New England


Bilder från Ocean House

Just nu går jag runt och fantiserar om vårat sovrum varje dag. Just nu är det ju bara vitt alltihop eftersom vi inte hade bestämt stil där inne. Men nu har vi nog bestämt oss för vad vi ska köra på. En gammal favorit: New England stilen. Jag har bland annat surfat på Ocean House och fått massor av inspiration. Nu får det bli några besök på NK på plan 4 och lexington och Gant för att få inspiration :)

Här ska inredas :P

En trött Emilia rapporterar

Usch vilken seg vecka! Har knappt orkat sätta mig vid datorn sedan i söndags då jag kom hem från Göteborg. Har blivit 2 sena dagar på jobbet pga av att vi haft mycket på gång så man är verkligen trött när man kommer hem efter 11 timmars arbete varje dag.

Hur som helst, vi hade det jättebra i Göteborg. Det var så kul att träffa Nathalie igen :) Vi hade en hemmamyskväll hos Nathalie och en utekväll med deras kompisar där nere. Vi hade så kul! Så det ska vi självklart göra om :)

Jag längtar väldigt mycket till helg just nu. Inte för att få göra något speciellt utan för att jag bara vill vara ledig. Fast ledigt blir det inte hela helgen för på lördag ska vi ha försäljningsutbildning på jobbet mellan 10-14 så det blir ju att gå up vid 8 ändå. Men M jobbar ändå på lördag så det spelar ingen roll för mig. I helgen ska vi fira älsklingens examen. Nu är han äntligen färdig mäklare. Jag är så stolt :) hihi.


Imorgon bär det av

Äntligen är det torsdag! Det betyder att vi åker till Göteborg imorgon, weiii. Självklart så reser Camilla och jag troget med moderbolaget haha, så nu är det bäst för dem att de sköter sig. Vi kommer säkert känna igen flera från personalen ombord eftersom nästan alla varit hos oss på utbildningar flera gånger. Hoppas bara att det inte blir förseningar, fast då blir det intresant att se hur personalen agerar. Nu blev det mycket jobbsnack här hehe och det lär ju bli en del tågsnack mellan mig och Milla imorgon på tåget också haha.

I Göteborg kommer vi att ha en myskväll hemma hos Nathalie och en utekväll med hennes gbg gäng. Det kommer bli så kul och jag är så taggad.

Nu ska jag snart sova så jag orkar upp till tåget imorgon. God natt ♥

Nostalgi

Jag sitter just nu och lyssnar på Spotify, det blir nästan lite youtube effekten när man loggar in där, man hittar så mycket nytt men speciellt gamla låtar man hade glömt bort, så man fastnar lätt länge. Jag satt och gick igenom några partyremixar och så kom jag till låten nedan. Det är ingen bra låt NU jag vet, den är rätt så hemsk faktiskt. MEN wow vilken känsla jag får i hela kroppen när jag hör den låten. Det är som att man hoppar rakt tillbaka till högstadiet igen.



Som sagt, nostalgi eller vad ;) Undrar verkligen varför man gillar de där bebis rösterna så mycket när man var 13 år :)

Dagens upptäckt

Blev många "dagens" idag men idag på väg hem från jobbet kom jag helt plötsligt på att:

Min prövotid på körkortet är över!

Den gick ut den 15:e januari, pjuu skönt :)

Dagens: Irriterade

Brevid mig på tunnelbanan: Fjortisar som har 30 lager för mörk foundation och spindelögonfransar och kläder ska vi inte ens tala om, ja detta är inte det som är irriterande för alla har vi varit fjortisar någongång. MEN det som irriterar mig är att de tuggade tuggummi så hårt och så snabbt (!) att jag ville ställa mig upp och bara skrika sluta smaska för i helvete! Sånt där kan verkligen göra mig sjukt irriterad.

Jag vet att jag kan irritera mig på mycket småsaker men det här måste ni väl hålla med mig om att det är GRYMT irriterande?

Söndag

Idag har jag verkligen haft en vilodag. Känner mig fortfarande lite krasslig men ändå bättre än igår. Så nu är det bara hoppas på att jag inte blir sjukare. Jag och Camilla åker ju till Göteborg på fredag så då får jag inte vara sjuk. Kommer bli så kul!

Nu har Cissi fixat så att min nya design fungerat även i explorer. Tur att jag har Cissi som gör bloggen så fin :)

Superkur


Mängder med vatten, kamomillte med honung och c-vitamin.


