Blä för vädret

108200-311

Det regnar ute nu!! Helt sjukt! När kommer snön??

Lite färg tackar man väl inte nej till

108200-310

Nu har jag haft en liten skämbort mig själv morgon. Gud så skönt det var. Först härlig sovmorgon till halv 11. Härlig frukost med varm choklad med grädde :P min favorit :) Sedan gick jag till gymmet och solade. Skönt med en liten färg, okej man blev ju ingen Gisele direkt men iaf. Låg hela tiden och fantiserade att jag låg på en strand, hihi. Hur skönt som helst att känna lite värme i höstmörkret. Det tråkiga var bara att radion inte var igång i solarierummet så jag låg och gjorde små låtar med tickljudet från klockan haha.. :) Vad gör man inte för att underhålla sig själv. :) Sen när jag kom hem tog jag en lång härlig dusch och lät inpackningen sitta i hur länge som helst så nu är håret lent och skönt. Sedan avslutingsvis smörjde jag in hela kroppen med massa härliga krämer. Nu är det manikyr och pedikyrdags. You got to look smashing on new years eve! :)

Gå och lägg dig !!

Alltså hon är ju otrolig. Kan hon inte bara gå under jorden så vi slipper se henne! I mean look at her t-shirt! Sexy and dangerous?!?!?!? OMG!

God natt

Hihi det där spanskaklippet med satc fick mig att bli sugen på ett avsnitt. Tror jag ska ta ett avsnitt från säsong två blev lite sugen på de äldre avsnitten.
 Så nu säger jag godnatt och överlåter dataskärmen till Carrie & co...
♥ God Natt ♥

Haha Sex and the city på spanska?!

108200-309

HAHA wtf ??!??!?

Jag är så glad att vi inte dubbar serier och filmer i sverige!

H&M blundar för kylan :)

 

Här har H&M plockat ut det snyggast
ur vårkollektionen. Jag tyckte iaf att det var det finaste. Känns lite konstigt att titta på vårkläder när det inte ens har kommit snö än.. Känns som vintern inte ens har börjat. Hoppas hoppas att det inte blir en lång vinter som det var förra året. Då fick vi knappt någon vår. Tråkigt när det går direkt från vinter till sommar. Men nu kan det gärna komma lite snö så vi kan åka skidor i fjällen! Eller åka dit överhuvudtaget. Just nu är bara 4 av 25 backar öppna i lofsdalen :(


Nästa köp :)



Så fort jag får lön ska jag beställa de här sötingarna från asos :) Om det finns några pengar kvar efter fjällen hehe. Måste iaf ha svarta kuvertväskan. Har kollat på den typ varje dag sen den kom in på asos. So cute!

Ha-begär

108200-305

Dagens ha-begär är den här koftan från Manoush. Vill verkligen köpa den men jag kan verkligen inte. Måste spara penger till fjällen i januari :/ Då kommer den säkert inte finnas kvar :( Hoppas hoppas...

Bild: La Redoute


Hjälp mig! Gaaah!

Idag var jag och mammsen och shoppade lite. Tänkte göra ännu ett försök på mellandagsrean. Hittade jättefina kläder hehe dock inget på rea såklart :P Jag är inte så förtjust i reor, känns som att butikerna bara vill få bort gammalt skräp. Men jag köpte lite grejer hehe till origanlpris trots att jag inte borde röra min plånbok just nu men vadå, man måste ju se bra ut på nyårsafton :)

Det här köpte jag:



♥ Grå klänning, Gina Tricot
♥ Svart ribbat baslinne, H&M
♥ Överdelen till min mörklila mysdress, H&M (Hade världens tur och hittade sista lila tröjan och så var det min storlek, that made my day)
♥ Svarta strumpbyxor, Lindex

♥ Svart top med sidenband i midjan, Gina Tricot, se nedan: 

Jag hade tänkt att ha den här toppen fast som en klänning på nyårsafton. Till den hade jag tänkt att ha mina louboutin lookalikes och min svarta kuvertväska från asos. Men jag behöver lite hjälp vet inte hur jag ska ha klänningen. Med vilket skärp/sidenband blir det finast? Jag kan inte bestämma mig :/

  <-- Här med det svarta sidenbandet som hör till toppen

 <-- Med rött lackskärp från ASOS 

 <-- Med vitt sidenband

Dessutom har jag ett annat problem. Vet någon något tips för att man inte ska halka ur skon när man har strumpbyxor och pumps? :) Kan knappt gå i mina som det är nu. Och jag måste ha de skorna hehe. Passar bäst med allt annat. Har någon något bra tips?

