Flytten



Flytten gick ju som sagt jättebra. Det var tiden innan flytten som var lite jobbig. Det är ju redan trångt som det är på 27 kvm. Så när man dessutom ska dra fram allt, sortera och sen packa ner i stora kartonger så blir det lätt kaos. Hehe det var lite svårt att laga mat som ni ser. Det vart så att man fick flytta på alla kartonger där man ville vara för stunden sen fick man flytta tillbaka allt om man ville göra något annat. Så det resultarade ju med en del hämtmat de sista dagarna innan flytten.

På själva flyttdagen gick allt jättesmidigt. Vi gick upp tidigt och åkte och åt frulle på mcdonalds för att senare hämta flyttbilen. Efter det åkte flyttlasset hem till mig (mamma & pappa) där alla mina saker skulle in och sen åkte vi till M där allt från lägenheten åkte in. Allt gick väldigt fort att lasta in. Så runt 10 var nästan allt inne i lastbilen. Vi hade tur eftersom det inte var några andra som flyttade samma dag så vi slapp dela hissen. Så allt gick även där väldigt smidigt. Pappa och jag åkte ju till Ikea medan killarna lastade upp kartonger. Där handlade vi resårbottnar, bäddmadrass, byrå och sängbord. Skönt att vi kunde passa på att köpa det när vi ändå hade flyttbil och allt. Sista köprundan åkte vi till Hemtex där det inhandlades ett dubbelsängstäcke och sängkläder till detta. Eller snarare jag köpte täcke och satinlakan. Sen var pappa så snäll att han köpte hotellsatinbäddset med extra satinlakan åt oss. Så nu sover vi som kungar!

Har redan sagt det till alla som var med, men TACK för all hjälp. Utan all hjälp hade det inte varit så fint på inflyttningsdagen som det var nu. Alla möbler var monterade och allt stod på sin plats. Underbart, tack!

Kommentarer
Postat av: Cissi

hääärligt... men nu vill vi se bilder på lägenheten! ;)

2008-10-20 @ 19:06:52
URL: http://faantastic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0