Balklänning fixad

Nu är Emilia glad :) Jag har nämligen hittat min balklänning. Nathalie och jag var och tittade i gallerian PortoPi som ligger nära Palma. Och där var den. En svart cocktail-klänning med ett band som man lnyter i midjan. Den är axelbandslös och sitter tajt över bysten och sen är det massa puff ut som jag älskar :)

Nu har jag studentklänning och balklänning :) Nu fattas bara skor. Men det ska jag hitta i Sverige.

Underbara Mallorca

Ni glommer val inte att jag nu under min spanienmanad inte skriver har langre.. Utan har ar den sidan jag skriver pa nu :)

Jag alskar Mallis, sa underbart. Sol och varme varje dag :) Lovely...


Snart bär det av...

Nu är det bara tre timmar kvar tills vi åker hemifrån. Nu är jag RIKTIGT nervös kan jag säga. Nu börjar det kännas att man ska vara borta i en månad.

Jag får skriva mer sen i Spanien, nu ska jag passa på och mysa med min baby :)

Bye bye...

Shit! Resfeber!

image453
Nu är det nära. Väskan står klarpackad. Dock 3 kg för tung men det kan inte hjälpas, vi ska ju faktiskt vara borta i en månad, så om någon säger något så tänker jag säga det. Nu börjar det kännas i magen att man ska åka imorrn. Blandade känslor, man är nervös samtidigt som man är glad och ser fram emot det här.

Imorrn åker vi iaf hemifrån halv 1, planet går inte förns 15.15 men vi vill vara i tid och hinna kolla lite tax-free. Det är min pluttis som ska köra in mig så jag hoppas att jag inte får en gråtattack på Arlanda. Det kommer jag nog få, en månad utan min baby!

Får se om jag hinner skriva imorrn innan jag åker , förmodligen kommer jag vara för uppspelt och stressad men men. Jag kommer nog skriva mest på min resedagbok som ni hittar här. Men ni hittar den också nere bland mina samlade länkar. Får se hur mycket jag kommer skriva här. Så det är därför det kommer vara lite tomt här :)

Nej nu ska jag sova och se så att allt är packat. Hade bra allihopa!

Bye bye...

Hehe update: Jag skulle stänga väskan för att väga den och jag fick inte igen låsgrejsimojen. Jag försökte ett par gånger men sen övergick det i panik (jag trodde jag hade haft sönder den för det lät som det tidigare på kvällen). Så jag börjar skrika lite i smått panik " Nej, den är trasig, det funkar inte att stänga väskan". Då kom pappa och skulle försöka och det funkade inte då heller. Då fick jag panik för jag såg framför mig att jag skulle behöva packa om allting och dessutom har jag ingen så stor väska som denna. Haha jag fick totalpanik och började gråta! Haha dramaqueen, det är jag det. Men såklart! Så visade det sig att ett utav mina sidenband hade fastnat i låset som pappa snabbt konstaterade så fort han frågade: " Men Emilia, har du öppnad väskan och kollat så inget ligger i mellan?" Nej snyftar jag haha. Och så löste sig det med :) Haha Snacka om att pappa och älsklingen garva åt mig då :P

RSS 2.0