Julklapparna på bild :)

Nu när jag äntligen är hemma och har tillgång till kamera så tänkte jag visa mina julklappar.

108200-295

Inte världens bästa bild men det står ju som sagt redan i ett inlägg där nere vad jag fått så det kändes onödigt att ta bild på allt i detalj. Förutom min precious speedy såklart den kommer ni nog se mycket av i min blogg hehe.

 Btw älskar jag Louis Vuittons presentförpackningar och rosetten är ju bara för söt :) Var bara tvungen att ta en bild på det med ;)


Vad ska du ha på dig på nyår?

108200-294

Dagens fråga: Vad har ni alla där ute tänkt att ha på er på nyår? Kul att höra och få lite insperation :) jag har fortfarande inte bestämt mig än, gaaaah!

Victoria´s Secret Fashion Show 2006

108200-290

 

Igår fick vi svenskar äntligen se Victora´s Secret årliga fashion show. Jag tyckte den var helt underbar och som vanligt önskar man att man hade allt som de har. Jag blir mest avundsjuk på deras fantastiska hår. Riktiga Hollywoodsvall. Underkläderna var riktigt cute, även om det mesta är sånt man inte har på sig i sängkammaren direkt. Men det fanns några goodies med iaf. Justin Timberlake passade perfekt för den här showen just med Sexy-temat och så :P När sjutton ska de öppna en affär i Stockholm? Jag tror det skulle bra en hit. :) Vad tror ni? Skulle ni handla där om de öppnade i Sverige?

Lägenheten börjar äntligen bli klar

108200-287

 

Jag har ju länge sagt att jag skulle visa lite bilder från lägenheten. (Min pojkväns fast jag bor där ganska mycket och hehe det är jag som ansvarar mest för inredningen :P) Nu börjar det faktiskt bli riktigt fint här inne. Det var ca 2 och en halv månad sedan inflytten och lägenheten är snart klar. Känns väldigt bra. Det som fattas nu är lite hyllor, lampor och grdinerna som min mamma ska sy när hon hinner. Igår var vi på ikea och köpte ett vardagsrumsbord och så köpte vi lite kuddar, en kökslampa och andra småsaker. Det är en så himla stor skillnad här nu mot hur det såg ut innan vi flyttade in. Så här såg det ut då:

Då:  Nu: Se ovan

Finfina julklappar

Julen 2006 var verkligen hur bra som helst. Vi hade det jättemysigt ute på landet hos farfar. Som vanligt åt man lika mycket som man normalt gör under en vecka. Hihi så nu får det vara lite lungt på mat fronten kanske. :P Fick så himla bra och fina julklappar, är supernöjd. Här är några:

* Louis Vitton Speedy 30    
Tack älskling!!! Bästa julklappen i mitt liv. Åå den är så fin min älskade väska. Min andra älskling :P


* Presentkort på Zara

* Pengar

* Prenumeration på VR

* Mysbyxor i mörklila

* Bröllopsmagasin

* Ysl Mascara

* Ysl Concealer
* Buzz Music Quiz (Ett Playstationspel)
* Buzz the Big Quiz
* Jättesött set, halsduk, mössa och vantar
* Duntofflor
* Godis
* Underkläder
* Dior kiss i färgen Snow cherry
* Biotherme Ansiktsmask på tub
* Gymväska, handduk och vattenflaska från jobbet :)

Det var det jag kom ihåg iaf. Tänkte också visa en utav prestenerna jag gav till älskling. Jag gjorde ett fotoalbum från våran greklandsresa i somras. Det tog en himla massa tid men resultatet blev riktigt bra. Jag gjorde det som en liten sagobok. Och sedan klippte jag och klistrade dag efter dag haha :P

       

Fick min älskade LV Speedy i julklapp!

