ASOS-paketet här! :D

Jaaa, äntligen har jag fått mitt paket från ASOS. Blev förvånad över hur snabbt det gick, tog bara tre dagar. Men allt är iaf hur snyggt som helst. Ska lägga in bilder sen när jag har digitalkameran här. Jag är lite kär i kuvertväskan, den var t.o.m. snyggare i verkligheten :D Weiii är så glad!!

Och nu är det ju helg!! Och jag fyller 18 på söndag!!! :D
Längtar till imorrn, då ska älsklingen fira mig. Han har bara sagt att jag ska packa väskan och ha med mig vanliga och fina kläder :) Hmm undra vad vi ska göra? Hihi det är så kul, jag älskar överraskningar!!

Dagens inköp

        Zara kofta              Cookie

Tittade förbi på Scorett idag men ytterligare en gång (tredje gången) fick jag gå ut besviken, för att de inte hade mina skor. Men då var jag tvungen att tröst-köpa något. Det blev en grå kofta från Zara, syns inte så bra på bilden eftersom att jag tog med mobil, sen blev det lite mer grejor till älsklingens lägenhet. Kan inte säga vad det är eftersom att det är en present och han läser nog det här, men de kommer iaf passa asbra med hans stora audrey hepburn tavla från ikea. Och sedan vart det en liten belöning för mitt slit idag på jobbet :) haha dagens ursäkt , en choklad-cookie från Wayne´s coffee, mums äter på den nu :)

Ikea tavla



My shoes

Shoes

Har länge planerat att lägga upp en bild på mina shoes, så nu gör jag det :)

Första kändisen på jobbet

108200-44

 Idag fick jag äntligen träffa min första kändis på jobbet. Tyvärr så får jag inte säga vem det är, hotellets policy. Men jag kan säga att det är en som är väldigt känd i fotbollsvärlden. :D Hihi han var iaf jättetrevlig och allt gick bra, jag klanatade mig inte eller något sånt :) Så nu har jag jobbat i 5 dagar på Grand Hotel och jag har redan sett en kändis :) Fast jag har gått upp till några människor jag inte vetat om att de var kända också. En var tydligen en utav Sveriges mäktigaste affärsmän och en var någon känd vin-kille :) Hihi men jag väntar på den dagen då någon ska säga: "Emilia går du upp med den där brickan är du snäll, det är till Mrs. J Simpson"  Haha jag skulle dö. Då skulle jag skita i att man inte ska be om autografer och sånt. Jag skulle göra det ändå!! :D

Cafémys

Cafémys
Mmm så mysigt det är att fika. Blev så sugen nu när jag sitter här och huttrar med min rosa fleecetröja vid datorn. Igår vart det en riktig superfika med C och N. Skulle egentligen bara ta en snabbfika men det är ju så mysigt att man glömmer bort tiden så vi satt där i nästan en timme. Brassade på riktigt rejält med kladdkaka och varm choklad med grädde på det supermysiga cafét John Chris på Drottninggatan.

Det bästa med vintern är att man får en anledning till att dricka varm choklad, min absoluta favorit!! :D


Avundsjuk?

Ashley

Ha begär eller vad?!? Jag vill  ha Christian Louboutin skorna och I would die for her Hermes Birkin Bag!


Jessica är vacker!

Jessica vacker

Finns det något vackrare än denna människa? Förmodligen inte. Det här är Jessica för mig! Inte det här. Ärligt talat (can´t belive what I´m about to say) så är hon riktigt ful här



Jessica?

Jessica?

Vad håller hon på med? Jessica ser ju inte riktigt klok ut med den där sminkningen. Och vad har hänt med hennes läppar ? Okej det är ju efter en fest dessa bilder tagits, but still! I miss the old Jessica! Please come back!



Skolfoto

Gud va skönt att det är klart. Men det känns så himla bra för att kortet blev hur bra som helst. Längtar verkligen tills skolkatalogen kommer ut nu :) Kommer absolut lägg upp det här så alla kan se våran incest-klass haha :D


Beställde just från ASOS

Asos-beställningen
Sådär, då var det klart! Äntligen beställde jag det röda lackbältet jag velat ha länge nu från ASOS. Passade på att slänga in lite andra grejor. En puderborstefrån Bourjois, en svart enkel kuvertväska och bronzing pearls från Lizzie. Hoppas allt kommer innan nästa fredag för då vill jag ha den svarta kuvertväskan, då det är partydags!  

