En billigare dröm


Nu har jag efter mycket klippande och klistrande i photoshop fått ihop vårt sovrum (igen). Men denna gången är det med de nya möblerna vi hittat istället för de svindyra wilmamöblerna på mio. Nu har vi bestämt oss för Ikeas variant av wilmaserien. Sängen är ju inte lika fin som wilmasängen men den är nästan lika fin och det nöjer jag mig med med tanke på att om vi skulle köpa Wilmasängen och tillhörande sidbord och garderob skulle det kosta 29.150:- och det är för mycket. Även om vi hade köpt en annan garderob så hade det ändå kostat mycket för endast sängen går på 8300:- och sidborden för 3000:- per bord. Om vi istället köper sängram, byrå och två sidbord på ikea kostar det endast 5438:-
Så valet känns ganska självklart då man får alla sovrumsmöbler till mindre pris än vad bara sängen hade kostat på mio. Då kan man dessutom lägga pengar på roliga småsaker som kuddar, vaser och fina hissgardiner :)

 Kuddarna och lamporna på bilden är från Mio, ram, tvättkorg och värmeljushållare är från Zara home och boxarna från ikea.


Kommentarer
Postat av: Marika

Kanon fint:) Men var har du hittat tapten?

2011-07-24 @ 08:52:35
URL: http://marika79.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0