Ingen bra dag idag

Nej, idag var ingen superdag direkt. Jag har mått skitdåligt hela dagen. Har mått riktigt illa och känt mig hängig enda sedan jag gick upp i morse. Tågresan var hemsk, kände att jag skulle spy varje sekund, lyckades dock koncentrera mig på annat. Försökte sova bort illamåendet men det försvann inte, kunde knappt äta frukost på praktiken. Och de som känner mig vet att om inte jag äter frukost så är något fel!  Dessutom kom jag försent till praktiken, då kändes ju inte dagen bättre direkt. Sedan när man får höra kommentarer som denna: Är du trött? (Jag gäspade nämligen högt, jag svarade ja) Jasså? Det borde du ju inte vara med tanke på när du kom hit imorse. (Jag var 40 minuter försenad) Då känns det ju inte så kul, med tanke på att man mår skitdåligt men iaf åker till praktiken och är gratis arbetskraft och även fast jag skulle ha behövt legat hemma i sängen och vila. 

Nej nu ska jag väl äta och sen sova antar jag. För att orka gå upp halv 5 till praktiken som just känns mindre och mindre kul. Det har sina up´s and down´s där på hotellet, ibland är det skitkul men ibland är det mindre kul. Som allt annat här i livet... 


Snygg väska, eller en fake dior? ;)

   

Om du är ute efter en Dior Gaucho bag som bla. Mischa Barton strosar runt med så finns det en nästan identisk på asos. Kostar runt 300 kronor. Den är dock lite för lik för mig, blir nästan som en "fake dior", and you wouldn´t want that, right? :)

Dagens outifit

108200-366 

Lekte lite med dagens outfit bild, tyckte den blev ganska häftig :)

♥  Blus, H&M
♥  Vitt baslinne, H&M
♥  Vitt sidenband
♥  Louis Vuitton speedy
♥  Jeans, H&M

Min nya rosa mobil:

   

Här är min nya mobil som jag fick av min snälla pappa :)

Visst är den fin? :) Hihi

Dagens outfit

108200-362

♥ Kofta, Oasis
♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Louis Vuitton Speedy
♥ Jeans, H&M
-------------------------------
♥ Svarta ankelboots
♥ Stor mysig svart vinterjacka

God natt

Nu kom jag precis hem från min kusin Molly. Har varit barnvakt åt sötnosen. Hon är 2 ½ år, hehe så hon är en liten envis dam. Men hon är så gullig så hon är världens lättaste att vara barnvakt åt. Vi har gjort lite allt möjligt läst böcker, lagt pussel och ritat medan emilia :) tjyvtittade på elle-galan samtidigt :)

Nu ska jag plugga, har prov imorrn. Sov gott!

Beställning från asos



Nu har jag trånat efter denna goding för länge. Beställde den precis. Hoppas man får hem sötingen den här veckan. Is å fall frå den självlart följa med på eventuell utgång. :) Hihi jag är hopplös, borde inte handla men jag var bara tvungen att ha den här. Var rädd att om jag väntade för länge skulle den vara borta då jag väl hade pengar. :) Så nu är den iaf min.

Snart Mallorca...

 

Shit! Det är inte långt kvar nu. Snart åker vi Nathalie! :)
En månad! Oj oj oj vad vi kommer sakna våra pojkvänner hehe.
Men gud va kul vi ska ha.
Jobba i receptionen, ha ledigt och äta gott, förhoppningsvis kunna sola, bada (i poolen såklart), kanske åka på lite äventyr på en ledig dag :)

Men största problemet! Hur ska man få med sig all packning? Sist när jag och M åkte till Grekland i 2 veckor hade vi 7 kilos övervikt! Nu ska jag vara borta i 1 månad! Hjälp?! Haha...

På tal om...



På tal om mitt inlägg här om dagen :) Ännu en anledning att sluta kanske? (Obs, varning för starka scener)

Lite lika kanske?

108200-360

Är inte Idol-Eriks nya video lite lik Vanessa Carltons gamla video till "A thausand miles". Jag kopplade den iaf direkt till Vanessas. Tycker ni Eriks Segersteds nya låt "I cant say I´m sorry" är bra? Jag är lite nja, till den än så länge.

Nu måste jag sova. Ska ju som vanligt upp kl. 04.45, för att åka till praktiken. Gaaah! Vänjer mig aldrig med att gå upp så tidigt. Men det är bra att det är snö, det blir inte lika mörkt ute då på morgonen. Känns mer mysigt än läskigt att gå ut i bäckmrökret när alla ligger och sover nu :)

Myskväll framför tvn

108200-358

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på ugly betty :)

Bortskämd?! Eller vad!!