Sämre stil nu: Britney Spears

Britney förr  Britney NU

Okej den bilden till vänster är en tidningsbild och den är retuscherad så det bara skriker om det. MEN, det är ju ändå inget snack om saken Britney Spears har blivit en riktig sunkis. Och det kan jag faktiskt bevisa, ta en vanlig vit klänning, kanske inte så modern men hey det är ju inget fel på den.
Steg 2, sätt den på Britney Spears: Resultatet blir ju en helt annan klänning. Okej hon är ju gravid på bilden men det är ändå ständigt dessa FLIPFLOPS!! Jag kan hålla med flipflops är bekvämt men det är inte en allround-sko som man kan ha till allting! Här har hon iaf tagit sig till en Jimmy Choo affär och köpt ett par skor men i flipflopsmodell?!

Visst jag tycker väldigt mycket om Britney i övrigt, jag läser typ allt som skrivs om henne och hon var mig stora idol när jag var liten. Och hon verkar vara en bra mamma, för jag tror inte ett skit på alla dumma rykten om att hon skulle va en dålig mamma. Hon har så mycket press på sig stackarn. Men en sak kan jag i alla fall hålla med om: Klä sig, det kan hon inte!

Bättre stil nu: Carmen Electra

Carmen förr  Carmen nu

Carmen Electra är också en person som förändrat sin stil väldigt mycket. Förut kunde man ofta se henne i väldigt ursäkta mig men "slampiga" kläder och hon visade alltid mycket hud. Nu klär hon sig mycket mer sofistikerat, modernt och romantiskt. Jag skulle inte tacka nej till Marc jacobs klänningen hon har på bilden ovan eller vad sägs om dessa Manolo Blahnik skor.

Bättre stil nu: Nicole Richie

nicole förr  Nicole nu

Här är det väl inget snack om att Nicoles stil har förbättrats markant under de senaste åren. Okej, hon är alldeles för smal nu men stilen borde hon hålla fast vid. Går hon upp några kilo så är hon absolut en stilikon. Ja menar vem vill inte ha hennes döläckra louboutin heels eller hennes to-die-for Hermes Birkin bag.

Sex and the City in real life:

Aidan


Sitter och tittar på Sex and the City :D Åå det är verkligen världens bästa serie. Avsnittet "The Good Fight" i säsong 4 är bara för bra. Den scenen när Aidan säger att de ska städa Carries garderob, hennes min när han säger det är oslagbar. När Aidan sen ska ta ner skorna (på bilden) och han tappar en sko och hon skriker: CAREFUL!! Åå jag garvar lika mycket varje gång. Sen säger hon:

-Listen to me, I have laid out clean towels on the floor of the bathroom, GENTLY, place the shoes and boxes on them.
Aidan tittar på henne som om hon vore galen
Carrie tittar ner på golvet på skon som föll.
Carrie: -Oh, wow! I forgot I had theese. Things are lookin up.
Aidan: -How many shoes does one person need?
Carrie: -That is not the way to get out of this alive. Säger hon medan hon pussar sin sko innan hon lägger tillbaka den.

Aidan: -I figure i´m gonna need about half this space. Säger han och markerar med armarna halva utrymmet i Carrie´s garderob.
Carrie: -I´ve figured you´ve got mentally ill.
Aidan: -What?! You never wear most of this stuff?
Carrie: -YET! I never wear most of this stuff, yes, but someday I will.

Aidan börjar dra i galgarna och drar ut en Roberto Cavalli tröja

Aidan: -Oh like this? When and where are you planning to wear this.
Carrie tittar på honom som om han just gjort något mycket skamligt.
Carrie: -Don´t do that. Don´t mark the clothes. And for the record I´ve worn it. December 99, Union square, booksigning.
Aidan: -You gotta start somewhere.
Carrie: Oh, com on. I love this outfit.

Men Carrie kastar den sen i alla fall, för hon inser att hon höll hårdare i tröjan än sitt förhållande!

So what have we learned? Våra pojkvänners vilja är viktigare än våran kärlek till våra kläder och skor? HA!
Dream on Boys you will always be number two!

P.S I sista scenen i SatC-avsnittet så har Carrie på sig tröjan som hon slängde i deras garderobbråk


See what I mean?...






Sjuklingen rapporterar

Hemma idag igen. Inte för att jag är sjuk utan för att jag inte kan ta mig till jobbet. Det har nämligen skett en olycka på pendeltågslinjen, självklart precis vid mig. Visst KAN jag ta mig till jobbet men det skulle ta mig nästan 3 timmar! Och sen när jag skulle åkt hem ikväll vid 10 skulle jag inte kommit någonstans. Så jag ringde till chefen och sa att det inte var någon idé för mig att komma, nu när jag ändå är sjuk och allt.
Så ännu en vilodag framför mig, ganska skönt. Nu ska jag titta på Weeds, fick precis ner det första avsnittet.

Irriterande

Kan man inte få bort de där irriterande reklamannonserna på sin blogg???

