Älskar när man efter maten slipper känna att man bara tryckt i sig massa fett, som när man käkat pizza eller liknande. Men att jag åt nyttigt spelar väl inte så stor roll med tanke på hur mycket påskgodis jag har kvar. Här vid mitt skrivbord sitter jag i ett hav av påskharar, chokladägg, godispåsar och annt. Hemskt hehe och förmodligen så kommer jag ju proppa i mig allt också. Men nej! Skärpning, efter allt är slut (hihi) då ska jag börja va nyttigare. Jag har lovat J att börja springa med henne, vilket är bra då har jag någon som puschar mig och sen ska jag sluta med mitt vardagliga småätande och spara snasket till helgen. Japp så ska det bli! :) 

Ångest

Hjälp! Imorrn börjar skolan igen. Jag har inte varit i skolan på 6 veckor nu eftersom jag varit i Spanien. Känns som att tiden kommer gå så fort nu när man börjar gå till skolan igen. Snart kommer det typ vara över, allt, skolan, studenten. Precis det de här tankarna var sånt man slapp tänka på i Spanien, då bara levde man hehe. Slapp tänka på jobb, skola, praktik och annat.

Men nu ska jag inte hänga läpp här. Det löser sig, det brukar det göra iaf...

Strudentpresent?


Det är en sak jag funderat över. Det är det här med studenten och hur det funkar med presenterna. Vad önskar man sig i studentpresent egentligen, eller önskar man sig något överhuvud taget? Jag har ingen aning om hur det där fungerar. Kanske låter dumt, men det var iaf en tanke som ploppade upp nu... ;P


Påsken hemma hos mig

     

Lite foton jag tagit från påskmiddagen

Inga skor, men annat kul

 

I torsdags var jag och handlade. Meningen var att jag skulle köpa mina studentskor. Men de var självklart slut i min storlek! Och de andra jag tänkt mig såg inte lika bra ut i verkligheten som på bilderna. Så istället köpte jag en rosa träningshoodie med korta ärmar som jag tyckte var väldigt söt. Tänkte att den passar bra med mina nya joggingskor från addidas som är silvriga med rosa ränder på. Beach 2007, here I come! Eller något :P Haha 

Spanien shopping

Äntligen ska jag ta mig tid att lägg upp mina lilla fynd från Mallorca. Som sagt jag köpte inte mycket men iaf:

  En svart cocktail-klänning för 25 euro!!

 Mina favoriter från YSL, anticernes concealer & Infini curl mascara, billigare än hemma

Och dessutom världens sötaste skor till min guddotter som hon ska få när hon fyller år

Glad Påsk

image478

 ...:: *Glad Påsk* ::...

Nu ska vi snart äta påskmat, mums! Och påskäggen jag fått är också mums. På påsken kan man iaf äta massor med godis utan att få dåligt samvete. Dessutom innehöll ett utav mina påskägg ett jättefint halsband och ett jättegulligt vitt paraply med svarta hjärtan och en liten rosett på, man tackar.
Dags att frossa i köttbullar, ägg och prinskorv!

Hoppas alla får en supermysig påsk!

Studentskor

image476

Sådär. Det blev en ganska stor samling med skor iaf. Nu måste jag ut och leta i butikerna. Jag har ett par favoritet bland alla dessa. Får se om det blir någon utav dem. De ska ju passa med min klänning (ovan) också, och det är lite svårt att se i butiken. Men det blir nog bra tillslut :) Så varsågoda, frossa i studentskor (eller vanliga sommarskor):

Designerskor från Fendi & Jimmy Choo:



Nilson:



Asos & Din sko & Oasis:

   

Scorett:


Snart kommer...

Ska försöka knapra ihop ett litet studentskor inlägg, eftersom att både jag och många andra är ute efter det nu. Får se om jag hittar något.

Be right back...

Back in business

108200-455

Nu är jag hemma! Och sakta men säkert ska jag komma igång med bloggandet igen. Känns som en evighet sen jag satt och skrev här. Men iaf, Magaluf var underbart och jag har fått många fina minnen där nere. Jag kommer sakna alla underbara människor vi lärt känna :) Mer finns att läsa i min resedagbok som finns bland mina länkar. Tyvärr hann jag inte skriva så mycket där heller men det finns iaf lite text och bilder.

Nu är det mycket som kommer hända här hemma. Studenttiden är nu här och snart börjar alla skivor och då blir det fullt upp :) Jag måste köpa studentskor också och snart kommer våra studentmössor, jag ska söka jobb, jag ska skriva cv så jag kan söka jobb, jag ska plugga igen sånt jag missat under mallorca-tiden, jag ska packa ur väskan hehe, jag ska fundera ut vad jag ska göra med mitt liv, vad jag vill bli.

Som ni märker kommer jag ha fullt upp :P

Men det är skönt att vara hemma och snart ser det nog ut som vanligt här på bloggen igen :)

Puss & Kram

RSS 2.0