Killfavoriterna från Viktor & Rolf for H&M

108200-125    108200-124

Snart är the big moment här. Snart kommer alla H&M i Stockholm förvandlas till ett slagfält där alla fashionistas slåss om de få plaggen som släpps. Det finns mycket snyggt men jag har ont om pengar just nu så jag får se om det kanske blir något litet på H&M´s webbshop. Jag tycker att det fanns mycket snyggt för killarna ur kollektionen. De här outfitsen tycker jag är snyggast ur herrkollektionen. Får se om pojkvännen fastnar för något utav det som jag tycker om :)

Vikor & Rolf for H&M and my dreams...

108200-122

Måste berätta om min konstiga dröm jag hade inatt. Jag drömde att jag var i något stort byggvaruhus och var med en massa tjejer som jag sedan märkte var topmodel 6 tjejerna och tydligen så var jag med i tävlingen. Vi sitter i någon slags monter mitt i varuhuset och det är som ett draperi framför oss. Det kommer ut en man som säger något i stil med: Ni kommer inte tro det men du (alltså jag) ska få prova Viktor & Rolf bröllopsklänningen. Och jag blev helt galen för i drömmen skulle jag tydligen gifta mig hehe så det passade ju bra. De andra tjejerna blev avundsjuka men jag brydde mig inte alls. Sen fick jag gå in i draperiet och pröva klänningen. Fast nu var den mörkblå helt plötsligt men fortfarande hur vacker som helst. Sen skulle jag gå ut och visa den för Karl Lagefeldt ?! haha. Och där satt han med sin gråa hästsvans och mörka solglasögon och tittade på mig med en dömmande blick. Haha och jag gick lite fram och tillbaka och snurrade runt så att klänningen landande snyggt på golvet.. Haha sen sa han att den var obeskrivligt vacker på mig och frågade om jag ville ha den till mitt bröllop. Men just då tog mannen som gav mig klänningen först fram den vita klänningen och den såg ut som den "riktiga" alltså rosetten i midjan och allt. Jag blev så glad för det var ju den jag ville ha. Jag sa att den passade mig bättre för jag ville ha en vit klänning. Men när jag skulle prova den så stod alla de andra tjejerna i kö för att pröva MIN klänning och jag blev rasnade och skrek att ingen annan ska ha på sig MIN klänning och sen gick jag med arga steg därifrån. En tjej sprang efter mig och skrek att det inte var min klänning längre haha och då började jag skrika tillbaka att hon hade så fula kläder att hon inte skulle få existera och andra helt hemska grejor haha, jag var verkligen ARG!! Sen vid utgången så kom jag på att jag måste gå tillbaka annars kommer jag aldrig få tag på den där Viktor och Rolf klänningen. Så jag gick tillbaka och tog klänningen och sa att det var min och alla tjejerna tittade argt på mig och alla sa att det var så dålig stil. Men haha jag brydde mig inte alls jag hade ju min drömklänning...

108200-123 Jag vet, jag är helt galen...

Hemma från Göteborg!

Nu är man hemma efter en superhelg i goa och glada Göteborg. Vi hade så himla kul. Det blev en massa party, party och åter party haha. Man är ju något sliten nu, speciellt med tanke på att jag kom hem imorse kl 7 efter att ha åkt buss i 6 timmar från gbg. I fredags var vi på ett ställe som hette Gamle Port, bra musik och så men vi gillade inte riktigt människorna där. Så på lördag vart det Boulevard, mycket bättre ställe. Vi hade grymt kul och var ute till morgontid båda kvällarna. :) Måste göras om! :)


Nu drar vi :)

Tidigt imorrn sticker vi! :) Weiiii, äntligen. Nu är det festa järnet i Götet som gäller haha..
Håller på och packar jag vill ha med mig fem par skor till tre dagar är det rimligt? Haha :P

Ses om tre dagar.. Pusselipuss


Mys med Camilla :)

Chokladbollar
Nu har Camilla och jag precis bakat chokladbollar. Mums va goda de blev! Vi har smygätit lite nu innan Nathalie kommer över för att titta på One Three Hill.. Ååå det slutade ju så spännande igår. Hoppas hoppas att Nathan överlever...!!