Ny design

Inte för att jag brukar få så många kommentarer. Men ni som läser detta, lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om den nya looken på min blogg. Är den för brun? Blir det för mörkt när man ska läsa? Eller blir det modernt snyggt??

Utmanad

Fick en utmaning av camilla, och självklart antar jag den:

Vad heter du?

Emilia
Vart bor du?
Söder om Stockholm

När är du född?

1 oktober 1988
Beskriv din stil med 3 ord?
Tjejig, romantisk, lagom
Vad innebär mode för dig?
Att man kan visa vem man är genom sin klädstil och våga vara sig själv när det gäller klädstil
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M, Zara, Oasis, Topshop och Åhlens City
Shoppar du second hand?
Nja, har kollat runt men aldrig köpt något, är för lat för att leta :)
Vilken är din favoritdesigner?
Marc Jacobs, Louis Vuitton, Christian Loubuotin
Vad är din favorit i höst?
Oversizemodet, älskar supertajata stuprör med högklackat och en alldeles för stor kofta ovantill, med skärp i midjan. Helt klart höstens hetaste trend som jag själv tänker bära.
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Oj det blir budget oftast, max 1500 men oftast blir det nog under 1000, eftersom jag inte jobbar
Dyraste plagget respektive billigaste?
Billigast är väl sånt man fått, dyraste vet jag inte riktigt måste vara någon vinterjacka

Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Jag shoppar nog mer då
Brukar du tröstshoppa?
Ja, absolut. Jag lovar det hjälper!!
Högklackat eller lågklackat?
Högklackat.
Vilken är din drömväska?
Chanel 2.55, Louis Vuitton Speedy
Vilket blir ditt nästa köp?
Louboutin-lookalikes
Favoritblogg?
Läser Engla´s Showroom och Pink is the new blog varje dag.
Vilka är dina stilikoner?

Oj vad svårt, har ingen direkt som jag följer. Jag kollar mer öppet i tidningar och modebloggar
När upptäckte du ditt intresse för mode?

Började nog smyga fram i högstadiet, intresset iaf inte utövandet haha, det kom senare :)
Vad vill du jobba med i framtiden?
Bröllopsbranschen, vill öppna egen butik med allt runtom bröllop
Favoritplagg just nu?
Min stora stickade gråa kofta
Favoritaccessoarer?
Skor, räknas det?


She´s the best!

Jessica Simpson A public affair

Sitter här och diggar till hennes nya skiva "A Public Affair", den är så himla bra! Favorit låtarna är:

You spin me round (Like a record)
 B.O.Y
Let him fly
I belong to me

Kolla in videon till "A Public Affair" här





Sjuklingen vill bli frisk och shoppa

Usch, jag är fortfarande sjuk. Är hemma från praktiken idag, känns skönt att äntligen få vila lite och inte stressa. Så jag har suttit och tittat på massor av skor hela dagen istället :) Och jag tror jag ska köpa ett par från scorett. Har velat ha ett par Louboutin-lookalikes länge nog nu så på måndag ska jag nog slå till. Hade även tänkt att köpa den här kappan från H&M. Och jag skulle även vilja köpa den här tröjklänningen. Hoppas på att hitta ett snyggt midjeskärp också, helst ett i lack. Sidenband måste också införskaffas. Oj vad mycket det blev, får nästan ta och göra en inköpslista:

Inköpslista

Roliga tårtor :D

Jag har gått och blivit sjuk såklart :( Förkyld som tusan.. Usch det är så jobbigt, hatar att gå och snora hela tiden!! Jag vill bli frisk! Förhoppningsvis har det väl gått bort till nästa helg för då fyller jag 18 !!!!!!!


My cake  Min tårta

Den här tårtan skulle passa mig :)
Det är helt sjukt vad man kan göra för slags tårtor idag. Ingenting är omöjligt, verkligen! Jag skojar inte detta är en tårta och vad sägs om en Chloé Paddington-tårta, en dior-tårta eller kanske en gucci? Eller vad sägs om lite läskiga magrutor till fikat?? Eller denna rosa dröm, me wants!

chloecake  diorcake 
Ja, detta är tårtor :D
guccicake

Lycka

Lycka

Äntligen är det fredag! Imorrn är det teori som gäller men efter det blir det middag hos Tindra :D weeii, vilket betyder att det kommer bli en lycklig kväll :) Älskar verkligen småbarn, speciellt min lilla tjej, min guddotter, min sötnos..
Lägger till denna underbart vackra bild på familjen Cruise. När man ser den här bilden så glömmer man direkt alla konstiga rykten som spridits om familjen, Varför? De är ju helt underbara!


I´ve got no time..

