Lyxig Emilia sallad

image1198

Idag var jag supersugen på en god sallad så jag bestämde mig för att göra den supergoda salladen jag gjort förut en gång. Men jag gjorde den ännu godare idag för istället för fetaost tog jag mozzarella och sen köpte vi färska räkor (kostade bara 79:-/kg idag på maxi hehe) istället för de mindre goda på plastburk. Efter en kvarts skalande så kan jag ändå säga att det var värt det. Den blev supergod och av älsklingen fick den superbra betyg haha, den godaste han ätit t.o.m ;)

Perfekt fredagsmiddag :) Nu ska vi mysa framför en film med chilinötter och läsk... Hade bra ♥

Kommentarer
Postat av: Ewie

oh ser gott ut =)

2008-04-11 @ 20:00:59
URL: http://ewiiie.blogg.se
Postat av: Rebecca

ohhh vad gott! vill ha!!! du vill inte komma och bjuda mig på den? ^^ hehe

svara gärna på dagens fråga i min blogg ang. om dte är rätt att få göra omprov om man har fått G på ett prov.
http://rebeccacecilia.blogg.se/1207934318_dagens_frga__11_april.html

2008-04-11 @ 20:04:12
URL: http://rebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: Viktor och Ted

Nu är vi här!
Efter den förra succén kör vi igen.

www.tedochvik.blogg.se
Sitter din Humor på rätt ställe?

2008-04-11 @ 20:04:26
URL: http://tedochvik.blogg.se
Postat av: Emilia

Ewie: Ja det var den kan jag lova ;) hehe

2008-04-11 @ 20:05:05
URL: http://emiliafashion.blogg.se
Postat av: jessica

åh det såg så gott ut att jag ska nog ta mej tid till att göra en sallad jag med:)
ha en bra fredags kväll kram

2008-04-11 @ 20:08:14
URL: http://jessicasellgren.blogg.se
Postat av: jessica

åh det såg så gott ut att jag ska nog ta mej tid till att göra en sallad jag med:)
ha en bra fredags kväll kram

2008-04-11 @ 20:08:26
URL: http://jessicasellgren.blogg.se
Postat av: Annika

ser supergott ut! får ta och testa den nån gång

2008-04-11 @ 20:12:36
URL: http://ysolla.blogg.se
Postat av: Anna

Åh, så gott det såg ut!

2008-04-13 @ 10:51:10
URL: http://smultronet1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0