Herregud! Jag skulle bli överlycklig om jag fick den där. T.o.m gladare än en Louis väska hehe och är jag glad! :)

Dagens ha-begä: Louis Vuitton plånbok

108200-357

Ååå nästnästa lön kanske? Den kostar 2 490:- på eluxary. Fast det brukar vara någon hundring billigare på Louis Vuitton i Stockholm. Den ska iaf bli min någongång i år. Den skulle ju vara så söt att dra upp ur min älskade speedy.

Fuktakuten?? Hjälp!

Har någon något bra tips om någon hudlotion eller vad som helst, hemmakurer och alla möjliga knep för att få huden återfuktad. Min hud är nämligen som ett sandpapper nu. Blir alltid så på vintern. Så om någon vill dela med sig av sina knep, skriv det gärna här. Dock får det inte vara allt föt dyra krämer eftersom att plånboken ekar tom nu :) Men jag kan ju säga att jag testat det mesta allt från Apotekets Propyles till vanliga dovelotions, till babyolja, till bodybutter, till olivolja hehe.. Och min hud är torr iaf! Vad ska jag göra?? :o)  

108200-355

Rökare är ett problem!!!

Innan mitt arga inlägg startar så vill ja uräkta att jag inte bloggat på några dagar. Jag har nämligen jobbat en del och pluggat så jag har varit tvungen att prioritera det först.

Ja, tillbaka till ämnet. Jag blir så jäkla förbannad! Den där ****** förstör mitt liv! Nu är det så här jag bor ibland hos min pojkvän. Han bor i lägenhet och det innebär nära grannar. Iaf en eller kanske t.o.m två som bor vägg i vägg med oss är storrökare! Det är hemskt! Lukten förpestar inte bara trapphuset utan även M´s lägenhet (som bor i mitten). Lukten sipprar in från trapphuset och tar sig in i hallen trots att det är två dörrar. Röken sprider sig fort i den lilla ettan. Idag kom jag hem från skolan och satte mig ner för att plugga till ett hotellprov jag har imorrn. Men jag kan inte koncentrera mig. Röklukten gör att jag får jätteont i huvudet och jag mår illa. Just nu sitter jag med min halsduk lindad runt munnen och näsan för att kunna andas. Jag skojar inte! Och det luktar t.o.m iaf! Jag funderar seriöst på att sätta upp en lapp på anslagstavaln nere vid porten. Så han får veta vad f*n han ställer till med. Men eftersom att det är M som bor här och inte jag så vill jag ju inte göra något om inte han också vill. Ska nog fråga när han kommer hem idag. Fast det jobbiga är att jag stör mig nog mest utav det. För jag är så känslig. Jag har alltid varit det. Det är inte bara det att det luktar äckligt men jag mår verkligen dåligt! Jag har funderat på det rökare har alldeles för mycket rättigheter. Ja menar spelar man för hög musik så att andra störs så kan man få varningar från hyresvärden men om man röker och förpestar hela huset och orskar att andra människor blir sjuka. Ska man inte få varningar om det??? Jag blir så trött! Det här är något som förmodligen kommer att behöva irritera mig resten av mitt liv.

Ta i förrigår som exempel: Jag gick hem från jobbet och så vid tunnelbaneingången så kommer det ett gäng killar som också skulle in i tunnelbanan. Den ena killen röker och jag tänker: "Nu kommer han kasta den där utan att se sig för" Och självklart, han bara kastar iväg den som om det vore ingenting, han tittar inte ens vart han kastar den. Den var SÅ NÄRA att träffa MIN SPEEDY!! OMG! Idiot!
Senare bara några minuter senare stod jag på perrongen och väntade på pendeltåget. Flera tåg innan hade blivit inställda så perrongen var proppad med folk. Jag stod och pratade med C för att få tiden att gå fortare. Och så kommer det ett jäkla par (ugly as hell btw moahaha) som går förbi och ställer sig precis bredvid mig. Och de röker båda två, såklart. Alltså här snackar vi inte diskret, utan de blåste ut röken rakt över mig. Jag fick typ allt i ansiktet. Jag blir ju skitförbannad och säger högt till C (så att rökarna hör): "Alltså jävla idioter, jävla rökare, bara för att de ska dö snart behöver de ju inte ta död på mig med, jävla rökjävlar" Något i den stilen sa jag. De bara tittade surt på mig, kvinnan bara kolla lite snett och återgick snabbt till sitt blossande. Jag kan ju säga att jag hoppade direkt in i duschen när jag kom hem. Usch!