Får nog ursäkta mig för att det varit dåligt med inlägg men praktiken tar verkligen på en både psykiskt och fysiskt, kroppen blir helt slut av bärande av brickor och av att stå hela dagen och huvudet blir typ nollställt av alla ny information, alla nya människor, kravet på att vara duktig och trevlig hela tiden.. Ja, det är mycket på en gång helt enkelt, men så är det alltid de första dagarna, sen kommer man in i det. Men något jag inte kommer vänja mig vid är att aldrig få sova, så här ser mina dagar ut:

Måndag: Skola 8.30-14.00
Tisdag: Skola 8.00-16.50
Onsdag: Praktik på Grand 7.00-15.30 (Vilket betyder gå upp 4.20 och komma hem 17.00) !!
Torsdag: Praktik 7.00-15.30
Fredag: Praktik 7.00-15.30
Lördag: Förhoppningsvis får man sova ut men självklart så har jag teori på bilskolan två lördagar framåt från kl.9!! till halv 5!! Får alltså inte sova ut på lördag heller!
Söndag: Ska bli min vilodag! Hehe sabbatsdag för mig :)

Och det sjukaste är ju att sen ska man ju sköta skolan också. Vilket innebär arbete på hemmatid, vilket innebär jobba med projektarbetet, planera gastronomi-kvällar, läsa svenskaböcker, göra matteläxor!

Jag säger bara en sak: BAD PLANNING!!!!!! (Av lärarna som har bestämt att vi ska ha våran praktik så här, visst det kan vara bra för dom har koll på alla och så. Men de som faktiskt vill sköta skolan de orkar ju inte med att vara duktig i skolan och på en arbetsplats där man är hela dagarna vilket lämnar noll tid till att sitta och plugga hemma..

Ursäkta mig nu men ibland förstår jag mig verkligen inte på hur lärare tänker,
Är det inte dom som ska tänka på elevens BÄSTA?!?!


Britney tvåbarnsmamma!

Britney & Sean



Britney har fött ännu en son! Jag hade på känn att det skulle bli en pojke hela tiden :) Men nu vet man ju att de förmodligen kommer skaffa fler barn i framtiden eftersom att jag tror att Britney vill ha en flicka.
-------------
Idag är jag väldigt trött och jag får nog ta och skriva mer om idag imorrn istället, måste gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp kvart över 4 imorrn :@


Min stil liknar tydligen...

Your Celebrity Style Twin is Mischa Barton
Funky, bohemian, and girly.
Who's Your Celebrity Style Twin?

Så himla tråkigt dag!

Usch är lika trött fortfarande.. Om 10 minuter börjar hotellektionen, orkar inte! Vill bara hem och sova! Och sen vill jag slippa köpa en svart kjol och svarta strumpbyxor tills imorrn som jag ska ha på Grand imorrn. Och jag vill slippa gå upp klockan 04.15 imorrn ?!? Just nu hatar jag praktik! Eller det gör jag alltid men nu är det så länge också!

Så trött...

Usch idag har jag vaknat på helt fel sida, just nu känner jag att jag skulle göra allt för att få sova!!


Magaluf

Magaluf

Ååå längtar som sjutton... Har ju inte ens berättat men N och moi ska ju åka till Spanien, Mallorca, i vår och praktisera :D  i 4-5 veckor!! Så sjukt underbart och vi kommer ha så jäkla roligt!! Och vi ska bo på hotellet så som vi jobbar på och allt. Åå va mysigt det kommer bli, vi kommer defenetivt ordna myskvällar på balkongen, köpa upp lite dricka, lyssna lite musik och bara njuta av havsutsikten som det står att alla lägenheter har och det verkar ju sant med tanke å hotellets höjd och närhet til havet. Och det är ju inte vilket ställa som helst heller det är ju MAGALUF! Haha vi som ville åka dit efter studenten och nu ska vi bo och jobba där i en månad! Vista sol here we come!! ( Om några månader :P ) 

Längtar, längtar, längtar....

Inte en så vanlig dag..

Mickos tapeter

Idag var jag och älsklingen och valde tapeter till hans lägenhet. Blev direkt glad när vi kom in på hyresvärdkontoret och såg att det var eco och borås tapeter som de hade, precis de kataloger jag hade spanat in innan. Resultatet blev det som jag försökt klippa ihop i paint ovanför, en ljusbeige fondvägg med jättefina gulddetaljer på (kommer bli kul att matcha, drömmen är ju att smälla upp den här tavlan på väggen, som är så himla läcker). I hallen blev det också ljusa tapeter, det är svårt att förklara utan att det låter som ett cirkusrum, men det är tunna beiga och vita ränder, väldigt svaga så det kommer kännas som att hallen är lite större än vad den är. Helt klart nöjd:D