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!
108200-236
Åå bättre jul har det aldrig varit. Älskling du är bäst i världen vet du det. Och nu är jag lyckligast i världen. Ska nog sova med min älskade Speedy 30 så att inget händer med den haha. Den är så fin, finare än jag trott. Haha fast jag har direkt satt ett annat mål nu. Nu ska jag spara ihop själv till en Louis vuitton plånbok så den kan matcha min lilla älskling..


TUSEN TACK TILL VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!

Hihi jag är den lyckligaste tjejen i världen just nu...


Bild kommer så fort jag kan

God Jul !!!

108200-276

P.S Tar bloggpaus fram till annandagen eftersom jag är bortrest

Nyårsdrömmar



Imorgon är det julafton. Då är klädvalet ganska lätt. Man tar något lagom fint och gärna en mysig stickad kofta att ha då det blir lite småkyligt. Sen lägger man till lite rött så har man en juloutfit. Men mitt stora problem nu är min nyårsoutfit. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag vill ha klänning! Det är ett måste, gärna en svart pluffig. Min dröm-nyårsaftonklänning är den sista här ovanför. Det är en Vera Wang, men smakar det så kostar det. :( Men man kan ju alltid titta och drömma. För att få ha på sig någon utav de här klänningarna ovanför, vore verkligen en dröm.  

 Ett par Louboutin-heels till vore inte heller dumt :P

Bilder: Net-a-Porter

Sov gott :)

108200-263 God natt


Can Santa bring some snow this year, please...


Studentklänning?!

 108200-261 

De här klänningarna är så himla fina. Det är i stil med dessa som jag vill att min studentklänning ska se ut. Jag älskar vita klänningar som har svarta detaljer, det bryter av så snyggt. Klänningarna kommer från La Perla.

Dan före dan före doppare dan

108200-258 
Vår fina julgran (Hur stor som helst hehe, den får knappt plats där den brukar stå, men det är så julgranar ska vara tycker jag. För jag gillar stora och amerikanskliknande granar mer än den vanligaste svenska typen, därför har vi kungsgran, som är mycket större och tätare) Haha nödvändig information, not :)

Julen är så mysig. Man får verkligen en speciell myskänsla vid julen. Just dagarna innan julafton är speciella. Idag klädde vi granen och åt lussebullar och drack varm choklad med grädde.. Mums! Längtar tills julafton dels till presenterna men också att äta julmaten för i år har jag inte ätit någon jul mat alls innan julafton vilket man alltid annars brukar göra. Så nu tror jag att julbordet kommer bli mycket godare.

Ååå bra 2 dagar kvar...


Ny design

Har fipplat lite med en ny design på bloggen. Det enda som ska fixas nu är rubrikerna ser lite konstigt ut men vad tycks? Bättre än den förra?

"It´s a Chrismukkah miracle"

108200-256 108200-257
Helt otroligt i mitt sensate blogginlägg skrev jag precis om att det är så tråkigt att vi inte får någon snö till jul. Sen när min pappa kommer hem och jag går ner till köket. Så säger han "Det snöar ute" Ååå jag blev så glad och sprang direkt till fönstret och kollade. Kunde inte låta bli att ta några bilder från våran tomt. Hoppas bara att snön får ligga kvar ett tag nu <3

Som Seth skulle säga:
 
It´s a Chrismukkah miracle! 


Jullov och massor med julmys

108200-255

Idag blev det äntligen jullov. Fast egentligen så är det jullov på riktigt på torsdag då vi har julavslutning men imorrn är jag ledig så jullovet börjar redan idag :) Känns så himla mysigt. Jag älskar verkligen julen. I år ska vi vara hos min farfar som bor ute på landet i strängnes. Så himla synd att det inte kommer vara snö, det är så himla fint där ute när det är snö överallt. :( Men men mysigt ska det bli iaf. Sedan på juldagen så kommer min söta pojkvän ut dit också och då ska vi ge varandra våra julklappar :) Och något till farfar såklart eftersom att han fyller år på juldagen. Mmmmm mys, mys och mys och ha en riktigt supergo jul :) 

Dagens outfit

108200-254 <-- Dagens outfit

* Stickad kofta, Gina Tricot
* Ribbat vitt linne, H&M
* Halsband, Glitter
* Jeans, H&M

Tv3 sänder Victorias Secret!! :D

108200-211

Jaaaaaa. Skrev om det förut att jag hoppades att någon svensk kanal skulle visa Victoria´s Secrets underklädesshow. Den 27/12 sänds den, så sätt en liten plupp i almenackan, det gör iaf jag.