Rökare förpestar MITT LIV, andras liv och era egna liv! Fy FAN va äckliga ni är!!!!


Non smoking generation

Alla rökere, VISA OSS ICKERÖKARE RESPEKT!!! Det är ert val att röka så vi ska inte drabbas!

Ursäkta mitt språk i detta inlägg men det var behövligt
Bild:
Non Smoking Generation

Ha-begär

 

Hittade denna väska på Zara, hmm jag har presentkort där på 600, ska man slå till? Eller köpa sig ett par skor där? Hmm, kan inte bestämma mig. :)

Tillbaka till verkligeheten

Idag börjar praktiken igen och jag ska jobba kväll. Inte så förtjust i kvällspassen men men inte så mycket att göra åt. Var precis nere och betalade sista köeskolekostnaden, nu behöver jag aldrig mer gå till körskolan, känns skönt :) Nu ska jag nog äta lite lunch sedan bär det av till jobbet...



Underbar bebisläsning

Hittade en så supermysig blogg. Nämligen Alvas värld, två nyblivna föräldrar skriver och visar bilder av livet som nyblivna föräldrar. Bilderna är så underbara! Vill också ha en liten bebis! :)

Dagens outfit

108200-350

♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Louis Vuitton speedy 30
♥ Jeans, H&M
♥ Halsband, Kappahl
♥ Svart sidenband

Weiii sovmorgon

Eftersom att duktiga jag tog körkort igår så kan jag ju köra till skolan och det betydde sovmorgon :) Mmm jag älskar mitt körkort :)

Nu är resan bokad

Japp då var det bestämt. Den 18 juni åker vi till Parga, Grekland. Mmm längtar redan, som de flesta vet så älskar jag ju Grekland <3

Hotellet:
 

Bilder på byn Parga som vi ska till:

KLARADE KÖRKORTET!!!

Japp då har man körkort! Klarade det för cirka 2 timmar sen. Så himla skönt, nu kan jag åka vart jag vill.

GAAAAAAAH!! JAG HAR KÖRKORT!!! :D

Lofsdalen vecka 2

Japp då var vi hemma och alla är väl behållna även min söta pojkvän som åkte skidor för första gången.
Vi åkte upp i söndags morse och det var en jäkligt lång bilresa det tog 10 timmar, inklusive alla stopp då såklart. Stugan var jättemysig och alla fick plats. Vi var ju åtta personer som bodde i stugan, trots att det bara fanns sovplatser för sex hehe. Älsklingen och jag fick dela på en 80cm säng! Det var trångt men vi klarade oss. 

Skidåkningen där uppe var härlig. Men lite tråkigt att bara 5 backar var öppna pga snöbristen. Men vi hade kul iaf. Det var väldigt kul att lära pojkvännen åka skidor, han var så duktig så. Han åkte t.o.m en svart backe sista dagen. Men veckans roligaste fall var när han skulle ta en genväg i skogen och det slutade med att han fick slänga sig i ett träd/buske för att rädda sig från att åka ner i en lerig å. Haha får upp bilden av min pojkvän i ett träd med skidor som stack ut lite hit och dit  hela tiden, han är ju för söt :) Synd att vi inte hade kamera med oss just då.

Då vi inte åkte i backen så var vi i stugan och spelade sällskapsspel, tittade på tv, lagade mat och hade kul. En kväll gick vi ut och åt och då gick vi till lofsdalens "enda" restaurang som hette Trapper. OMG, vi förvandlades till jobbiga stockholmare där inne haha. Men inte så konstigt eftersom att vi betalade 250 kronor per person för mat och dricka och maten var verkligen inget att hurra för. Nej dit bör man inte gå om man inte vill ha en sönderstekt oxfilé, fläskfilé som smakar nada med en "fräsch sallad" som bestod av isbergsallad med en pepperoni på toppen. 

Det var väl det. Jag ska få bilderna från fjällen snart, kanske uppdatarar det här inlägget då med lite bilder.  


Uppkörning imorrn

108200-336
Imorgon är det dagen D. Jag har uppkörning! Gaaah! Jag kommer bli så ledsen om jag inte klarar det vill verkligen kunna säga att jag har körkort imorgon. Skulle vara så underbart att kunna åka vart jag vill nästan när jag vill. Hoppas hoppas hoppas jag klarar det...

Nej ännu ett kap ?!



Jag borde verkligen inte sitta och leta efter snygga kläder, skor och väskor just nu men jag kan inte låta bli. Och som grädde på moset så hittar jag de här nyinkomna snyggingarna från asos. Hur snygga som helst och med den röda sulan är det ju så mycket Louboutin det kan bli.. Mmm Emilia wants!