Grand

Idag var det ju dags för mig att sätta min fot på Sveriges lyxigaste hotel. Jo, jag var nervös haha.
Kände mig något liten i den gigantiska receptionen där allt skiner och glänser. När receptionisten sa att jag kunde slå mig ner medan jag väntade på min handledare tittade jag mig omkring och såg typ 2 stolar som var inom själva receptionssynen där jag skulle möta Anders, min handeldare. Haha jag var först väldigt tveksam om man ens fick sitta på dom haha de var så fina med sina perfekt åtsittande vackra tyg och sina guldiga kanter haha det slutade med att jag satte mig på en "bänk" också i samma stil men inte lika "kunglig" som den andra såg ut haha. Märkte direkt att Anders verkar vara en bra handledare, trevlig, verkar ha humor (vilket jag var rädd för att ingen skulle ha :D att alla skulle vara värsta allvarliga haha, vet inte varför jag tänkt så). 
I alla fall, han visade mig runt. Fick se några av deras salar bland annat vinterträdgården (där bröllopsmässan hölls) och Spegelsalen. Anders berättade att i nyår så var det en man som hade hyrt hela spegelsalen och hade endast ett bord i mitten där han och hans tjej/fru satt och uppe på den lilla alkoven hade han hyrt in en spelman som spelade på en cello tror jag att det heter, snacka om romantiskt!  Det är verkligen den finaste salen utav alla på Grand eller ska man säga vackraste, för den var verkligen vacker. Jag har varit där förut men det var under bröllopsmässan och då tänkte jag inte på lokalen men nu när vi stog där och tittade upp i det guldskimrande taket och anders förklarade vad alla de olika målingarna betydde så såg jag verkligen hur vackert det var. Varje liten detalj i hela jäkla hotellet är så väl genomtänkt. Allt är verkligen perfekt..

ALLT UTOM: Mina arbetstider, börjar klockan 7!!! och slutar 15.30. Jag måste liksom ta bussen hemifrån som går 5.33!!!! Då måste jag gå upp typ 4.15 ?!?!? Gaaaaaaaaaah!!! OMG!!


God morgon..

Åå jag är så trött, orkar inte gå till skolan egentligen :( Men men man måste ju. Idag ska jag till Grand och presentera mig, efter många om och med blev det tillslut denna outfit: Vitt basiclinne, overzizad grå cardigan, mörkblåa jeans frpn H&M, svarta ankleboots med guldkant från Skopunkten och tunn guldkedja med ett guldhjärta på hängandes runt halsen, örhängen fick bli klassiska pärlor  :)

Hoppas, hoppas det går bra, jag kommer vara så nervös precis innan jag ska gå in i den stora éntren...

Önskelista inför 18-årsdagen

  1. Orealistisk jag vet men iaf : Louis Vuitton Speedy 30 Speedy 30 Pris: 4000:-
  2. Resväska från Wedins Resväska WedinsFärg: Rosa | Storlek: 105 liter | Pris: 850:-
  3. Pengar Cash
  4. Halsband från Kenneth Jay Lane från KyssJohanna   Kenneth Jay laneFärg: Vit | Pris: 1150:-
  5. Ett svart midjeskärp från Accessorize 
  6. Sidenband man kan ha i midjan i färgerna grått och typ cognac eller champagne
  7. Nike springskor, med lite rosa i stötdämparna från Stadium
  8. Den här kappan från H&M i storlek 34 | Pris 598:- eller 698:-  Kommer ej ihåg :S
  9. Presentkort: Bio, H&M, Glitter, Gina Tricot, Åhlens     

So lovely..

Jessica


Lite bilder från Jessica´s egna kollektion.. Jag älskar verkligen skorna, speciellt de på bild två.. De blir dina för 600 kronor på http://www.zappos.com/n/p/dp/10867331/c/77782.html (har ej kollat om de fraktar till Sverige)

2 par nya skor.. :D

108200-11

Ååå är så glad hittade dessa två söta ankelboots idag. Mamma hade nämligen köpt tre stycken par skor på skopunkten men såklart (typiskt mamma) så hade hon sett ta tre betala för två och tog 2 par hon hittade fort. Men hemma så kom hon på att hon intte ville ha något av de två extraparen så hon sa att jag skulle kunna få ett par där när hon skulle byta. Jag blev faktiskt förvånad över Skopunkten, jag hade inte direkt förväntad mig att hitta någet speciellt men de hade faktiskt ett par fina skor. I alla fall så hittade jag de här två och jag fick båda av mamma :D De kostade bara 100 kronor i tillägg så idag har jag fyndat.. Vart verkligen chockad att jag hittade två par som jag dessutom tyckte jätte mycket om..