Dagens outfit

108200-252 

Diadem, Åhléns
Stickad tröja, Vero Moda
Skärp, ASOS
Jeans, H&M
Bruna stövlar, Din Sko
Nagellack, Mavala Nr. 2 Madrid


Happy family!

108200-247

Så söta familje bilder på Bitt/Jolie, från senaste numret av People. Shiloh kommer nog bli en riktig knockout när hon blir stor. Så söt, vilka plutis-läppar...




Nick Lachey ska gifta sig, noooooooooooooooooo!!!

108200-244

Det får inte vara sant, vill inte, vill inte, vill inte tro på det här. Nooooooooooooooooooooo....
 
(Jessica & Nick, you will always be my perfect couple) ;P


Hot as hell

108200-243

OMG me wants! Den här Chanelkappan är ett sådant klädplagg you would almost kill for ;)

Lyllos Mischa Barton!!!

Emilias Önskelista

Tänkte dela med mig om mina önskningar inför julen, so here it is:

108200-236

1. Louis Vuitton Speedy 30

2. Rosa resväska

3. YSL Mascara

4. YSL Concealer

5. En till mysdress i någon fin färg

6. Pengar eller presentkort (Zara, topshop, åhléns)

7. Playstationspelat Buzz Music Quiz (Har testat en gång och det var grymt kul)

Matteprov och julbord imorrn!

Emilia! Vad håller du på med? Ja, det kan man ju fan undra klockan är 23:04 och jag har inte börjat plugga än till matteprovet imorrn. Dels för att jag inte orkat, dels för att läraren sa att det mer var som ett läxförhör och dels för att det känns som att jag kan. Men man ska ju alltid kolla igenom iaf så att man inte missat eller glömt något.. Får göra det i sängen nu.

Något annat väldigt irriternade! Imorrn har vi julbord i Novisen (våran lärlingsrestaurang) och som varje år så hjälps alla åt även vi i hotell-klassen. Och jag kan inte hitta mina serveringskläder! Jag har som vanligt lagt dem på ett sånt där smart ställe som man tycker är smart när man väl lägger de där. Men nu har jag fan letat överallt! Hittade kockkläderna för de har legat på samma ställe sen i ettan då vi slutade använda den men serveringskläderna har jag lagt någonstans efter senaste gastronomikvällen. Ska leta mer imorgon nu måste jag plugga matte!

That´s all...

Good night... <3

Alfons en liten puppi nr. 2 kanske?

Alfons <-- Alfons, plutten

Hihi gick hem till Jenny idag efter skolan för att hälsa på hennes lilla sötnos Alfons. Han är bara 9 veckor och sååååå liten och såååååååååååå söt. :) Hihi jag är ju en riktigt svagis när det gäller hundvalpar.  Jag vet ju då att jag kommer att smyga upp och hälsa på den sötnosen flera gånger. Mmmm de är så mysiga när de är så små och busiga. Riktiga cuties...

Tipp tapp, tipp tapp...

108200-234

När man ändå kör på med en lista så kan ja lika gärna dra till med en till. Den här var så mysig, hittade den från Honeydew.

