Gårdagens köp

    

Idag var jag i skärholmen med Ange det blev en del shopping och det är alltid lika kul att komma hem med nya kläder. Det är en konstig måbra känsla man har när man handlat fina saker :) Jag köpte iaf en jättesöt förklädesklänning (min favoritmodell på klänningar), en basic vit bomullskofta som var jättemjuk och skön och en blommig blus, allt från Vero moda. Sedan blev det även en tee med rosett-tryck från Gina tricot. Och sen bytte jag ett par skor jag köpte på Belle Shoes förra veckan. Jag hade köpe ett par vita ballerinas men de gjorde så fruktansvört ont i fötterna när jag provgick dem ordentligt hemma så därför bytte jag dem till de här söta istället, mycket bekvämare! Irriterande dock att man fick tillgodokvitto på 100:- (mellanskillnaden på skorna) istället för kontanter. Men så är det ju på småbutiker :) Nu måste jag bara komma ihåg att jag har 100:- där i ett år hehe :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heej!



Vad kostade skorna? dem var jätte söta..

2008-05-27 @ 23:03:17
Postat av: Emilia

Hej :)



De kostade bara 199:- och är som sagt från Belle shoes. Här kan man se vart de har sina butiker: http://www.belleshoes.se/



Kram :)

2008-05-27 @ 23:50:56
URL: http://emiliafashion.blogg.se/
Postat av: Mathilda

2008-06-13 @ 16:26:51
URL: http://mathildasmode.webblogg.se/
Postat av: Mathilda

sorry för den tomma kommentaren. Blev lite distraherad av min hund.. Tänkte i allafall säga att t-shirten med rosetten var väldigt söt. Köpt var?

2008-06-13 @ 16:28:07
URL: http://mathildasmode.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0