Weeii, Nu är Emilia glad :D
Fast kanske lite sur för att jag inte hittade något YSL YSL -liknade skärp i min storlek :(



En lista igen :)

Personfakta:
Namn:
Emilia
Kön: Kvinna
Ålder: 17 (18 om prick 3 veckor :D )
Längd: 173 cm
Smeknamn: Emilia nuförtiden och älskling eller baby av M
Hårfärg: Mörkblond
Ögonfärg: Blå

Har du någonsin:
Ätit sushi: Nej, men jag måste verkligen prova snart
Stått på scen: Ja haha ganska många ggr fakiskt
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej inte vad jag vet
Klättrat på berg: Räknas järvsöklacken??
Sett vita huset: Nej, skulle jag vara i USA skulle jag ha annat viktigare för mig; shopping!

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: ENGELSKA!!

Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Ja :)
Vet den om det: Ja haha
Vad tittar du på hos en man: Charm, utseende, humor.

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: Ja
Kommit sams med dina föräldrar:  Har inte bråkat med dem
Bråkat med en kompis: nej

Gillar du att:
Ge kramar: Jaaa :D
Ge massage: Ja, fast hellere få
Gå promenader i regnet: Nja

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren:
Var på Mallis och var på landstället mer kommer jag inte ihåg
Svär du för mycket: Ja, tyvärr :(
När duschade du senast: Igår
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Mörkblå
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen alls, kollar på tv med M´s laptop i knät
Vad är bredvid dig just nu: Laptopsväskan och min handväska som just nu är dekorerad med min mammas leopardscarf från 90-talet :D (Man ska aldrig slänga sånt) :D Blir alltid modernt någongång.
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Det är ett Mikael-bord från ikea ( http://www.ikea.com/PIAimages/21096_PE106115_S4.jpg )
Vad var det sista du åt: Mums, det var grillat hemma på framsidan.
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Åå va svårt, det vet jag inte. Kan inte säga M därför man vet aldrig vad som händer, även fast vi varit tillsammans i över 3 år så kan man ju inte veta hur livet kommer se ut sen :S
Har du en lavalampa: Haha nej tack och lov 
Hur är vädret just nu: Ser inte för det är kolsvart ute.
Vad gjorde du igår kväll:  Hade filmmysar-kväll med M
Vem pratade du sist med på telefon: Mamma
Vad gör dig glad: M, shoppingfynd, pengar och glada moments med tjejerna
Vart skulle du vilja du åka: Just nu skulle jag vilja åka till Paris och shoppa lite :) Efter 18 års-dagen såklart då man förhoppningsvis har fått lite pengar
Vill du ha barn: Jaa, det måste jag ha! Jag vill ju t.o.m ha det nu haha :P
Vad ska dom heta: William ska killen heta och om det blir en till kille Adam, tjej så vet jag inte, jag gillar Wilma, men det kanske låter fjantigt med William & Wilma??


Mitt framtida liv??

Mitt liv om 10 år???


Idag var det lördag igen då. Dagarna går så himla fort, snart kommer jag ha fyllt 18, snart kommer julen vara över, snart kommer praktiken i Spanien vara över, snart har man tagit studenten, ja det är väl bara en tidsfråga innan man står där med skrikande barn klänganes på en, en villa där allt måste fixas och en karriär man kommer undra vart den tog vägen??? Eller? Ibland kan jag faktiskt tänka så men oftast så ser jag min framtid som en liten saga. Så här ser mitt liv ut i mina drömmar:

  1. Jag tar studenten med toppbetyg :D ( i en drop-dead gorgeous klänning)
  2. Göra det där asroliga som man ska komma ihåg resten av livet (typ som det sista men gör innan allvaret ska börja haha) Kanske jobba utomlands? Eller jobba järnet hemma för att sen dra till något häftigt ställe typ, Australien, Usa eller Asien.
  3. Komma tillbaks helt fylld med roliga upplevelser och då vara sugen på att börja plugga igen. :) Förhoppningsvis...
  4. Plugga marknadsföring och ekomomi, samt eget företag kurser på Högskolan
  5. Hitta den perfekta lokalen och uppfylla min dröm: Öppna en egen Bröllopsbutik, där det ska erbjudas allt från kläder till planering av bröllop.
  6. Hitta min drömman, kanske är han som jag har nu, kanske inte ?? Man vet aldrig..
  7. Gifta mig med det perfekta bröllopet i Järvsö kyrka.
  8. Hitta ett gorgeous hus norr om stan.
  9. Skaffa barn nummer 1, William  :D vet att det blir en pojke haha
  10. Och en sisodär tre till fyra år senare barn nummer 2 som förhoppningsvis blir en tjej :) Har tyvär inge tjej namn än haha, men om nummer 2 blir en kille så blir det en Adam :)
  11. Och så levde de lyckliga i alla sina dagar.....

