Cute



Det är så härligt nu när One tree hill är back on track md säsong 5. Jag går och längtar till varje onsdag hela tiden hehe. Gårdagens avsnitt var verkligen bra och jag var som vanligt nära till gråt hela tiden hehe. Och det är så mysigt att se Nathan & Haley, naaw, mitt favvopar :)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Tyckte inte det var så bra igår faktiskt, kändes lite B först när de blev instängda i biblioteket. Vet inte varför, men det kändes inte helt 100. :P

Har fastnat för gossip girl nu förresten, inte alls som jag trodde att det skulle vara, mkt bättre! har ett avsnitt kvar som jag inte vill titta på för ajg vill inet att det ska ta slut :P När kommer det fler? =)

2008-02-28 @ 17:43:22
URL: http://faantastic.blogg.se
Postat av: Emilia

Cissi: Ja det var det jag inte gillade att det var en och samma miljö hela avsnittet. Med tanke på att de var på Tric hela avsnsnittet förrförra veckan så kommer det bli tråkigt om de gör det mer gånger. Det är SÅ mycket bättre när de ändrar miljöerna lite. Men jag gillade Lindsey / peyton kriget hehe.

Va bra! Jag visste att du skulle gilla den :) Jag vet inte men jag hoppas de kommer mer snart många serier håller ju på och filmar nu eftersom strejekn nyss tog slut :)

2008-02-28 @ 20:20:10
URL: http://emiliafashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0