Har du köpt en chokladkalender?
Nej men jag fick en av mamma och pappa
Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt?
Nej jag ligger typ 5 luckor efter
Har du hunnit med att köpa julklappar?
Nej har bara köpt en halv av 12 st!!!!!!
Till vem är det svårast att köpa till?
Jag har ju inte köpt än men mamma är nog ganska klurig eftersom att hon fyller år precis innan då har man redan köpt något bra.
Dricker du alkoholfri glögg?
Dricker ingen glögg alls
Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
Jo det var väl förr när man faktiskt hade tid att åka in till stan och handla vilket jag inte alls har nu.
Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?
Har bara sett 2 minuter av årets och den verkade inte så bra. Ingen slår Sunes jul och Mysteriet på greveholm! Vi har båda på VHS och jag kan fortfarande sitta och titta på dem.
Säg en person som du velat säga "God Jul" till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?
I år har jag inte hunnit säga god jul till någon än.
Vem är det som julpyntar hemma hos er?
Mamma fixar inomhus och pappa sätter upp belysningen ute.
Älskar du att få julklappar eller att ge bort?
Hihi att få är kul men att se någon bli glad över något man själv lagt en tanke bakom är kul.
Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?
Hemma i Sverige såklart. Jag har faktiskt firat jul utomlands 2 ggr. En i England på den tiden då min farfar fortfarande bodde där, det var supermysigt. Sedan en gång på Kanarieöarna med hela släkten och det var väl kul men någon julkänsla fick man inte av att gå i bikini på julafton. Dessutom åt vi på en kinakrog haha!
Känner du någon julstämning nu?
Nja inte här i babys lägenhet. Här har vi bara satt upp en adventsljusstake och en minijulgran. Men när man går tex. inne i stan förbi NK´s julskyltning så kommer man lite i stämmning. Fast utan snön så försvinner ju halv glädjen med julen. :(

God Jul !!!

4 is the magic number

108200-233

Detta visste du inte om mig:

Fyra jobb som jag haft:

  • "Monterflicka" på båtmässan (Ej som det låter, utan servera kaffe, läsk, korv osv till kunder som vill låna pengar) ;)
  • Räknas barnvakt?
  • Grand Hõtel
  • Sedan har jag bara praktiserat bla. på olika hotell 3 ggr, italiensk restaurang, dagis, inredningsbutik och bank. :) Dock obetalt såklart :)

Fyra filmer jag kan se om och om igen:

  • Moulin Rouge
  • Devil wears prada 
  • Titanic 
  • Wedding planner  

Fyra TV-program jag älskar att titta på:

  • O.C 
  • Desperate Housewives
  • Prison Break 
  • Lost 

Fyra Webbsidor jag besöker dagligen:

  • Aftonbladet
  • Playahead (Jaa, jag har fortfarande pa :P haha)
  • Bloggen
  • Google

Fyra favorit-maträtter:

  • God köttbit med klyftpotatis, sparris, grillad majskolv och bearnaisesås (Slår allt)
  • Pizza
  • Pappas "Pennor med köttfärssås" som vi kallar det hemma 
  • Farfars rådjurssadel med hans underbart goda svampsås plus potatis från grannen Harrys potatisland :)

Fyra drycker:

  • Cola med is och citron 
  • Oboy 
  • Icetea peach 
  • Favvodrink på krogen: Fuzzy navel, Sex on the Beach och Cosmopolitan 

Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:

  • Någon strand vart som helst där det är varmt
  • New York
  • Paris
  • Hemma (Haha för just nu sitter jag fast i älsklingens lägenhet ;P har ingen skjuts hem) :P