Det skulle vara ganska roligt att titta på den här listan typ 30 år senare och se hur allting blev :) Tänk om det inte alls blir som man tänkt sig :S Fast jag tror att vad som än händer blir det nog bra.. Livet blir ju inge roligt om man har det upplagt i en planerad mall. Nej, det får bli som det blir :)


Jessica och Marcus ?!?

Jessica & Marcus

Läste igår på aftonbladets ( http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,883144,00.html ) hemsida att det ryktas om att Jessica skulle ha setts på restaurangen Bungalow 8 i New York tillsammans med Marcus Schenkenberg?!?! Euuuw hoppas verkligen att detta inte är sant. Fast iof om de nu var sant och de skulle bli tillsammans, så kanske Jessica skulle komma till Sverige då och då :) Hihi det kanske inte var så dumt i alla fall.  

Körkort

God morgon, gud va skönt jag vaknade nyss. Mmm finns inget bättre än att sova. Fast från och med nästa vecka så blir det jobbigt, då ska vi börja praktisera. Och jag är ju inte lite nervös?! Jag ska praktisera på Grand Hotel, ja precis Grand. Jag kommer dö av nervositet första dagen. Alla är väl typ proffs där? Eller?
Ska dit på måndag och hälsa på min handledare. Det första jag gjorde när jag la på luren efter att ha bestämt en tid, var att börja planera vad jag ska ha på mig :) Men det är ju inte så konstigt? Man måste ju se ordentlig ut men ändå inte för mycket. Ja vi får väl se vad det blir för kläder. Ska åka och shoppa med M på söndag får se om jag hittar något gulligt och representativt då :)



108200-7
Idag har jag min fjärde körlektion. Åå jag vill verkligen ha körkort nu, kommer bli så skönt att kunna typ åka och handla när man vill. Och åka iväg och göra roliga saker med girlsen. Fast N har ju redan körkort och snart har nog C det också, hihi för jag vet att hon kommer klara det :) I just know..
Fy sjutton va bra jag skulle passa i den där bilen! Den nya Audi TT´n är ju bara såååååå snygg. För de som inte vet så är Audi TT min absoluta drömbil och har varit enda sedan den första modellen släpptes..
Så dagens HA-begär blir nog en Audi TT :D




 


En lista om Mig:

Louboutinskor

Namn:
Emilia
Antal kuddar i sängen: 5 st men använder 2
Bästa platsen på jorden: Åå vad svårt, då får det bli altanen på landstället i Järvsö, vid solnedgång såklart!
Drömmer om: En LV Speedy 30
Favorit-tvprogram: O.C, Desperate Housewives, Prison Break & Lost
Favoritbar: Har inte fyllt 18 än :(
Favoritbok: Hmm, Jenny S är en väldigt bra bok
Favoritdryck: Iskall CocaCola med en citronskiva (Och är jag hemma sitter jag och doppar citronen och dricker från den haha, gör ingan annan det? )
Favoritfik: Har ingen favorti direkt
Favoritfika: Kanelbulle/Kladdkaka & Varm choklad/Iste
Favoritfilm: Oj det kan jag inte på rak hand
Favoritförfattare: nej har ingen
Favoritgodis: KexChoklad
Favoritkläder: Stuprörsjeans
Favoritmat: Perfekta måltiden: Oxfilé med klyftpotatis med ungsgratinerade morötter, bearnaisesås och såklart min favorit: sparris.
Favoritmusik: Tycker om det mesta, rock, pop, RnB
Favoritrestaurang: Gillar de som har lite amerikanskt stuk typ TGI Fridays, HardRock Café och Café Hollywood
Favoritskådis: Gillar många, men jag gillar alla med Julia Roberts tycker att hon alltid väljer bra filmer.
Favvoritfärg: Rosa
Frisyr: Långt hår, lite uppklippt, måste till frisören!
Går i sömnen: Nej, inte vad jag vet iaf
Har på mig just nu: Svarta stuprörjeans från Gina tricot, baslinne från H&M, marinblå/vit randig kofta från märket St:Tropez och en tunn guldkedja med ett hjärta på som jag faktiskt fyndade på Kappahl av alla ställen :D
Hårfärg: Mörkblond
Högsta önskan: Att få en Louis Vuitton Speedy 30 i födelsedagspresent!!
Kammar håret: Brukar mest borsta
Kan baka bullar: Jag älskar att baka
Ogillar mest hos folk: Omogna människor!
På söndag ska jag: Plugga matte :(
Senast köpta skiva: Haha typ 4 år sen?
Senast sedda film: Mona Lisas Leende
Skonummer: 39
Skulle helst vilja: Att M kom hem ngn gång så vi kan laga middag!
Tror på evig kärlek: Ja, såklart!
Tror på spöken: Nja :P Men man ska aldrig säga aldrig. Vi kommer ju faktiskt aldrig att veta sanningen.
Tror på ufon: Nja kanske inte ufon, men jag tror absolut inte att vi är dom enda levande i HELA stora rymden :)
Vill kunna: Spela hela Guns´n´Roses låten Welcome to the Jungle på elgitarr
Vill åka till: Till ngt varmt paradis under tråkiga vintern, Stora drömmen är ju Maldiverna
Är bra på: Att se glad ut fast jag kokar inuti
Ålder: 17 going 18 in 24 days!
Åt till frukost imorse: Äckligt nyttigt bröd från Axa
Ögonfärg: Blå
Önskar mig i present: Haha uttjatat men en Speedy 30  Speedy 30:D och pengar

