Myskväll

108200-84  Mums! Nu ska jag baka chokladmuffins (min älsklings goda recept) lagom till "Bröllopslycka" på tv7.   För den som inte vet så är ju jag tokgalen i bröllop. Så alla bröllopsprogram som går på tv följer jag alltid slaviskt :) Hihi..


Kommentarer
Postat av: Josefin

hur har du gjort för att ha fått en så fin sida?

2006-10-17 @ 21:24:33
URL: http://josefinpersson.blogg.se
Postat av: Emilia

Jag har ändrat lite i koderna på stilmallen. Om du kan HTML, så är det inte så svårt. Kan du det? hehe så skulle jag kanske kunna förklara. Fast det är nog ganska svårt att förklara så här.. :)

2006-10-17 @ 21:59:46
URL: http://emiliafashion.blogg.se
Postat av: Josefin

jag kan inte!!
help mee!

2006-10-18 @ 13:21:37
URL: http://josefinpersson.blogg.se
Postat av: Emilia

Alltså det är nog väldigt svårt att förklara här om du inte känner till HTML alls. Men det är som på playahead. Något som iaf är lätt är att ändra bakgrunden. För det står först i "redigera stilmallen" Där finns det en URL-länk (tex http://balblabla.se.jpg) den ska du ändra om du vill byta bakgrund. Så då får du hitta en bildlänk (alltså högerklicka och sno länken från en bild) och klistra in där så blir det din bakgrund. Sen är det samma sak om du vill ändra på headern, den står lite längre ner. Där ändrar du också bara på länken. Sen om man vill ha andra färger så får man testa runt lite och ändra i färgkoderna. Mitt tips är att du startar en ny blogg som du kan testa runt på så att du inte förstör något på din "riktiga" blogg. Sen när man är nöjd med designen så kopierar man bara hela texten och byter ut den på sin egna.

Hehe undra om du fattade det där :P Det är så svårt att förklara sånt här :) Hihi

2006-10-18 @ 16:57:11
URL: http://emiliafashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0