Fixar dag



Idag har vi haft en riktig fixardag hemma. Först åkte vi iväg till Ikea, för ANDRA gången den här helgen. Vi var tvugna att åka och byta en Ribba ram som vi köpt igår eftersom att glaset på den gick sönder då vi skulle lägga i bakskivan. Det verkade som ett vanligt problem eftersom då vi ställde oss i kön för byten och återköp så hade tjejen framför oss i kön en exakt likadan ram som hade sprucket glas på exakt samma ställe hehe så vi log lite till varandra och sa bra kvalitet det här haha. Men vi fick iaf ett tillgodokort och gick upp och köpte en ny likadan. Den fungerade efter att vi hade klippt bort en cm från sidorna eftersom det var det som gjorde att den inte fungerade att få ner utan att trycka så hårt att glaset sprack.

I alla fall så kom vi hem på eftermiddagen i världens snöoväder. Men det kan gärna fortsätta snöa för det är så himla fint ute snär det snöar tycker jag :) Sedan fick vi besök av min familj och min farfar. Pappa fick direkt ställa sig och borra upp knivlist och tavellister, tusen tack! Och många tack till Farfar och Ella för den fina födelsedags/inflytts-presenten som kommer att gå direkt till de nya stolarna vi beställt från Mio.

Det här är vad vi har fått upp idag:

♥ Inramad affish från Petrified in Pink, med ram från Ikea.
♥ Pappas gamla Rolling Stones LP´s från 70-talet som står på tavelsister från Ikea
♥ Knivlist i ek som vi har beställt från Emilias pojkvän Pontus som tillverkas sånna här superfina knivlister i olika träslag. Vi valde såklart en i ek eftersom det matchar vår bänkskiva. Vi är supernöjda med den och den passar grymt bra in i vårt kök. Om någon är intresserad av att också köpa en till sitt kök så kan jag kontakta Emilia & Pontus så gör han en på beställning. Tusen tack Pontus, vi är supernöjda :) Jag fick dessutom den levererad av honom själv till jobbet hehe så vi behövde inte göra något alls. Snacka om service ;) hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0