Så nu vet alla lite mer om mig, förhoppningsvis..


Jessica loves Vuitton

Jessica loves Vuitton

Då var det premiär för mitt första inlägg på under min Jessica Simpson kategori, här kommer jag skriva massor om min stora idol och framför allt med inriktning på hennes stil.

Och det finns ju inget snack om att denna tjejs favoritmärke är Louis Vuitton..


Louis Vuitton Speedy 30

     Louis Vuitton Sppedy 30

Älskling jag ber dig! Haha snälla, snälla, snälla :D Min absoluta drömpresent! ( Idag är det bara 24 dagar kvar tills jag är 18!) Jag skulle skrika mig hes av glädje, jag skulle hoppa sönder soffan och förmodligen göra alla döva runtom mig om jag fick den här :D
Drömmer om den på nätterna, dagdrömmer om den på lektionerna och planerar outfits till den hemma vid datorn. Ingen runtom mig kan nog förstå hur mycket jag vill ha denna lilla sak. Men den skulle bli så älskad..
 
Haha jag låter helt galen, men jag är galen: I DEN HÄR VÄSKAN!!!

P.S. Stakars M  :)

Största HA-begäret nu?

Största habegäret nu?Dessa populära Christian Louboutin skor OMG, jag skulle göra vad som helst för att få dem, dom är ju bara så coola. Vill ha ett par svarta i skinn och ett par röda i lack. Även fast de är en aning uttjatade redan, så älskar jag dem. Jag ser liksom hela outfiten framför mig. Mina H&M fyndade mörka stuprörsjeans och en top från Junkfood som jag velat ha länge ( http://www.revolveclothing.com/images/JUNK-WS223_V2.jpg ) Åå så snyggt! Men mitt hopp är inte helt ute för jag har sett ett par liknande skor bla på affären Coctail på biblioteksgatan av märket Dune som kostar runt en tusenlapp. Men med min ekonomi just nu är inte ens det ett alternativ. På www.asos.com har de också ett par röda med öppen tå ( http://www.asos.com/images/inv/E/6/25/90719/Red/image1l.jpg ) och ett par likadana svarta ( http://images.asos.com/inv/E/6/25/90719/Black/image1xl.jpg ) Men problemet är bara att jag vet inte om jag vågar beställa skor eftersom att det är lite mysko det här med brittiska storlekar. Har kollat runt i olika omvandlare men alla är olika :S Har hört av en tjej att det blev lika dyrt som för själva produkten då hon skulle skicka tillbaka den pga. fel storlek och det vill man ju inte direkt uppleva. Nää jag får nog nöja mig med lite söta accesoarer istället, de har massor med söta kuvertväskor tex. den här ( http://www.asos.com/images/inv/E/18/132/90046/Red/image1l.jpg ) hur söt är inte den när man ska ut och parta. Tillsammans med en LBD med ett rött skärp i midjan. Och om man får sätta lite drömtouch på den här outfiten, så blir det såklart de svarta Louboutin skorna ovanför!

Mmm, nu ska jag drömma vidare..
Hade tänkt att försöka göra ett litet Jessica Simpson Stil-reportage, får se om jag lyckas..





Första inlägget

Nu har jag äntligen bestämt mig. Jag ska börja blogga! Det hela började med att jag bara läste Ebba von Sydow´s blogg på VR, sedan ökade det med att jag gick in och läste kompisars, men nu har jag blivit helt galen. Läser säkert minst 5 olika bloggar varje dag. Så nu kände jag att det är dags att jag skaffade en egen.

Jag har funderat på lite hur jag ville att min blogg skulle se ut, jag vill ju att den ska vara jag. Vilket betyder att man kommer läsa mycket om mode och shopping eftersom det är det jag verkligen älskar och det är den typen av bloggar som jag förälskat mig i. Men jag kommer även skriva om andra vardaglia saker som händer i mitt relativt "vanliga" liv. :) Så räkna med många inlägg från mig i framtiden.. !

RSS 2.0