Jag känner att jag är påväg att bli sjuk. Undra om det här hjälper hehe :)

Club Sandwich

Igår var det en riktigt soft fredag. Först en ganska lugn dag på jobbet som avslutades med en och en halv timmes träning. Till middag lagade jag hemmagjord club sandwich som jag har velat göra länge ifrån kokboken mera fredagsgourmet. Den blev supergod men självklart inte i närheten så god som Grand Hôtels, de är sjukt goda! Till efterrätt vart det B&J och äntligen fick jag testa Half baked som är en mix av mina favoritsmaker cookiedough och chocolate fudge brownie, den var inte dålig den! :)


Fungerar headern?

Ser nu att headern inte fungerar om man öppnar bloggen i explorer. Åå varför kan inte hela världen bara övergå till Mozilla. Hehe jag har ingen aning om vad som är fel, så nu ska jag prata med Cissi, min expert.

Idag var det ju premiär på gymmet. Det var riktigt kul och vi körde mycket kondition och avslutade med lite styrka. Nu är vi riktigt sugna på att börja gå på alla olika klasser. Men det jag måste skaffa asap är ett par vanliga hörlurar (jag har bara till sony ericsson och ipod) eftersom att varje träningsmaskin har en egen dataskärm där man kan se på tv, lyssna på ipod och koppla in usbminnen. Så jag tänkte ladda mitt usbminne med musik och ta med hörlurar så slipper jag köpa en liten mp3 (var ett tag sugen på typ en ipod shuffle).

Idag kom äntligen älsklingen hem från Florida så nu slipper jag bo ensam :) Nu måste jag verkligen sova, så jag orkar gå upp imorgon.

God natt ♥

Bring the spring in



Det är så härligt att städa ut julen och få ta in massa vårtecken. Tulpaner piggar upp så mycket och är en utav fina favoritblommor. Jag längtar så mycket till sol, uteserveringar, shorts och ballrinas. Mmmm...

Ny design och nytt liv ;)

Gillar ni nya desigen?
Jag är supernöjd! Såklart är det Cissi som varit i farten igen. Hon är så duktigt på sånt här!

Imorrn är det premiär för mig hihi. Jag ska nämligen börja träna, på riktigt! Och just nu är jag så jäkla taggad och varje morgon när jag gått förbi gymmet och sett hur de lastat in alla nya och fina saker har jag bara blivit ännu mer sugen. Hehe jag såg i expressen idag att det tydligen är big news. Jag tror iaf eller jag hoppas att jag kommer känna mig lika taggad efter några veckor. I better, för nu är jag ju fast med det här gymkortet i ett år :)

Så imorrn är det team Emilia, Camilla och Eleni på gymmet ;) Det känns så kul att man kommer ha lite träningskompisar, då kan man peppa varandra och gå på klasser tillsammans.

Nu ska jag se på mitt efterlängtade ny avsnitt av Gossip Girl. Ciao!

Back to reality

Då var det slut på det roliga, alltså ledigheten. I måndags började jag jobba igen och vi körde inte med en mjukstart vi. Vi kickade igång med ett event för över 100 personer idag. Så det var mycket att förbereda i måndags inför idag eftersom vi var lediga igår. Men hur som helst så gick det strålande idag. Vi har väldigt mycket events på g nu. Det närmaste är på lördag då vi har 195 personer som kommer fast det är bara vanlig konferens, så det är inga problem.

Det känns ganska konstigt att jobba igen. Man gick ju verkligen ner i dvala under den 2 veckor långa ledigheten. Det blir inte bättre av att alla i min närhet åker utomlands hit och dit. Just nu är min älskling i Florida och glassar sig till den 14:e så jag är ensam hemma, väldigt tråkigt. Men jag ska förhoppningsvis få sällskap av Camilla några dagar :) Problemet är bara att vi inte alltid börjar samtidigt. Men det är hur som helst trevligt med sällskap. Jag hatar att vara ensam, det känns så tragiskt när man sitter och äter själv. Jag är ju van vid att alltid ha någon vid mig.

Jaja nu ska jag äta i min ensamhet haha :P Nej nej jag har sällskap ikväll: Av mina serier på datorn hihi :)

I´m off to snowland

Inte riktigt men till Järvsö och där är det riktigt mycket snö och riktigt kallt just nu (-12C) brr.
Jag åker dit över helgen med Camilla fast vi ska bo med min familj i stugan vi lånade förra året (våran stuga i Järvsö kan man nämligen inte bo i på vintern). Så imorrn blir det snowboardåkning i järvsöbacken. Jag har längtat efter att åka bärda länge nu så det kommer bli kul :)


Från Järvsöbacken förra året när jag var där med Cissi

RSS 2.0