Soffan beställd



Igår var vi på Mio och beställde soffan. Vi hade ju tittat på en Bel air soffa på folkhemmet men den var alldeles för stor så det fick bli en Hollywood XL från Mio. Det blev en grå tillslut. Vi hade tänkt köpa en svart först men det enda snygga svarta tyget var det dyraste så då tog vi ett mörkgrått som var mycket billigare istället. Soffan hade 6-8 veckors leveranstid så det kommer komma ungefär samtidigt som Wilmabordet. Allt kommer bli så fint. Det är ju något lättare nu att se hur allt kommer se ut då man sitter i lägenheten och tapeten är uppe.

Ååå det är så kul att inreda :) Va tråkigt det kommer bli när det är klart :)

Kökshandtag



Idag kom det även upp handtag på köksluckorna. Pappa var så snäll och borrade upp allihop :)
Vi hade en liten tomteverkstad här igen. Mamma tapetserade och pappa borrade. TACK för all hjälp :)

Nu börjar allt komma på plats och igår beställde vi soffa. Visar den efter jag har duschat.

Hissgardiner

Jag behöver hjälp. Vart finns det snygga vita hissgardiner?! Förutom Himla gardinerna, för de är så himla dyra. Och inte hemtex för de kändes så billiga. Jag har tittat runt lite men det verkar inte finnas så mycket i just den där stilen jag vill ha.



Dessa kommer ifrån Himla och det är i denna stil jag vill ha mina. Dem på bild ett vill jag ha i sovrummet och liknande som på bild två vill jag ha i kök och vardagsrum. Hehe det kommer säkert sluta med att det blir Himla iaf, för de är ju SÅ fina!


Smygtitt på tapeten


Vi kör på med lycka-temat



Jag kollade igenom lite bilder på hårddisken och så såg jag den här nu. Och eftersom mitt förra inlägg handlade så mycket om att vara lycklig så tyckte jag att den här bilden passade så bra. Bilden är på mig och en av mina lyckopiller här i livet, min guddotter Tindra. Hon gör mig verkligen lycklig och jag längtar till varje gång vi träffas. Det är så kul nu när man kan bygga upp en relation på riktigt. Nu börjar hon ju blir stor och man kan ju mer prata med henne. Och det finns inget härligare än att umgås med henne då jag verkligen känner att hon tycker om mig. Och det som är så underbart är att hon visar det på så söta sätt: Som när hon sa att hon ville vara med mig på julafton då hennes storebor var lite missnöjd över det haha eller som när hon var så glad över att åka och köpa lördagsgodis med mamma och pappa men sen sa hon att hon skulle åka tillbaka så att jag skulle få lite godis också ♥

Mitt hjärta smälter verkligen då jag tänker på vad hon sa helt från ingenstans då vi stod ensamma i köket i somras:

- Miiilia du är min bästa vän

 

Alltså hur söt får man va!? En riktig sötnos och charmtroll!

En helt underbar vecka

Jag har inte skrivit så bra som vanligt den här veckan jag vet :) Oftast beror det på att jag alltid lägger min tid på vardagskvällarna till att laga middag, umgås lite med M, läsa alla tusen bloggar jag följer och kolla på serier haha den är det redan läggdags sedan länge. Tråkigt men sant.

Den här veckan har varit hur bra som helst. Jag har ingen riktig förklaring till just varför men jag är bara så himla lycklig just nu så det är nog därför. Jag har så mycket att vara tacksam för och jag tänkte på det idag. Jag har en superfin familj och pojkvän och vänner att vara otroligt tacksam över. Jag har vårt fina hem nu och jag har mitt jobb som jag älskar och har så himla kul på. Idag när jag åkte hem så kände jag bara hur bra allt var just nu. Hoppas verkligen att fler känner som jag nu för det borde alla få göra! :)