Vad jag vill beställa från H&M

    

Om det inte vore för att jag är så fattig efter fjällen resan så skulle jag beställa lite kläder från H&M. Men jag får bara hoppas att dessa saker finns kvar då jag kommer ha pengar igen. Vilket är februari typ :(


Kenneth jay lane lookalike för 135 kr

108200-328 
Har du alltid velat ha ett Kenneth Jay Lane halsband men inte riktigt velat betala så mycket. Nu har asos fått in ett mycket likt halsband som bara kostar 135:-  Åå om jag bara hade pengar så skulle jag köpa det direkt...

Hemma från fjällen

Nu är jag hemma! Kom hem för cirka en timme sen. Men nu är jag så trött så det får bli updates imorrn istället. Nu ska jag sova, pjuu, efter den 7 timmars långa bilresan. Hihi, god natt... 

Nu åker jag.

Hej då allihopa, nu åker jag till Lofsdalen i en vecka. :)

Hare bra :P

Marc Jacobs lookalike

 

För typ 2 månader sen så visade jag denna marc jacobs plånbok. Och jag frågade om någon hade sett någon liknande, fast billig. Ett tag efter det så hittade jag faktiskt den här plånboken till höger på åhlens. Och jag tänkte faktiskt på marc jacobs plånboken när jag såg den. So it´s a keeper... Och för bara runt 200 kronor. Kap eller vad? Okej inget slår ju en äkta Marc, men att hitta liknade modeller gör en iaf lite vardagslycklig hihi..

God natt alla bloggare...


Hälp mig hitta skon?

108200-325

Jag har letat hur länge som helst efter ett par ridstövlar som ser ut ungefär så här. (Dessa från Steve Madden) Men jag hittar inga som är som jag vill ha dem.. Det är alltid något som är fel typ för spetsiga, för konstig klack osv.

HJÄLP? Har någon sett ett par liknande???

Dagens önskeoutfit

108200-324
♥  My gosh va snyggt! Emilia wants now! ♥

Chanel-sug

   

Spanade in Chanels hemsida och fick ett sånt himla Chanel-sug. Har inte haft det på länge. På senaste tiden har jag bara trånat efter min älskade Louis vuitton men nu när jag har den så trånar jag ju såklart efter något mer. Människan blir ju aldrig nöjd, eller hur? Men hur läckert vore det inte att resa med den där packningen. Fast det är ju inga väskor man skulle vilja checka in direkt, hehe. Sen har vi ju den vackraste väskan i världen på bild nummer 2. Det är en sådan jag skulle köpa om jag vann på lotto eller blev rik. En chanel 2.55 skulle stå högst på min lista. 

Såg även deras sportkollektion. Passande eftersom att jag drar till fjällen på söndag. Vore det inte ganska coolt att glida runt i backen med skidor från chanel?? Haha so fucking hot! :P  


Lista om Emilia

108200-320

En härlig ny lista

-Vilken svordom använder du mest?
Fan
-Äger du en iPod?
Ja, min kära lilla nano

-Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
 
Till skolan: 6-7 / Till jobbet/praktiken: 04:45!!! I know, tidigt!

-Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Nej flip flops har jag bara på sommarn och då är det förmodligen varmt :)

-Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Både och

-Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Ett par louboutinheels och en chanelväska. Sen bil, hus och sånt

-Har någon någonsin kallat dig lat?
 
Haha jaaaaaa...

-Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

-Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Jag vet inte kanske :S

-Vad åt du till middag?
Mums idag åt vi plankstek. En favorit! Med sparris och bea och allt såklart :)

-Använder du huvtröjor?
Ja ibland, när jag tränar eller fryser. Men inte annars

-Kan du vissla?
Ja

-Finaste Svenska dialekten?
Stockholmska såklart hihi men jag gillar göteborska, charmigt som satan :)

-Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Berg- och dalbanor

-Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Vet inte, någon måste ju ha gjort/gör det

-Vilken film kan du alla replikerna till?
Mysteriet på greveholm haha och sunes jul. Säger alltid alla repliker före och alla andra blir galna :)

-När flög du senast?
 