I love my...

108200-111Jessica
Jessica gillar sina Michael Kors boots och sin mysiga gröna tröja som ofta ses på henne.

Ashlee
Syrran Ashlee håller hårt i sin Eugenia Kim hatt


Källa: People

Kate Moss gravid???

Kate

Det ryktas om att Kate Moss är gravid. Tror ni att det är sant??
(Det är inte ofta man ser Kate Moss i samma klädesplagg men hon verkar iaf gilla sin söta rosettblus)



Källa: People


Göteborsweekend!!

Avenyn

Yes bara 4 dagar kvar. Sen drar vi (Camilla, Nathalie & jag) och gör avenyn till en osäker plats haha. Nej, kanske inte riktigt så illa. Men party blir det! Vi funderar på att gå till Wish Club, det verkar nice. Okej ska lägga upp ett litet schema för Göteborgsvistelsen:


Torsdag: Välja outfits, packa och sedan hem till Nathalie för att slinga håret och sova :)

  --Vilken av mina vänner ska få följa med i den redan trånga resväskan?
Fredag: Vakna tidigt! Tåget går 08.45, inte så tidigt MEN vi ska åka i 6 timmar!! Sedan är vi framme i Gbg typ vid 15, då bär det av till nathalies lilla göteborgare :P hihi där vi ska bo. Käka middag, vart är ännu inte klart. Then let´s party! Hehe då ska vi göra oss i ordning, dricka oss lite salongsberusade haha och ha så jäkla kul!

    ;)
Lördag: Sova, käka bakismat enligt Nathalie ? hehe. Sedan på kvällen gå ut och käka och eventuellt gå ut igen, beror på hur kul vi har på fredag haha :P

   
Söndag: Shopping står på schemat och sitta och mysa på något café och bara njuta av att vara i Göteborg. Sedan beger vi oss hem (eller jag och camilla iaf) med en buss som går 23,30 hehe sent men bra. Förhoppningsvis så kan vi sova ordentligt på bussen. För vi kommer hem på måndag på Stockholms central kl 6! Hehe tidigt men ändå skönt att ha hela söndagen i Gbg...

Kommer bli så himla kul! Längtar till torsdag eftermiddag!

That´s all...


Djävulen bär Prada, världens bästa film!!

108200-103

OMG I´M IN LOVE!! Jag bara älskade filmen, allt var bra. Jag satt och log hela tiden. Haha folk skulle tror jag var galen om de såg mitt leende när de gick in i "runway´s" closet. Åååååå jag älskar new york, jag älskar modevärlden, kläderna, väskorna, SKORNA (!), Meryl Streep... Jag vill ha allt!!


108200-105
Chanel stövlarna i mitten, to-die-for eller hur?

108200-104
Jag blev så kär i det här chanel pärlhalsbandet

That´s all... 

Söndagsmys med Djävulen bär Prada

Nu ska jag äntligen titta på "Djävulen bär Prada". Åå vad jag har längtat efter den filmen. Allt är nu riggat VLC-playerna står på paus redo att starta igång, Emilia själv har ställt in stolen på maximalt bakåtlut hihi lite svårt att skriva nu ;) Och självklart har nya mys-dressen åkt på :)

Självklart lite live updates:

Mys-Emilia Min älskade mysdress från H&M

Mitt skrivbordskaos

Mitt skrivbord just nu --> KAOS!!

Känns som att allt jag äger ligger här just nu: Teoriböcker, min nya hårddisk plus tillbehör, mobil, smycken, lösögonfransar, roomservice-menyn från grand, pennor, parfymer, kaksmulor haha, mammas pärlhalsband, newlyweds boxen... Ja ni ser har tok för mycket grejor på den här lilla ytan. Då vill ni inte se hur min säng ser ut nu!! :P

Gårdagens outfit + update på mitt skokap

Igår var familjen + pojkvän ute och åt. Stället hette Stekpannan och låg på söder. Himla mysigt ställe faktiskt och mums vilken god mat. Jag åten en filé Filé a`la Oscar och sorbet till efterrätt... Mums mums, rekommenderar stället om man vill gå till en mysig kvarterskrog med god och prisvärd mat.