Vi hade en jätterolig kurs idag på jobbet i kundbemötande med Fia en utav servicecoacherna på jobbet. Den var verkligen inspirerande och nu tror jag vi är ännu mer taggade till att ge service i världsklass. Det är så härligt att jobba på ett ställe som är nystartat med höga ambitioner och där vi verkligen får vara med och påverka. Haha en rolig sak; jag kom på mig själv att jag gick och log när jag gick till tbanan på centralen, där man annars vanligtvis bara går och ser allmänt vardagstråkig ut. Hehe det var mycket roligare att se lite glad ut :) Det var helt tack vare Fia :)

Hoppas alla får en mysig helg :) Själv ska jag tapetsera och handla soffa och gardiner :)

Liljor



Att liljor är mina favoritblommor det vet ni redan om ni följt min blogg. Men de är ju så underbara. Idag när jag kom hem luktade det underbart i HELA lägenheten för att liljorna i sovrummet har blommat ut.

Lovley!

Our new home


Köket


Vardagsrummet


Sovrummet


Badrum

Klädkammere, balkong och hallen får ni se en annan gång eftersom att de nu inte är så roliga att se då det inte har kommit några möbler dit. Men nu har ni iaf sett hur det ser ut so far. Det kommer bli underbart sen när vi får nya soffan och nya köksbordet med vita stolarna. Och så längtar jag tills vi satt upp mysiga hissgardiner för det gör så mycket för mysfaktorn. Fondväggen bakom tvbänken kommer att tapetseras nästa vecka och tavelprojektet i svorummet kommer få vänta lite tills vi fått i ordning allt annat.
Men jag tycker ändå vi kommit ganska bra i ordning för att vara första veckan. Fast det är ju det som är fördelen med nybyggt, det är bara flytta in och börja leva. Btw ÄLSKAR vi våran diskmaskin och tvättmaskin! Allt är så bekvämt! We love it!

Flytten



Flytten gick ju som sagt jättebra. Det var tiden innan flytten som var lite jobbig. Det är ju redan trångt som det är på 27 kvm. Så när man dessutom ska dra fram allt, sortera och sen packa ner i stora kartonger så blir det lätt kaos. Hehe det var lite svårt att laga mat som ni ser. Det vart så att man fick flytta på alla kartonger där man ville vara för stunden sen fick man flytta tillbaka allt om man ville göra något annat. Så det resultarade ju med en del hämtmat de sista dagarna innan flytten.

På själva flyttdagen gick allt jättesmidigt. Vi gick upp tidigt och åkte och åt frulle på mcdonalds för att senare hämta flyttbilen. Efter det åkte flyttlasset hem till mig (mamma & pappa) där alla mina saker skulle in och sen åkte vi till M där allt från lägenheten åkte in. Allt gick väldigt fort att lasta in. Så runt 10 var nästan allt inne i lastbilen. Vi hade tur eftersom det inte var några andra som flyttade samma dag så vi slapp dela hissen. Så allt gick även där väldigt smidigt. Pappa och jag åkte ju till Ikea medan killarna lastade upp kartonger. Där handlade vi resårbottnar, bäddmadrass, byrå och sängbord. Skönt att vi kunde passa på att köpa det när vi ändå hade flyttbil och allt. Sista köprundan åkte vi till Hemtex där det inhandlades ett dubbelsängstäcke och sängkläder till detta. Eller snarare jag köpte täcke och satinlakan. Sen var pappa så snäll att han köpte hotellsatinbäddset med extra satinlakan åt oss. Så nu sover vi som kungar!

Har redan sagt det till alla som var med, men TACK för all hjälp. Utan all hjälp hade det inte varit så fint på inflyttningsdagen som det var nu. Alla möbler var monterade och allt stod på sin plats. Underbart, tack!