I somras till grekland med älsklingen

-Pratar du några andra språk?
Engelska och nybörjarspanska

-Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja

-Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nej jag är inget big fan av varken tatueringar eller piercings

-Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej det måste han väl inte haha men eftersom att min pojkvän kommer läsa det här haha så måste jag svara ja, med tanke på vem som bjuder i vårt förhållande (a)

-Vad har du med dig in på bion?
En stor popcorn haha, biopopcorn är det bästa som finns

-Gillar du att flyga flygplan?
Ja men inte långflyg. 4 timmar max sen blir det tråkigt
-Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor och omtänksam
-Gillar du din boendesituation?
Ja

-Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7

-Äter du frukost dagligen?
Ja typ bästa måltiden på dagen ju :)

-Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej de brukar inte vara det men senaste halvåret har varit lite kaotiskt.

-Brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Nej

-Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej oftast inte

-Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

Nej inte direkt. Men självklart i skolan och andra viktigare saker.
-Tror du på liv på andra planeter?
Ja varför inte

-Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Förmodligen lillebror som gjorde något småirriterande hehe

-Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Samma kön

-Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Min mamma valde det eller hon hade alltid tänkt ut Emilia som namn om hon fick en flicka någon gång

-Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Jag säger nog ingenting

-Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nja tveksamt. Hihi om jag fick pengar för det kanske :P

-Tycker du om att krama folk?
Ja

-Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Oj svårt. Ingen jag kommer på på rak hand
-Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja

-Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej


Är du en idiot?

108200-318

Hihi ett roligt test. Man blir något frustrerad då man trycker fel. Jag är iaf hyfstat smart enligt testet ;)

Update: Hihi efter jag tryckt lite hit och dit :P hihi fuskigt ja vet. Jag var bara tvungen att klara det hihi.


O.C läggs ner!



OMG! Läste igår på aftonbladet att mitt älskade O.C ska läggas ner! Mitt liv är slut! Hehe inte riktigt men nära på. O.C är typ mitt livs bästa tv-serie (förutom sex and the city såklart) och att nu inte varje fredag få sitta och titta på o.c på datorn kommer bli tråkigt :( Jag kommer sörja O.C ett bra tag till efter att det sista avsnittet sänds i USA 22 februari! 

I will always love you my dear O.C haha 

Drömmer om solen

108200-313

Sitter och tittar på resor nu. Blir så himla sugen på att åka utomlands. Sitter och tittar resor åt familjen. Låter som att vi ska åka i sommar en vecka till något härligt ställe. Först lutade det mot Italien men nu har vi hittat massor med jättemysiga små grekiska öar som är perfekt att åka till nu när vi bara ska åka i en vecka. Jag rösta på Kefalonia. Som är här på bilden. Snacka om heaven! Får se vart det blir av :)


Soon I will be gone :)

108200-312

Usch det är hemskt att vara utan internet. man känner sig verkligen helt frustrerad då man inte kan titta allt som man brukar titta på dagligen. Känns som man missar så mycket.

I alla fall, på söndag morgon åker vi iväg till Lofsdalen. Där ska vi vara till fredag eller lördag. Vi är åtta som åker upp och bor tillsammans varav de jag känner väl är älsklingen och min lilla sötnos camilla, resten har jag träffat en gång. Ska bli så himla kul, jag älskar fjällen. Men hoppas att man kan åka. Det är ju snöbrist i de svenska fjällen nu :( Just nu har lofsdalen bara 4 backar öppna av 25! Så vi får väl se hur mycket man kommer vilja åka. Kanske blir mycket stughäng :) Mysigt det med men lite av hela grejen är ju att åka skidor eller bräda. Hihi sådär brukar det väl se ut när jag glider fram på min bräda haha.. ser nog ut som att det blir skidor. Eftersom att det är så blött ute och så ska jag ju lära älsklingen att åka skidor och då är det ju bra om jag åker skidor också hehe. Imorgon ska jag hem så då blir det kanske lite mer updates i min gamla vanliga stil, de skorna hit och dit den toppen dit och hit. :) 

Thats all ;) 

Nyårafton och nya året

Då var det 2007. Åren går så himla fort. Det är mycket som ska hända 2007. Jag ska åka till Spanien i en månad, jag ska ta studenten och börja mitt vuxenliv hehe. Känns väldigt sorligt att sluta skolan. Jag tycker om att gå i gymnasiet, det är så bekvämt och inte en massa måsten varje dag.

Nyårsafton blev väl ganska lyckat. Var på middag hos älsklingens jobbarkompis och det var trevligt. Sen gick vi på någon hemmafest som i och försig var sådär. Jag är ingen hemmafest-typ, gillar krogen mer. Men kul att hitta på något istället för att sitta hemma. 

Förlåt att jag inte är så aktiv här på bloggen de senaste dagarna. Men det är bara för att internet hos pojkvännen inte fungerar. Så det blir lite lungt här nu tills jag sover hemma igen. 

Gott nytt år alla iaf! :)  

RSS 2.0