108200-96   108200-98    108200-97
                                                             Bilderna på mina snyggingar från Skopunkten, absolut veckans kap!
Outfiten igårkväll:

Sidenblus med sidenrosett i midjan, H&M
Tunn guldkedja med hjärtberlock, Kappahl
Jeans, H&M
Pumps, Skopunkten


Louis Vuitton för män

Louis Vuitton men
Här har jag samlat ihop mina favoriter från Louis Vuittons killkollektioner. Priserna hittar du på e-luxury. Typiskt att alla ska vara så jättedyra. Jag vill att min darling ska strosa runt med väskan i mitten, en Louis Vuitton Vaslav som kostar 1230$ hihi Den är ju bara sååå snygg!

Och glöm inte att spana in min darlings blogg. Som förövrigt jag har designat ;)


Kändis-tätt på grand...

Ja har ju inte berättat men fler kändisar har det ju blivit sen jag berätade om den senaste. Denna gång var det en känd skådespelare som var här och promotade någon film tror jag. Det är en han, det kan jag säga och han är mörk och är känd tillsammans med sin bror :) De gillar att vara vita brudar ;) hihi. En liten gåta, några kanske vet vem det var nu.. :) Sen har jag träffat en känd designer också och som jag sagt förut en utav fotbollsvärldens största profiler. Men fan också i fredags skulle jag ha gått upp till det Svenska bombnedslaget från Bollnäs, I think you all know who i´m talking about, men så fick jag inte det för att jag förlorade i sten, sax och påse haha... :( Men fler chanser kommer nog :)

Varför Jessica ville skilja sig:

    
    Jessica                       108200-93


Sensta nytt från People: Jessica Simpson har nu förklarat varför hon inte ville vara med Nick längre. Hon säger att hon insåg att deras äktenskap var över då Nick inte ville följa med henne på en välgörenhetsresa till Afrika. Hon fick istället åka själv och var där under parets 3-års bröllopsdag. Jessica själv sa såhär:

"On that day, everything became so clear. I was in hospitals with all these sick kids," she says. "I just knew I needed to find something more in my life, on my own."

Okej okej det låter väl som hon inte ville ha honom längre. Men jag kommer aldrig sluta hoppas att de blir de två igen. Ja menar de passar ju verkligen perfekt ihop. Kolla bara på de här bilderna, naaaw...

108200-92 108200-91
108200-89        108200-88

108200-94



Jessica i nya VR

VR 
Juste glömde ju berätta att underbara Jessica var på framsidan av nya VR numret. Blev så glad när jag kollade igenom posten :) De hade ett sno-stilen reportage på henne i numret också.. Fast jag tyckte inget var sådär jättesnyggt.. Var ändå ett riktigt bra nummer. De testade även mascaror och min mascara från YSL fick högt betyg :) weii...


Köpte Louboutinheels idag äntligen!!

Ååå glömde ju berätta att jag köpte ett par louboutin liknande skor idag, äntligen. De blir perfeta att ha när vi ska ut nästa helg i Göteborg. Bild på dem kommer snart...

Älsklings blogg

Nu har min älskling också skaffat en blogg. Eller jag har startat den åt honom för han ville att jag skulle designa den innan han började skriva :) Men den är inte riktigt klar än måste fixa mer med headern.. Men nu kan man iaf kolla in sötnosen och hans tankar om allt möjligt. Han ville ha den lite som min, liksom lagom personlig men ändå med inriktning mot mode. Han är ju en liten "modebög" hihi, kul efter som jag är likadan. IBLAND (observerva ibland) så är han t.o.m. värre än mig. :P

ASOS-sötingar

ASOS

Hur söt som helst. Eller hur?
Nyheter från ASOS, blir dina för 406:-


Segt :(

Nej usch nu var ju allt här på bloggen jättesegt. Nya inlägg och bilder får vänta tills imorrn... Så kom tillbaka då ;)

Pjuu vilken dag...