Födelsedagen

Jag har ju under de senaste 2 veckorna haft lite födelsedagsfirande så jag har massor av fina presenter jag inte nämnt att jag fått:

- Emilia halsbandet har jag nu fått av älskling (det var ju försenat i posten)
- 2 vita stora mateustallrikar av farmor
- Rosa stor Kosta boda skål, av farbror med familj
- Kokbok: 2 systrars söta av faster med familj
- Tomas Sabo armband av svärmor, har ej hunnit fota det än
- Sex and the City boxen av svägerskan, allt i fina rosa påsar :)



Fina saker från alla söta på jobbet:



Ny favorit



En av mina nya favoriträtter är kycklingfajitas. Det går så enkelt att göra hemma och det är oftast sånt man har hemma som ska vara i. Min enkla fajita brukas bestå av: tortillawraps (fullkorn tycker jag mest om), fajitakryddad kycklingfilé, guacamole, kidney eller svarta bönor, sallad, tomat och ibland när man har hemma stekt hallomi.

Nu är jag tillbaka

Nu har allt dragit igång här hemma och det enda vi väntar på nu förutom möbel och tapetleverenser är hemtelfonin och tv-kortet till digitalboxen så vi har vårat guldpaket (haha som om det inte räckte med vanlig för mig jag tittar redan för mycket på tv) haha.

Så nu kommer det droppa in lite inlägg som vanligt. Tänkte försöka ta det i ordning så vi börjar from innan flytten. Sånt som jag tex tagit kort på och planerat att blogga om men inte hunnit i all kaos.

Inget internet

Skriver bara fort eftersom jag är på jobbet.

Vi har inte fått igång vårat internet än så jag kommer vara lite frånvarande tills det fungerar.

Men allt är superbra. Lägenheten är underbar och vi trivs hur bra som helst! Jag går in med leende varje dag i vårt fina hem :)

Kramar Emilia ♥

ÄNTLIGEN

Nu är dagen här! Imrogon flyttar vi!

Vi var i lägenheten idag och jag säger bara en sak jag är kär i min lägenhet! Vi gick runt och tog på allt och vi båda kände: "Wow ska vi bo här", underbar känsla. Och imorgon gör vi det! Jag blev mest kär i vårt kök och våran balkong, som var dubbelt så stor som jag tänkt mig och utsikten var riktigt nice. Weeiii :)

Nu hinner jag inte skriva mer men det blir väl updates om några dagar för nu blir det nog upptagan kvällar med monterande och uppackande av saker.

Ha det bra så länge :)

Nu börjar det bli spännande

Imorgon är det äntligen dagen vi längtat efter sedan i januari. Imorgon efter jobbet åker vi dit för att hämta ut nyckeln. Snacka om att man kommer vara spänd imorgon då vi sätter in nyckeln i låset och går in i sitt nya hem. Vi har ju kikat lite innan men nu kommer man se slutresultatet. Allt kommer vara på plats och förhoppningsvis vara väldigt snyggt :)

Sedan på tisdag är det flyttdags. Tidigt på morgonen åker vi till Statoil och hämtar flyttbilen och åker sedan hem till mamma och pappa och hämtar alla mina saker där och sedan hem till M för att lasta allt härifrån. När sedan de har börjat lasta upp allt i nya lägenheten åker jag och pappa till ikea där det ska handlas säng, byrå, sängbord, lakan, täcke och kökshandtag. Sedan kommer killarna med flyttbilen och hämtar upp möblerna. Sedan ska vi även hinna med att hämta sängramen från patric och nike (de hade köpt en sådan vi vill ha och de hade ångrat sig så vi köper deras) och så ska vi slänga M´s gamla säng på tippen.

Pjuu, det kommer bli en lång dag. Det hade inte gått om vi inte var lediga från jobbet. Det känns som vi kommr sitta uppe ett tag på kvällen och skryva ihop möler och packa upp saker ur kartonger. Det kommer kännas väldigt skumt att vakna upp där på onsdag morgon och åka t-banan till jobbet hehe.

