Lenny my old love

Vet att jag är urusel på att skriva här men det känns så värdelöst att "tvinga" fram något för då blir det bara ointressant läsning. Det är het enklet bara så att jag får olika perioder då jag ibland är jättebloggsugen och ibland som nu då jag inte kommer på så mycket att skriva.

Så länge så kan jag i alla fall publicera en gammal favorit. Gud vad jag älskade den här låten och lite honom haha när den här kom! Synd att han inte kunde göra en lika bra skiva efter den. Men men man får njuta av de gamla låtarna på spotify eller youtube.


Live



Live från köksfönstret. Så svårt att fånga på bild. Men det är så vackert när hela himlen är rosa! :)

Äntligen gardiner



Äntligen har vi gardiner i vardagsrummet och köket. Det blir direkt mycket mysigare och mer hemtrevligt. Jag är supernöjd och så glad att det blev mina favoriter från Himla tillslut. Tack pappa för borrhjälpen :)

Drink it



Drinkar jag bjöd tjejerna på i lördags. Blev riktigt mumsiga: Bacardi Razz, Peach tree, Schweppes och grenadin.

Mums



Igår gorde jag våran favoritsallad: Färska räkor, fetaost, majs, gurka, sallad, avokado, färsk parmesan, tomat och italiensk salladskrydda och rhode island dressing.

Den är verkligen så god, en av mina favoriträtter!

Underbara Måns



Så himla bra! Jag kommer heja som sjutton på Måns när i ser honom live i globen på lördag, weiii :D

Oturs Emilia

Ja inte nog med att jag fick en dunderförkylning förra veckan så lyckades jag få en köldskada på fingret då vi var på brandutbildning på jobbet. Jag skulle släcka en brand med en kolsyrebrandsläckare och den läckte kolsyra på min hand och blev helt nedkyld och blåvit. Så den fick jag åka tll vårdcentralen med i onsdags och plåstra om med bandage.

När jag igår äntligen kunde gå utan bandage och plåster var jag så glad. För det är ju så jobbigt att inte kunna blöta ner hela handen. Så imorse så skulle jag skära bröd till min frukostmacka hemma och vad lyckas jag med så om inte att sliza upp hela tummen med sågtandade kniven. Skriker som en stucken gris och M kommer springade och möts av blod i hela vasken. När jag såg hur djupt det var blev jag het snurrig och svag i benen haha, usch. Insåg direkt att ja måste åka och och ev. sy eller tejpa. Så vi åkte in till vårdcentralen där jag som tur var fick en akuttid på direkten kl. 8.

Haha när jag kom in i rummet så stod 4 (!) pers i sjukhuskläder och stod runt en säng. Då fick jag lite smått panik och tänkte shit va skade göra med mig egentligen, operera mig här på plats !? haha. Så jag började tro att jag hade överdrivit på telefonen och att de kanske förväntade sig ett helt avskuret finger eller något men som tur var så var det inte så hehe. (En var läkaren, 2 sjuksyrror och en som lärde sig). Slutade iaf med att jag slapp sy för huden ar för lös så läkaren tejpade ihop tummen och så fick jag ett fult bandage som jag ska ha i minst en vecka (!) Blääää..

Så nu undviker jag knivar, brandsläckare och förkylningsbakterier, nu får de räcka för en vecka! Snart får jag klippkort på vårdcentralen annars hihi....

Lilla Emilia

För 10 minuter sen då jag äntligen orkade pallra mig ner till apoteket (som ligger 30 sek bort från porten) för att köpa nässpray, observera nässpray (!):

Apotekaren: Är du 18?
Jag: Ja
Tystnad...
Jag: Mer än det..
Apotekaren: Va?
Jag: Äldre än så...
Apotekaren: Jaha jag trodde du var femton
Tystnad...

Va fan, bara för att jag inte har smink och ser lite halvt död ut så der jag väl inte ut som 15?!

Haha jaja bättre än tvärtom, eller?

RSS 2.0