Jag är så trött! Vill egentligen bara äta och sen gå och lägga mig nu. Men det finns massor att göra så det går ju inte. Jag ska plugga teori tills middagen är klar, sen kanske mer teori. Sen kl. 21.00 är det Sofis Mode på tv7 och det missar man ju såklart inte. Men sedan efter det så är det bums i säng, för att gå upp 5 timmar senare ungefär :) Haha vilka roliga dagar...

Btw, bröllopslycka som jag kollade på igår var verkligen skitdåligt. För det första handlade det ju mer om fula engelska par som hittat kärleken än om sjävla bröllopsprocessen, för det andra inget var inspelat här utan allt var inköpt från USA och England, USA = Okej men England nej det är inte bra program från det där landet. Och för det tredje Hannah Graaf, ursäkta mig nu men "suger" som programledare, snacka om tillgjort...


Myskväll

108200-84  Mums! Nu ska jag baka chokladmuffins (min älsklings goda recept) lagom till "Bröllopslycka" på tv7.   För den som inte vet så är ju jag tokgalen i bröllop. Så alla bröllopsprogram som går på tv följer jag alltid slaviskt :) Hihi..


Vill till Paris igen!!



Jag vill till Paris! Det är en sån underbar stad. Jag har varit där en gång, men det var säkert typ 8 år sedan eller något sådant och då var det ju inte direkt shopping som stog högst upp på göra listan. Då slösade man tid på att åka upp i eiffeltornet och titta på annat onödigt :P Nu ska jag dit på shoppingresa har jag bestämt. Har börjat kolla lite hotell och det ska nog gå att komma indan ganska billigt. För jag bryr mig inte om hur jag bor, huvudsaken är bara tt jag har råd att shoppa. På schemat står ju självklart att besöka stora Louis Vuitton "huset" på Champes Elysee och Dior butiken som Carrie snubblar i sista avsnittet på Avenue Montaigne. Siktar på att kunna åka dit någon gång efter jul :) Hihi hoppas allt funkar. Och att min kära mor vill åka samtidigt som mig. ;)


Dagens två ha-begär!!


Louis Vuitton Sppedy 30

Alltså jag blir galen, I need that bag! Idag gick jag förbi Louis Vuitton butiken i stan och såg DEN!! Min kära lilla Speedy och just 30:n också, ståendes rakt fram vid ingången. Kunde de inte ha gömt den lite där bakom så jag inte hade sett den, började nästan gråta, den är ju bara sååååå jag! Den skrek ta hem mig Emilia! Säger bara I will, I promise!

Dagens andra ha-begär är en ny plånbok. Jag är i desperat behov an en ny. Jag vill ha en i stil med denna Marc Jabobs plånboken. Vet någon där ute om någon affär säljer liknande som denna men som inte är så dyr??

Marc Jacobs



Barskola och vinkällare på schemat!

Idag har det varit en ganska rolig dag faktiskt. Vi har haft en aktivitetsdag med skolan. Först var vi på Nordiska Museet och tittade på en utställning om uppdukningar genom tiderna (som vi redan sett året innan, ganska onödigt!) Men sen vart dagen bättre. Vi hade två timmar på oss att käka och då gick vi till Jensens där Camilla jobbar och käkade jättegoda ceasarsallader, mums! Sen bar det av till Birgerjarlsgatan till Stockholm Barakademi, där fick vi se lite hur deras skola såg ut, sedan fick vi testa flarring, då man kastar runt flaskorna, var ganska kul men det gjorde ont när man kastade fel! Sedan bara det av till Vinkällaren Grappe där vi fick titta runt lite i vinkällaren.

Sen var det klart! Säger bara AJ! Jag hade ju då självklart dagen i ära och allt tagit på mig mina gråa ankelboots med smal klack och jag säger bara AJ.. Har så ont i fötterna, men fina är de! Så det var det kanske värt.. Vill man vara fin får man lida pin...

108200-79  Dagens outfit, minus skor
Vitt basic linne, H&M
Grå stickad kofta, ZARA
Sidenband
Stuprörsjeans, H&M
(Utomhus: Gråa ankelboots, svart skepparjacka & leopardscarf)
Håret var lockigt och fint idag. I det hade jag ett gråblått brett diadem och runt halsen ett utav mammas gamla pärlhalsband


Lite hösttrender

Här är enligt mig höstens hetaste trender:


Lite hösttrender

Grått - Platåpumps - Manligt - Svart/Vitt - Rött



Ha-begär!!

