Söndag

Som många redan vet så älskar jag söndagar. Det är verkligen en dag där man kan göra saker och bara njuta av att vara ledig. Man får ta en lång sovmorgon och det bästa som finns är att få avnjuta en riktig lyxfrukost (helst med croissanter, min favorit) Precis en sådan härlig söndag hade vi idag. Tog sovmorgon och gick sen upp och åt en riktig söndagsfrukost som bestod av baugette med ost, tomat och sallad, brämhults juice (den är så god!), vattenmelon och croissanter.
 

Sen skulle vi egentligen ha åkt och badat med Patric och Nike men eftersom det var så mycket mörka moln under morgonen så åkte vi till Måleributiken i Alvik och kollade på tapeter. Omg, där fanns det mycket tapeter, nästan för mycket hehe. Man vet inte riktigt vart man ska börja någonstans. Men det fanns många fina och nu börjar det bli mer och mer klart hur vi ska ha det. Efter det åkte vi till Stalands möbler och efter det till EM möbler där vi hittade en soffa vi belv intresserade av och en tvbänk som vi måste köpa! Den var på extrapris nu och kostade bara 1995:- så den måste vi nog köpa nästa vecka för sen är rean slut.

  
1. Tv-bänken som är helt i högglans vit precis som vi ville ha  2. Soffan som är en stor 2-sits soffa 3. Pallen som man köper till så man kan ha det som en liten divan om man vill slappa framför tvn. Men vi ska leta vidare så vi inte tar någon och senare hittar en bättre, tur att det är över två månader kvar då :)




Här är älsklingens drömsoffa. Han vill verkligen ha den och jag tycker också den är fin MEN den är så stor. Hela 3 meter bred och jag är lite tveksam om det kommer se bra ut i rummet. Man vill ju inte att vardagsrumsdelen ska bestå bara av en enorm soffa som dessutom går in i köksdelen. Men vi får se, den är inte helt utesluten än :)


Kommentarer
Postat av: Cissi

fördelen med den stora soffan är ju att den antagligen passar bättre i nästa lägenhet som förhoppningsvis är lite större :P.. inte för att ni ska planera för att flytta redan, men nån gång kommer ni ju göra det.. o då slipper ni köpa ny soffa igen ;) .. om ni inte vill det förstås! Men annars var den andra himla fin!

2008-07-14 @ 10:53:04
URL: http://faantastic.blogg.se/
Postat av: Emilia

Men då kommer man ju ha tröttnat på den och vilja ha en annan.. :P förmodlöigen bor man ju där i några år och sen kanske man vill ha någon helt annan stil :P

2008-07-14 @ 11:03:25
URL: http://emiliafashion.blogg.se/
Postat av: Jessica



Åh vilken underbar soffa, den stora ;)

Vart finns den?

2008-07-14 @ 12:07:35
Postat av: Anonym



Åh vilken underbar soffa, den stora ;)

Vart finns den?

2008-07-14 @ 12:08:29
Postat av: Emma

Vi har en sån där stor hemma, den är verkligen jätteskön :)

2008-07-14 @ 14:53:43
Postat av: Emilia

Jessica: Den finns lite överallt, vi har sett den på Stalands möbler, EM och folkhemmet. Den heter Bel air och finns typ i svart, grått och någon beige. :)



Emma: Jaha är det exakt den ni har? Ja den är supermysig. Vill också ha den men försöker vara mer realistik än micko haha. Vill inte ha en soffa som står inne i köket ;) hihi Men vi ska dit och måtta och får den plats så blir det nog den :)

2008-07-14 @ 18:43:59
URL: http://emiliafashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0