Nu ska jag fortsätta att packa lite här innan pappa kommer och hämtar mig för att jag måste hem och packa det sista hos dem.

Till studenter 09

   

Till alla er som tar studenten 2009: Ni har så mycket fina klänningar att välja mellan! Kolla bara in de här från asos. Skulle jag ta studenten nästa år skulle jag köpa den första eller den andra :)

Gud vilken underbar dag det var. Kommer aldrig att glömma den 31 maj 2007

Kaos

Hos oss råder TOTAL flyttkaos! Haha det är bara förnamnet. Jag har bildbevis men jag hinner inte sätta in den nu. Måste hjälpa till nu så jag kan gå och sova snart :)

God natt :)


Ikea

Vi har mycket att göra nu i dagarna och idag blev det ett stressigt besök på Ikea efter jobbet. Bara för att jag hade bråttom att ta mig till Ikea så gick ju allt dåligt såklart. Bussen jag skulle ta skulle stanna vid Ikea men jag var så otålig och när bussen åkte förbi ikea och åkte längre och längre bort i kungens kurva så hoppade jag av och när jag hoppas av bussen så går min stora handväska sönder, hela handtaget släppte från fästet. Så nu måste jag fixa den fort för det är jobbigt att bara ha Louis hela tiden eftersom den blir så tung med alla mina saker i. I alla fall så fick jag gå en bra bit och var en liten isbit då jag kom in och mötte M på Ikea. Vi var där för att välja ut resårbotten och bäddmadrass och vi hittade dem vi skulle ha. En liten kul sak var att jag såg Björn Gustafsson där, han var söt som vanligt ;)

Nu är det bara 1 vecka tills inflyttningsdagen. Flyttbil är bokad, packning är påbörjad, säng är vald och handpenningen är betald hehe nu är det bara att vänta och fortsätta packa :)

Sneak peak



Här får ni en sneak peak på vårat kök :)

Vårt vardagsrum



Nu har jag knåpat ihop vårat "framtida" vardagsrum/kök. Jag tog alla de möblerna vi tittat ut och la ihop dem för att se om det blev ett bra helhetsintryck. Jag tycker det blev jättefint och jag tycker det är en bra mix av min och M´s smak.
Så nu vet man på ettt ungefär hur både vardagsrum/kök och sovrum kommer se ut :)

Nu väntar vi bara på inflytt som är om 9 dagar!

Haha helt sjukt



Alltså kolla på den här videon. Den där tjejen lär väl aldrig mer borsta tänderna HAHA. Men seriöst tänk att få kyssa sin IDOL! Inte för att jag skulle kanske vilja kyssa just Robbie Williams haha han är ju lite gubbe som gillar småtjejer (haha kolla bara när han tafsar tillbaka på hennes tutte haha). Hon lär ha varit VÄLDIGT lycklig då hon åkte hem.

Fina presenter


Idag har jag fått massor av fin fina presenter :)

- Blomma i jättefin vas av Milla på jobbet
- Jättegulligt hjärtkort med presentkort på blomma av Eleni på jobbet
- Och blommor av hela gänget på jobbet

- Presentkort på NK, Margareteskålar i olika storlekar, Ugnsformar och Strumpor hihi av mamma och pappa
- Jättesöt "retro" rosa timer som man kan sätta på kylskåpet, "A piece of cake" kokbok och kökshandduk av lillebror
- Emilia halsband á la Carrie av älsklingen (men tyvärr hade det blivit försenat på posten så jag får den i slutet av veckan) :)
- Pengar av mormor

Hihi det är kul att fylla år :) Och det bästa är att jag inte har firat klart än :)


Info för släktingar som läser: Lördagen den 11 oktober blir det fika hemma hos mamma och pappa men jag återkommer med mer information till alla personligen :)


GRATTIS till mig!



FÖR IDAG FYLLER JAG 20 ÅR!

RSS 2.0