Dior Vintage Ipod case                           Dior Vintage Ipod case inside
    
OMG! I want! Hur snyggt vore det inte att ha kära lilla Ipod Nanon i detta Dior Vintage fodral? Min Ipod skulle i alla fall stortrivas! 

Finns att köpa för 240$ på eluxury.


         


Jessicas nya video..

Såg precis Jessicas video till nya singeln "I Belong to me". Jag gillade den inte alls, tyvär. Asså hennes miner när hon sjunger kan bli riktigt fula.. Och hela grejen med att stå och klippa av sig håret, känns lite uttjatat.. Syrran Ashlee står och färgar håret i en utav sina videos, fd.Westlife-Brian rakar sig håret i en utav deras videos. Ja det finns säkert flera där aritster gör detta. Jag ser verkligen ingen mening i det.. Det ser bara fult ut, speciellet på vackra Jessica Simpson. Nej usch, I don´t like it at all!! And OMG check out her lips!! 

Kolla på videon här...  

Cute clutches...

Förr var jag inte så förtjust i kuvertväskor men nu bara älskar jag dem. De är verkligen perfekta att ha när man ska ut och bara vill ha med sig det viktigaste, vilket i mitt fall alltid består av: Mobil, busskort, nycklar,  kontokort, Chanel-puder, Lancóme Juciy Tubes i färgen Sorbet de Cerise och ett  Aloe Vera lypsyl. Så här är några godingar man vill ta ut på äventyr på Stockholms gator. ;)


1. Hundtandsmöstrad, ASOS
2Guldfodral , ASOS
3. Röd Chaneliknande, Wedins
4. Prickig skönhet, Paul Smith
5. Guldig MarcJacobslookalike (Syftar på Ebbas guldiga som hon titt som tätt tjatar om), ASOS
6. Mönstrig clutch, Roberto Cavalli
7. Svart också lite "Chanelig", ASOS (Hänger stadigt på min lilla väskvägg)
8. Djuriskt med kedja, ASOS


Diggar jag paris? Ja det gör jag fan

I can´t belive it, men jag gillar faktiskt Paris Hiltons nya låt Nothing in this world. Sitter och lyssnar på den nu. Jag blir alltid glad när jag hör låten. Titta på videon här. Jag tycker pojken som är med i videon är så himla söt :) hihi... Han är sån där man bara vill pussa på kinden haha !!

Små svarta drömmar...

Svart är ju en tidlös färg som alltid fungerar och som dessutom är väldigt praktisk. Så här är några utav mina favorit skor från alla möjliga ställen, i just färgen svart: 

Ankelboots:


1. Steve Madden 2. Steve Madden 3. ASOS

Pumps: 


1, 3. Jessica Simpson 2, 4, 5, 6. Steve Madden

Stövlar:


1. Jessica Simpson


 

Det är något speciellt med dig!

Nu ska jag berätta precis vad som kommer ur mitt huvud, inget tänkande om det låter bra eller om man kan skriva så, det får låta smörigt om det måste men det är så här jag känner för dig..

Finns inget bättre!
 

På sistonde har det hänt något konstigt med mig. Förut brukade jag inte tänka så mycket på det men nu har det hänt något. Jag är som nykär, fast jag vill inte kalla det nykär. För det är så mycket mer! Jag vet aldrig hur jag ska förklara det. Men älskling jag har aldrig förut varit så himla medveten som nu hur mycket du betyder för mig och vad vi betyder för varandra. Det betyder så obeskrivligt mycket att ha tryggheten att veta om att om det händer något så finns det alltid någon där och tröstar en när man behöver någon. Det är en trygghet jag inte skulle klara mig utan idag. Igår firade vi 3 år och 4 månader, när man nämner dessa siffror för andra blir många chockade och frågar vill du inte pröva något annat? Men varför ska jag det? Jag har ju hittat min perfekta pojkvän. Du är ju allt jag vill ha! Hihi och nu är jag så töntig att jag till och med gråter, ja vet jag är så känslig, men jag kan få mina moments då jag bara tänker på hur bra vi har det och börja gråta för att jag är så glad att du finns. Jag vill verkligen att vi alltid ska vara så lyckliga som vi är nu, glöm det där med Nick och Jessica, det är vi Emilia & Michel som är The perfect couple!!