Nobel, tjusigt tjusigt

108200-232

Har suttit och småkollat lite på Nobelfesten medan jag har pillat lite på mitt tal till svenskan imorrn. Tjusigt och elegant is the only word for this party. Det skulle vara riktigt häftigt att få vara med om en sådan stor fest eller tillställning som det nog passar mer att kalla den för. Själv så tycker jag väl inte att nobel är en så jättespeciell händelse. I mitt fall så blir det bara extra ansträngade med tanke på vart jag jobbar och praktiserar. Jag jobbade i lördags och låt mig bara säga att det var verkligen min otursdag. Började med att jag försov mig och kom 2 timmar försent till jobbet! Aousch! Sen var det frukostar ända till efter klockan 12! Minibaren ska vi inte ens prata om! Men vi körde järnet och gjorde hela Grandhuset på 2 och en halv timme! Eloge till mig, Johan och Adam! Totalt gled glasbackarna på minibarsvagnen av 3 gånger och alla gånger krossades lika många glas i korridorerna. Sedan när jag och Johan gjorde fyllde på minibarerna i Burmanska (huset bredvid Grand, som byggds om till hotellrum) så fortsatte oturen och stressen ännu mer. På vägen tillbaka till Grandhuset så körde vi några vagnar och bord med disk som hade samlats upp sedan frukosten. Så föll först en hel bricka ut på golvet med fil, musli, juice och porslin och glas krossades. Plockar upp hinner på 1 meter och då ramlar en ramlösaflaska ut från vagnen och även den krossas i golvet. Då är vi så slut att vi bara lämnar den där. Och som grädden på moset när vi kör ner för den sista sluttningen så ramlar ett saltkar ut på golvet och rullar ner för sluttningen och sprider en hel rand med salt längs golvet. Då kunde jag inte annat än asgarva. :) Att spilla salt betyder ju otur. Det var ganska kul. Klockan är nu 16.20 och jag skulle sluta 15. Så frågar eller ber Annika (hur snällt som helst också, hon är ju så söt så man kan inte säga nej) om jag kan stanna kvar i en timme. Så vid 17 går jag äntligen mot omklädningsrummet, helt slut efter en dag som egentligen bara skulle varit en 6 timmars dag som lite extra hjälp. Men men sen var tåget försenat med tjugo minuter och kör jättesakta hela vägen till flempan där tåget helt plötsöigt tas ur trafik. Så där fick jag vänta på nästa tåg. Jag var hemma 18.30!! Sjukt.. När man skulle sluta 15 liksom! Tough day if I may say! 

By the way: 

 Madeleines klänning var som vanligt den snyggaste.     

Tragiska människa, Ge upp!!

Såååååå ute för flera år sedan!!

OMG! Finns det någon mer tragisk människa än Linda Rosing. Seriöst, make up your mind girl. Man kan inte ena sekunden vara partiledare (dessutom en korkad sådan), andra vara supermamma, tredje säga att man aldrig mer ska vika ut sig och bara några månader senare säga att "Varför inte, jag har ju en kropp för det" och vika ut sig och inte nog med det sedan försöka IGEN med en musikkarriär som inte ens funkade för fem öre hon försökte senast. Och videon ska vi inte ens tala om. See for yourselfs. Jag säger bara stackars människa alltså!!

Liten update: Lindra Rosing ska nu byta namn till BIONDA?!?!?! Omg omg, orkar inte ens kommentera hur desperat denna människa är och dessutom tacky!

Söta älsklingen

Sitter här hos min lilla sötnos. Han är så söt just nu och duktig. Han står nämligen i köket och lagar middagen. :) Åå det är så skönt att bara sitta och ta det lungt och bara sätta sig vid dukat bord. Min lilla pluttis :) hihi. Dagens deal älskling gör middagen, jag gör efterrätten. Haha det blir kladdkaka (again!) Orkar bry sig nu det är ju jul :) Banta det gör man innan sommaren :P

Nu är maten klar... :) Mums!

The Kladdkaka of doom :P

Thank god it´s friday. Då får man en ursäkt att baka. Kladdkaka blev det såklart. Mumsfilibabba. Den här är verkligen världens godaste. För er som älskar kladdkakor så rekomenderar jag verkligen  er att köpa boken "Kladdkakor". Där finns världens godaste chokladkakor och allt gott man vill ha när suget av choklad smyger sig fram. Mina favoriter från boken är Klassisk kladdkaka och Sega chokladrutor. Tänkte dela med mig av ett recpet:
108200-228
Klassisk kladdkaka
Du behöver:
Ströbröd
100 g smör eller margarin
2 ägg
3 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker
1/2 krm salt

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter.
3. Smält smöret på låg värme.
4. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan smöret.
5. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt och rör ner blandningen i äggsmeten. Rör försiktigt sönder eventuella klumpar.
6. Häll smeten i formen och grädda cirka 20 minuter.

OBS! Kontrollera kakan efter ca, 12-13 minuter med vissa ugnar så kan det räcka. Idag tog jag bara 14 minuter och den blev ändå för torr. Så känn hela tiden med provsticka så att man får den sådär härligt superkladdig.

108200-229 Boken "Kladdkakor" av Maria Öhrn

RSS 2.0