Jag älskar dig baby och jag skulle göra allt för dig, glöm aldrig det!

Utan dig är jag ingenting

Härlig mysdag med Jessica & Nick

NewlywedsIdag är en bra dag! Det är söndag och jag känner mig inte stresad över något som jag måste göra, (även fast jag borde plugga teori till körkortet, men men) Denna söndag ska jag bara ta det lungt. Baby och jag ska till Ikea och köpa lite småsaker till lägenheten och sen ska jag sjunka ner i mysiga ektorpsoffan och njuta framför Newlyweds. Köpte säsong 2 och 3 i torsdags. Jag verkligen älskar dem tillsammans, har fortfarande inte fattat att de har skilt sig! För mig kommer de alltid vara Nick & Jessica, the perfect couple. Mitt favoritavsnitt är när de åker på skidsemester och Nick ska lära sig åka skidor haha!

Min 18-årsdag

Min 18-årsdag

Ååå mitt 18-årsfirande vart verkligen perfekt!!! Hade verkligen hur kul som helst! Och fina presenter fick jag också :) Så tack för en oförglömlig natt :)

(Och tack till baby såklart för att vi fick ha lite förfest i din lägenhet)



Babys fina lägenhet

Mickos tavlor

Här är föressten bilderna som jag köpte till baby som jag hade tänkt att han skulle rama in i svarta ramar och ha i sin nya fina lägenhet.. Åå dom är så fina och dom passar så bra ihop med Audrey Hepurn tavlan som han ska köpa snart på Ikea (bild finns längre ner). Det kommer bli så himla kul att inreda nu. Nu är det bara målingen i köket och tapeter i hallen som saknas sen är allting klart. Det kommer bli så bra när allting är på sin plats och det kommer kännas som hemma. Ska lägga upp bilder då så får ni se :)  


I love presents!

Lite presenter

Lite presenter av söta släkten.. Vill fylla år varje dag!! Fast nästa helg får jag lite presenter av farfar också eftersom att han är i England nu, så helt över är det inte än.. :)

Lite grejor jag fick:

Körkortet
Emporio Armani remix parfym
Pengar
Moët & Chandon Champagne
250GB hårddisk (Mycket bra så mina O.C och SatC-avsnitt får plats)
Dior Cleaning gelee
Dior Energizing toner
"Mina hemligheter" av Sophie Kinsella
Presentkort på H&M
Hihi en jättesöt nyckelpige-tvål av min 2-åriga kusin :)

Plus älsklings present som jag fick igår som det står om i inlägget under det här
|
|
|
|
\/



Jag fyller 18 idag !!!

Jag fyller 18 idag !!!

Hipp hipp hurra IDAG FYLLER JAG 18!!!! Snart kommer släkten över och då blir det presenter weiii. Igår fick jag min present av älsklingen. Igår morse åkte vi vid ett-tiden och då hade jag ingen aning om vart vi skulle. Sen åkte vi till rådmansgatan och där fick jag reda på vad vi skulle göra. Baby hade bokat en svit på hotell Birger Jarl. Han är ju för söt. På rummet väntade rosor, champagne och choklad och lite ansiktsprodukter från FACE. Sviten var så himla fin, det var nämligen designsviter som då olika designers hade designat, våran var designad av Franz Hardinger & Bronwynn Welsh. Det var så fint, jag ville inte åka därifrån imorse. Sen på kvällen gick vi ut och åt och sen låg vi och njöt och jag fick helkroppsmassage av sötnosen! He really knows what I want! Och imorse blev det min favorit, frukostbuffé! Mums!

Tack baby för en oförglömlig dag! Älskar dig plutto! Nu väntar jag på mer presenter, hihi...


RSS 2.0